אחלה דוח ואחלה סירטון אנדריי

המצלמה כבר מתחילה להשתלם.........לנו

טיפ - בגרסה שלך (HERO 2) יש לך אפשרות לבחור ב1080P בין זווית צילום MEDIUM ל-WIDE. לפי הצילום , זה מצולם בMEDIUM - תנסה לשנות לWIDE (ההבדל הוא זוית של 170 מעלות בWIDE לעומת 127 מעלות בMED).
הפריים אומנם יקבל קצת יותר צורה של "עין דג", אך יתפוס הרבה יותר פרטים (יראה כאילו המצלמה מונחת רחוק יותר).
אני אנסה פעם הבאה בכנרת דרך אגב הפעם צילמתי על 960 בWIDE ננסה פעם הבאה על 1080 אל תשכח אני תקוע אם קיאק קצר 3 מטר בגלל זה הסוליה של הנעל כמעט תקוע בעדשה

דרך אגב רון אם איזה תוכנה אתה משתמש לעריכת הסרטונים? הMOVIE MAKER עשה לי את המוות אתה חותך מהסרטון המקורי 45 שניות בא לשמור וזה לוקח איזה 15 דקות כל חיתוך

ה960 פחות מומלץ, מכיוון שהוא בפורמט 4:3 שלא מתאים לרוב המסכים לתצוגה על מסך מלא. ה720 או 1080 בפורמט 16:9 כמו רוב המסכים היום, ולכן צילום איתם אחר כך יכסה את כל שטח המסך.
דווקא בגלל שאתה עם הסוליה כמעט בעדשה

תעביר לWIDE

תנסה בבית כמה צילומים ותראה את ההבדל.
לגבי תוכנת עריכה, אני משתמש בAdobe Premiere או Adobe AfterEffects, ומייצא את הקובץ לאחר העריכה בפורמט MP4 H.264 ששומר על איכות מעולה עם גודל קובץ קטן יחסית.
2 התוכנות יותר מורכבות בהרבה מהMOVIE MAKER, אבל אם תרצה הדרכה יש המון ברשת

אני למדתי אותן מאפס רק מהדרכות ברשת

לגבי זמן העריכה - עריכה של סירטוני HD היא כבדה...
מומלץ במינימום: מעבד מרובע ליבות (קידוד וידאו מנצל את הליבות מצויין), 8GB זיכרון RAM, וכרטיס גרפי לא מובנה ממוצע ומעלה (רמות מחיר של 600-700 ש"ח ומעלה), עם עדיפות לכרטיס של nVidia בעל תמיכה בעיבוד CUDA (כמעט כל הכרטיסים שלהם מה2-3 שנים האחרונות כבר תומכים בכך).