המזל של מאמון שאתה כותב את הדוחות ... דוח מעולה כהרגלך , כיף לראות שהתחלתם לדוג על אמת וכמובן מתאים למאמון העתריסים בדרך תן חוות דעת על הציוד אחרי היציאה , עם אילו מקלות השתמשתם חוץ מהבלו דיאמונד ?
2 okuma blue diamond 1 yellow tail 1 mitchel privilege 1 crony
האוקומה והילו טייל מקלות שמאפשרים לך להרים את הדג ולהניח בסירה גם בלי גאנץ, החיסרון שהם מאד עבים ולא סימפטי להחזיק אותם ביד לאורך זמן (הם לא נועדו לכך).
היות ומשקלי ההטלה שלהם מתאימים לפי 4 מהדמוי, ההטלה מאומצת יותר.
המיטשל דקה וגמישה יותר ומתקפלת ברמה סבירה בהתאם למשקל הדג.
ה crony של אייל קצרה יותר (כל היתר 3-3.3 מטר) ותוכל לראות את הסרטונים וההתנהגות השונה של המקלות תחת מאמץ.
הדג שלי ננעץ מהבטן וההתנגדות בהבאתו היתה גדולה בהרבה אילו היה נתפס מהפה, שים לב שלמרות זאת המקל נשאר ממש גבוה למעט בהתחלה (קטע לא מצולם) שלדג היה כח ומשך חזק למטה.
אני צריך מקל נוסף של 2.7-3 מטר, שיהיה קשיח אך בעל פרופיל צר יותר ויאפשר עבודה פחות מאומצת.
לגבי הרולרים
ידית הכח , המבנה שלה והתפוח בקצה , הקלו עליי מאד ובהחלט נוח יותר לגלגל איתה במהירות גבוהה.
במיוחד ה cresta שנועד לג'יג, ולאחר שאחליף לחוט בד אנסה איתו דייג כבד בהרבה, (דראג מוצהר של 30 ק"ג), ומקווה מאד שאעמיד אותו למבחן מול אינטיאס בקרוב
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
המזל של מאמון שאתה כותב את הדוחות ... דוח מעולה כהרגלך , כיף לראות שהתחלתם לדוג על אמת וכמובן מתאים למאמון העתריסים בדרך תן חוות דעת על הציוד אחרי היציאה , עם אילו מקלות השתמשתם חוץ מהבלו דיאמונד ?
אגב, ציוד נוסף שהיה בסירה הוא
החוט בד שלך (ygk) ששודך לרולר שוכב tiburon
ואני ממש נהנה לעבוד איתו הניב החודש לא מעט לוקוסים וטוניות בטרולינג.
עריכה אחרונה: יוני 13, 2013, 16:33:46 PM על ידי עדי
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
2 okuma blue diamond 1 yellow tail 1 mitchel privilege 1 crony
האוקומה והילו טייל מקלות שמאפשרים לך להרים את הדג ולהניח בסירה גם בלי גאנץ, החיסרון שהם מאד עבים ולא סימפטי להחזיק אותם ביד לאורך זמן (הם לא נועדו לכך).
היות ומשקלי ההטלה שלהם מתאימים לפי 4 מהדמוי, ההטלה מאומצת יותר.
המיטשל דקה וגמישה יותר ומתקפלת ברמה סבירה בהתאם למשקל הדג.
ה crony של אייל קצרה יותר (כל היתר 3-3.3 מטר) ותוכל לראות את הסרטונים וההתנהגות השונה של המקלות תחת מאמץ.
הדג שלי ננעץ מהבטן וההתנגדות בהבאתו היתה גדולה בהרבה אילו היה נתפס מהפה, שים לב שלמרות זאת המקל נשאר ממש גבוה למעט בהתחלה (קטע לא מצולם) שלדג היה כח ומשך חזק למטה.
אני צריך מקל נוסף של 2.7-3 מטר, שיהיה קשיח אך בעל פרופיל צר יותר ויאפשר עבודה פחות מאומצת.
לגבי הרולרים
ידית הכח , המבנה שלה והתפוח בקצה , הקלו עליי מאד ובהחלט נוח יותר לגלגל איתה במהירות גבוהה.
במיוחד ה cresta שנועד לג'יג, ולאחר שאחליף לחוט בד אנסה איתו דייג כבד בהרבה, (דראג מוצהר של 30 ק"ג), ומקווה מאד שאעמיד אותו למבחן מול אינטיאס בקרוב
יש לי הרגשה שהעונה הזו אתה עוד תעמיד את ההצהרות האלה למבחן...
יופי של יציאה חברים, כמה אנדרנלין, כמה חברות, כמה מידע!
בדיוק כאלה ניקלים קניתי לפני שבועיים 55 גרם, כל אחד 25 שקל.
קניתי שניים לבינתיים... יספיק או שהולכים קאפוט מהר?
עדי ,מאמון,אייל למה לעבוד עם מקלות כל כך כבדים,למה לא לעבוד עם מקלות ז׳רזור בינוני/כבד ,גם יהיה יותר קל וגם פייט יותר מהנה? הרי הדגים זה לא העיקר אני מאמין,העיניין כאן הוא האקשן,ועם מקל קל יותר האקשן יהיה הרבה הרבה יותר כיף וארוך. ועדיין יהיו מספיק דגים בסירה לא ככה?
עדי ,מאמון,אייל למה לעבוד עם מקלות כל כך כבדים,למה לא לעבוד עם מקלות ז׳רזור בינוני/כבד ,גם יהיה יותר קל וגם פייט יותר מהנה? הרי הדגים זה לא העיקר אני מאמין,העיניין כאן הוא האקשן,ועם מקל קל יותר האקשן יהיה הרבה הרבה יותר כיף וארוך. ועדיין יהיו מספיק דגים בסירה לא ככה?
דוב ..אני בטוח לא הייתי רוצה לחכות רבע שעה במקום 1-2 דקות עד שהדג בסירה
ולעבור הלאה לרתיחה הבאה !!
כשדג כבר נעול אוטמטית מי שלא תפס מתחיל לחפש באופק עוד רתיחה ..ואז יוצאת הצהרה הם קרובים
" ואי איזה ענקית " .." רתיחה יפה " .." ילה מהר " ועוד !!
תמיד רוצים יותר ותמיד רוצים להספיק לעוד ועוד רתיחה ועוד תפיסה
לשבת ולשחק עם דג רבע שעה יכול לגמור לשאר הצוות את האוויר
אם היה שימוש בציוד קל החצי מצוות הברברים לא היה מגיע למספר תפיסות זה !!