| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 1/6/2013 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| ניקל בינוני - ניקל 7 גרם | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 3 | ------- | |
| דמוי דג בינוני - ניקל 7 גרם | בננה / רופוס (גובוס גלילי ) | 15 | מספיק | |
| ניקל בינוני - ניקל 7 גרם | אמנון מצוי (עדדי) | 30 | למחבת | |
הדו"ח:
עידן מציע לי לקפוץ לכנרת בסופ"ש הזה ואני כמובן קופץ על ההזדמנות לבדוק את המצלמה החדשה בכנרת.
עידן מגיע אלי ביום שישי בבוקר בשעה 4:00 ויאלה יוצאים לדרך שעה 6:00 כבר בכנרת פורקים את הדברים.
עידן נותן לי יד אם להוריד את הקייאק
ובדיוק חבר של עידן אם חברים שלו מגיעים (אני זוכר את שמם אבל לא את הכינויים בפורם
במידה וירצו יגיבו כבר לדוח אני מאמין) שי ,איתי ואלעד הם הגיעו טיפה לפנינו אבל החליטו לעשות הפסקת קפה עד שנגיע.אותו בוקר המזג אוויר היה מעונן בטירוף והיתי בטוח שזה ישפיע על הדייג יאלה נכנס אם הקיאק חותר לעומק
ואין משהו מיוחד פה מושט שמה מושט בינית קטנה אין אקשן מטורף עד שעה 10:00 פלוס שיצאה השמש הכנרת לא התחילה לעבוד האקשן הכבד התחיל והתחילו לצאת הביניות הכבדות בעומק.
לצערי עד אשר יצאה השמש לי כבר נגמרה הסוללה בGOPRO (תזכורת לעצמי לקנות עוד אחת). אז בסרטון לא מופיעות ביניות כבדות לא נורא פעם הבאה

ירדתי חזרתי קצת לרדוד סביב ה6 מטר כמה הקפצות וגם יצאה בינית ארוכת ראש של כשני קילו

בכללי המושטים היום הפתיעו ויצאו בכמויות מטורפות ובפלטות יפות.
לקראת 10:45 יוצא לחוף עייף ומעביר את הקיאק לעידן שילך לשחק קצת בעומק איתו

בנתיים מעיין בתפיסות של החברים מהחוף ומגלה מושטים ממש גדולים ואחד ענק שלא ראיתי כבר ממזמן גודל כזה בחוף שקמים
אני בנתיים מוציא עוד כמה מושטים מהחוף החברה מתחילים להוציא גם ביניות מכובדות מהחוף.
עידן חוזר אם הקייאק לחוף אומר ויאלה מתחילים זריז לקפל את הציוד ת אומנם השמש שיצאה עזרה להעיר את הכנרת אבל היא גם דופקת בראש בחוזקה.
שעה 12:40 בערך חותכים מהכנרת ויאלה הבייתה

הסרטון יצא לי קצת ארוך מבטיח פעם הבאה לנסות להעלות רק את הקטעים של הביניות הגדולות