פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   "ואתה נותן להם את אוכלם בעיתו" |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: "ואתה נותן להם את אוכלם בעיתו" (נקרא 7254 פעמים) |
הדפסה |
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ברברים זה עדין בשבילכם  הסרטונים ממחישים תודה מאמון  אבל אין כמו לראות בעיניים.. 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דו"ח מדהים מתחילתו עוד סופו, כולל התמונות והסרטונים!
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חתיכת הפגזה  אין ספק שאתה יודע לכתוב דוחות מעולים וליהנות ממה שמגיע ומאיפה שזה מגיע  לאיזה מרחק אתה מגיע עם חוט 0.50 מונו וניקל של 55 גרם להערכתך?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חתיכת הפגזה  אין ספק שאתה יודע לכתוב דוחות מעולים וליהנות ממה שמגיע ומאיפה שזה מגיע  לאיזה מרחק אתה מגיע עם חוט 0.50 מונו וניקל של 55 גרם להערכתך? אם יש משהו שאני לא מרוצה ממנו, זה נושא ההטלה שלי. יעידו חבריי ליציאה שכל רגע קיטרתי שאנו מתמקמים רחוק מידי לרתיחה, וחסרים לי עוד כ-10 מטרים להגיע לאן שאני רוצה. ייתכן שהמקל החדש והרולר (cresta) שממש לא נועד להטלה רחוקה, הפריעו לי מאד. בהערכה גסה , 40 מטר, ואשמח אם חבריי לסירה יוכלו לתת את הערכתם למרחק.
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
חתיכת הפגזה  אין ספק שאתה יודע לכתוב דוחות מעולים וליהנות ממה שמגיע ומאיפה שזה מגיע  לאיזה מרחק אתה מגיע עם חוט 0.50 מונו וניקל של 55 גרם להערכתך? אם יש משהו שאני לא מרוצה ממנו, זה נושא ההטלה שלי. יעידו חבריי ליציאה שכל רגע קיטרתי שאנו מתמקמים רחוק מידי לרתיחה, וחסרים לי עוד כ-10 מטרים להגיע לאן שאני רוצה. ייתכן שהמקל החדש והרולר (cresta) שממש לא נועד להטלה רחוקה, הפריעו לי מאד. בהערכה גסה , 40 מטר, ואשמח אם חבריי לסירה יוכלו לתת את הערכתם למרחק. זה נשמע לא פשוט בכלל להטיל משקל כזה עם חכה כזו ל50 מטר 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
זה נשמע לא פשוט בכלל להטיל משקל כזה עם חכה כזו ל50 מטר לא הגעתי ל- 50  מקסימום 40 וגם זה בספק . יש כאן שילוב גרוע של מספר דברים : 1. משקל דמוי נמוך משמעותית ממשקלי ההטלה של המקל. 2. רולר שנועד לג'יג בעל שפולה נמוכה ועמוקה ולא תורם לשחרור חוט מהיר להטלה. 3. חוט 0.50 (במונחי הטלה רחוקה זה כבל  ) 4. התמקמות משתנה ביחס לרתיחה משמע גם כיוון (גם עוצמת) רוח שלעיתים מגיעה ממש ממולך , ולא פחות גרוע גם מהצד. 5. הטלה במצב של חוסר יציבות - אולי אחד הדברים הכי גרועים שיש. לעיתים זורקים בטרם שהסירה עצרה לחלוטין, וגם אם כן, מדובר בחסקה שמתנדנדת ללא הרף.
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון תודה על התשובה המפורטת והסרטונים המדהימים הבנתי אתכם וזה סבבה לחלוטין, אנחנו בסירה עובדים עליהם עם מקלות ז'רזור וחוטים מקסימום 30 ליברות. החברים דני ואלי הוציאו עם הציוד הזה כבר חתיכות גדולות גם כן,נכון אולי לוקח יותר זמן אבל זה כל הכיף מבחינתם. מקווה לפגוש אותם במים היום במפרץ.
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מאמון תודה על התשובה המפורטת והסרטונים המדהימים הבנתי אתכם וזה סבבה לחלוטין, אנחנו בסירה עובדים עליהם עם מקלות ז'רזור וחוטים מקסימום 30 ליברות. החברים דני ואלי הוציאו עם הציוד הזה כבר חתיכות גדולות גם כן,נכון אולי לוקח יותר זמן אבל זה כל הכיף מבחינתם. מקווה לפגוש אותם במים היום במפרץ.
חוטי בד ? בהצלחה , מחזיק לך אצבעות  וממתין לדיווח .
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
זה נשמע לא פשוט בכלל להטיל משקל כזה עם חכה כזו ל50 מטר לא הגעתי ל- 50  מקסימום 40 וגם זה בספק . יש כאן שילוב גרוע של מספר דברים : 1. משקל דמוי נמוך משמעותית ממשקלי ההטלה של המקל. 2. רולר שנועד לג'יג בעל שפולה נמוכה ועמוקה ולא תורם לשחרור חוט מהיר להטלה. 3. חוט 0.50 (במונחי הטלה רחוקה זה כבל  ) 4. התמקמות משתנה ביחס לרתיחה משמע גם כיוון (גם עוצמת) רוח שלעיתים מגיעה ממש ממולך , ולא פחות גרוע גם מהצד. 5. הטלה במצב של חוסר יציבות - אולי אחד הדברים הכי גרועים שיש. לעיתים זורקים בטרם שהסירה עצרה לחלוטין, וגם אם כן, מדובר בחסקה שמתנדנדת ללא הרף. צודק עדי יש מליון ואחד משתנים שמשפיעים על מרחק הזריקה היינו חייבים להישאר טיפה רחוקים בשביל לא להבריח אותם ..לא הייתה מספיק רוח שתשאיר את הרתיחה מעל פני המים לכן המרחק הגדול יחסית ..רעש המנוע מבריח אותם !! ולגבי המרחק שזרקת זה הרבה יותר מ 40 מטר וגם הרבה יותר מ 50 מטר  בבאות אראה לך מה זה 40-50 מטר מדוד בחשמלי ..תראה שהזריקות שלך לפחות בין 70-80 מטר
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חוטי בד ? בהצלחה , מחזיק לך אצבעות  וממתין לדיווח . כן עדי חוטי בד יהיה דיווח כשאתאושש מעט כל הסירה דיממה היום היה נחמד.
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של התמדה שבסוף הניבה יופי של פרי יופי של דוח יופי של שיתוף יופי של תפיסות...
הניקל שהצגת את התמונה שלו בסרטון הראשון לדעתך תפס באותו אחוז כמו ה"האלקו"?
מתוך 5 דייגים רק אייל החליף וניסה כל פעם דמוי אחר. אם אני זוכר נכון הוא תפס 2 עם הדמוי שבסרטון וקיבל לפחות עוד 2 תקיפות עליו. באחת הזריקות זה קרה ממש שהדמוי נגע במים. היות ולא ממש שמתי לב לעניין, אני לא רוצה לצאת בהצהרות לא מבוססות. אני מאמין שהם יתקפו הכל, ביציאה הבאה אנסה דמויים נוספים ואולי אפילו פופר כבד. תודה על התשובות עדי וכאשר לא בטוחים אין טוב יותר מצניעות כמו שאתה מפגין. אני דווקא מאמין בהמלצה שקיבלתי בזמנו ממאמון וזה ראיתי בעיניים שלי: בפעמים הראשונות כאשר לחלק היה ניקל אחר הם תפסו פחות, גם לי אותו סיפור. כאשר השתמשתי בהאלקו התוצאות היחסיות השתנו לטובה וחזרתי הביתה שמח  יכול להיות שיהיו דברים אחרים שיעבדו טוב יותר מהאלקו אבל בינתיים זה הכי טוב שראיתי. האמת שהוא גם נזרק מצוין יחסית למשקלו (אני מתכון לזה של ה50 גרם)-לא יודע למה אבל ככה אני שם לב.
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חוטי בד ? בהצלחה , מחזיק לך אצבעות  וממתין לדיווח . כן עדי חוטי בד יהיה דיווח כשאתאושש מעט כל הסירה דיממה היום היה נחמד. כיף לשמוע, שמח בשבילך שהחיפושים צלחו סוף סוף. מחכה בקוצר רוח לשמוע את הפרטים. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
יופי של התמדה שבסוף הניבה יופי של פרי יופי של דוח יופי של שיתוף יופי של תפיסות...
הניקל שהצגת את התמונה שלו בסרטון הראשון לדעתך תפס באותו אחוז כמו ה"האלקו"?
מתוך 5 דייגים רק אייל החליף וניסה כל פעם דמוי אחר. אם אני זוכר נכון הוא תפס 2 עם הדמוי שבסרטון וקיבל לפחות עוד 2 תקיפות עליו. באחת הזריקות זה קרה ממש שהדמוי נגע במים. היות ולא ממש שמתי לב לעניין, אני לא רוצה לצאת בהצהרות לא מבוססות. אני מאמין שהם יתקפו הכל, ביציאה הבאה אנסה דמויים נוספים ואולי אפילו פופר כבד. תודה על התשובות עדי וכאשר לא בטוחים אין טוב יותר מצניעות כמו שאתה מפגין. אני דווקא מאמין בהמלצה שקיבלתי בזמנו ממאמון וזה ראיתי בעיניים שלי: בפעמים הראשונות כאשר לחלק היה ניקל אחר הם תפסו פחות, גם לי אותו סיפור. כאשר השתמשתי בהאלקו התוצאות היחסיות השתנו לטובה וחזרתי הביתה שמח  יכול להיות שיהיו דברים אחרים שיעבדו טוב יותר מהאלקו אבל בינתיים זה הכי טוב שראיתי. האמת שהוא גם נזרק מצוין יחסית למשקלו (אני מתכון לזה של ה50 גרם)-לא יודע למה אבל ככה אני שם לב. לרוב, בזמן רתיחה שוכחים את כל מה שרצינו לעשות ונצמדים למה שתפס אתמול וכמובן מה שהניב משהו באותו היום. אני מניח שרק אחרי התנסויות נוספות בסגנון זה, ההתלהבות שלי תהיה קצת יותר נשלטת ואצליח להשתעשע בניסיונות. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
arkadiy
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד אחי שלי אחלה דוח ובהצלחה בהבאות