פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   רודו-קודה |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: רודו-קודה (נקרא 6348 פעמים) |
הדפסה |
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ובכל זאת איך התרשמת מהמקל?
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Baraky
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה! נחמד שיש מקל לזה לטיולים.
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ובכל זאת איך התרשמת מהמקל? אמין, חזק ומתקפל כמובן קשיח מדי לג'רג'ור עם בובות קטנות וחלוקת משקל לא אידאלית, אבל קשה לצפות ממקל טלסקופי יותר מזה. זה מקל לנסיעות ולא לג'רג'ור יומי שאיתו תרגיש כיף כמו מקל איכותי. לא ציפיתי יותר ממה שקיבלתי, ההפך נכון, ותמורת כסף ראויה בהחלט
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ובכל זאת איך התרשמת מהמקל? אמין, חזק ומתקפל כמובן קשיח מדי לג'רג'ור עם בובות קטנות וחלוקת משקל לא אידאלית, אבל קשה לצפות ממקל טלסקופי יותר מזה. זה מקל לנסיעות ולא לג'רג'ור יומי שאיתו תרגיש כיף כמו מקל איכותי. לא ציפיתי יותר ממה שקיבלתי, ההפך נכון, ותמורת כסף ראויה בהחלט בס"ד אני יכול להגיד שקניתי את זה כמתנה לילד של חבר שלי ובחול המועד פסח הוא לקח אותה איתו. בהתחלה הוא היה דג רק עם פיתיון (תירס ובצק). אבל אחר כך שראה אותי מז'רז'ר אז שמתי לו ג'יג של 7 גרם וכבר בזריקה שנייה הוא תפס מושט. מאז הוא מושבע ז'ירז'ור 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
 |
|
|
יפה מאוד אחלה של דוח ודג , פעם הבאה שאתה ברודוס או בכללי למי שמתכנן לטוס לשם לחופשה ממליץ לחום לקחת סט זרזור ודמויים לברקודות. אני הייתי ברודוס בקיץ שעבר לפני 10 חודשים בערך .. מקום פשוט מטורף לדיג ברקודות, מזלי שהבאתי סט ויצאתי קצת לסרוק את החוף של המלון שלי כי גילתי גן עדן פשוט של ברקודות חח כל כמה זריקות תקיפה ודג ואפילו תפסתי 2 ברקודות במכה! (האטרף נמשך כל ה4 ימים שדגתי שם גם זריחה גם שקיעה ואפילו בצהריים תפסתי שם ) גם אראסים מפלצות ,בורים ,סולבי בכמויות אדירות ,חניתנים ועוד הרבה דגים פגשתי שם.
וואו דניאל, מעניין מה שאתה כותב. כמה שאלות ברשותך: 1-בית מלון ואזור כללי שהיית בו, מניח שגם אתה היית בצד של לינדוס (צד מזרחי)? 2-מתאר החוף? חולי? סלעי? מזח? 3-ראית בכלל מג'רג'רים שם? אני ראיתי 0 מג'רג'רים כל התקופה למרות שבחנויות יש ציוד לא רע בכלל והעניין כמובן מוכר להם אבל הוותיקים שפגשתי כולם דגים בולונז או פתיונות. 4-גדלים של הברקודות שהגעת אליהם 1. בית המלון הוא paradise aldemar royal mare יותר מזזה אני לא יודע.. 2. החוף הוא עמוק ,מעורב סלעי וחולי ויש בו גם מזח יותר נכון מן רצועה של מיני צוקים כאלה עם סלעים שיורדים עד למים ששם יש הכי הרבה ברקודות ודגים אבל גם בחוף עצמו היו. 3. כן ראיתי מזרזרים אבל לא יוונים , מזרזרים מאיטליה שדגנו שם ביחד כמה פעמים , אנשים נחמדים מאוד , היו גם דייגים יוונים אבל הם היו רק עם בולונז. 4.מגוון הגדלים היה רחב היו חתיכות של 300 גרם וגם כאלה של קילו וחצי קילו 600, הממוצע היה 800-קילו , נצפו גם חתיכות של יותר מ2 וגם ברחו לי גדולות מאוד. תודה דניאל על התשובות מצאתי את המלון, הוא בקצה הצפון מזרחי של האי ממש קרוב לעיר עתיקה ורואים שם מעגנה קטנה שדיברת עליה. שמתי תמונה כן זה המקום! אחח כמה בא לי לחזור לשם.. התעלה שרואים באמצע פשוט מפוצצת בדגים בכל הגדלים והסוגים, צללתי שם פעמיים.. יש שם גם קלמרי אדום ענקיים, והברקודות בכל האיזור שם נפוצות בלי להגזים כמו סרגוס אצלנו, במקומות עם הנפילה לעומק שליד הצוקים האלה היו הכי הרבה(אגב הם נראים בתמונה גדולים ולא נוחים אבל אלו סלעים גדולים נוחים ויש גם עמודי תאורה לידם) יש לי סרטון ביוטיוב של דיג ברקודות משם אבל יכול להיות שהוא נמחק אחפש אותו(מופיע בו גם החלק של ה2 במכה)
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ובכל זאת איך התרשמת מהמקל? אמין, חזק ומתקפל כמובן קשיח מדי לג'רג'ור עם בובות קטנות וחלוקת משקל לא אידאלית, אבל קשה לצפות ממקל טלסקופי יותר מזה. זה מקל לנסיעות ולא לג'רג'ור יומי שאיתו תרגיש כיף כמו מקל איכותי. לא ציפיתי יותר ממה שקיבלתי, ההפך נכון, ותמורת כסף ראויה בהחלט אני דווקא מזרזר איתו לסבידות והוא מעיף יפה מאוד את הבובה אני מודה שלא התנסיתי במקל יעודי לזרזור אבל עם המקל הזה אפשרי בהחלט גם לזרזר
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יפה סאמח  תשמע, נחישות כזו ודבקות במטרה הרבה זמן לא ראיתי  לרוקן את השפולה על הקרקע ולזרזר עם היד  מזכיר לי איזה בחור אחד, ממנהלי הפורום, סאמח אחד  יצירתי 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
באופן אבסורדי, כשהציפיות ברצפה מגיע דג כשממש אין ציפיה.... רשמתי וי גם עם תפיסה בז'רז'ור ביוון...  דו"ח שכייפ לקרוא, שילבת את הדיג בטיול המשפחתי, מושלם.... נ.ב. ביומן הדוחות יש בנתוני המיקום דיג בחו"ל... 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
באופן אבסורדי, כשהציפיות ברצפה מגיע דג כשממש אין ציפיה.... רשמתי וי גם עם תפיסה בז'רז'ור ביוון...  דו"ח שכייפ לקרוא, שילבת את הדיג בטיול המשפחתי, מושלם.... נ.ב. ביומן הדוחות יש בנתוני המיקום דיג בחו"ל...  צודק, ערכתי ושיניתי..תמיד יש פעם ראשונה
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
Jildo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד ובהצלחה בהמשך הדייג
|
Sea & FreshWater Fly Fishing / Spinning / Casting /Jigging 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 |
|
|
יפה מאוד אחלה של דוח ודג , פעם הבאה שאתה ברודוס או בכללי למי שמתכנן לטוס לשם לחופשה ממליץ לחום לקחת סט זרזור ודמויים לברקודות. אני הייתי ברודוס בקיץ שעבר לפני 10 חודשים בערך .. מקום פשוט מטורף לדיג ברקודות, מזלי שהבאתי סט ויצאתי קצת לסרוק את החוף של המלון שלי כי גילתי גן עדן פשוט של ברקודות חח כל כמה זריקות תקיפה ודג ואפילו תפסתי 2 ברקודות במכה! (האטרף נמשך כל ה4 ימים שדגתי שם גם זריחה גם שקיעה ואפילו בצהריים תפסתי שם ) גם אראסים מפלצות ,בורים ,סולבי בכמויות אדירות ,חניתנים ועוד הרבה דגים פגשתי שם.
וואו דניאל, מעניין מה שאתה כותב. כמה שאלות ברשותך: 1-בית מלון ואזור כללי שהיית בו, מניח שגם אתה היית בצד של לינדוס (צד מזרחי)? 2-מתאר החוף? חולי? סלעי? מזח? 3-ראית בכלל מג'רג'רים שם? אני ראיתי 0 מג'רג'רים כל התקופה למרות שבחנויות יש ציוד לא רע בכלל והעניין כמובן מוכר להם אבל הוותיקים שפגשתי כולם דגים בולונז או פתיונות. 4-גדלים של הברקודות שהגעת אליהם 1. בית המלון הוא paradise aldemar royal mare יותר מזזה אני לא יודע.. 2. החוף הוא עמוק ,מעורב סלעי וחולי ויש בו גם מזח יותר נכון מן רצועה של מיני צוקים כאלה עם סלעים שיורדים עד למים ששם יש הכי הרבה ברקודות ודגים אבל גם בחוף עצמו היו. 3. כן ראיתי מזרזרים אבל לא יוונים , מזרזרים מאיטליה שדגנו שם ביחד כמה פעמים , אנשים נחמדים מאוד , היו גם דייגים יוונים אבל הם היו רק עם בולונז. 4.מגוון הגדלים היה רחב היו חתיכות של 300 גרם וגם כאלה של קילו וחצי קילו 600, הממוצע היה 800-קילו , נצפו גם חתיכות של יותר מ2 וגם ברחו לי גדולות מאוד. תודה דניאל על התשובות מצאתי את המלון, הוא בקצה הצפון מזרחי של האי ממש קרוב לעיר עתיקה ורואים שם מעגנה קטנה שדיברת עליה. שמתי תמונה כן זה המקום! אחח כמה בא לי לחזור לשם.. התעלה שרואים באמצע פשוט מפוצצת בדגים בכל הגדלים והסוגים, צללתי שם פעמיים.. יש שם גם קלמרי אדום ענקיים, והברקודות בכל האיזור שם נפוצות בלי להגזים כמו סרגוס אצלנו, במקומות עם הנפילה לעומק שליד הצוקים האלה היו הכי הרבה(אגב הם נראים בתמונה גדולים ולא נוחים אבל אלו סלעים גדולים נוחים ויש גם עמודי תאורה לידם) יש לי סרטון ביוטיוב של דיג ברקודות משם אבל יכול להיות שהוא נמחק אחפש אותו(מופיע בו גם החלק של ה2 במכה) סאמח דניאל בעיקבות הדוח והשיח שלכם יצאתי למסע חיפוש של החוף הזה והיום מצאתי אותו Paslorimano taberna זה השם של המסעדה או טברנה שיש שם תמונות עדכניות מהיום אין על הפורום ועל יומן דוחות הדיג מה תפסתי כשאחזור תדעו(בלי צפיות גדולות )
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 16, 2018, 17:19:00 PM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|