בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  האם זה רק אני ???????
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: האם זה רק אני ???????  (נקרא 3860 פעמים) הדפסה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

בעניין: האם זה רק אני ???????
« הגיב #15 ב- : דצמבר 31, 2014, 17:23:16 PM »
אהלן עמוס
השנה העונה נפתחה טוב,אבל הים  בשל מזג האויר
רגוע ופחות טורפים מתקרבים קרוב לחוף..
עד עתה תפסתי מעל 85 גומברים  בגדלים
קטנים עד גדול,את הגדולים לקחתי למרות שלא אוהב
גומברים(לאישתי ולילדים זה סבבה),תפסתי 7 לברקים
5 מהם היו פחות מקילו וחזרו לגדול.
תנסה לעבוד עם בובות שוקעות שלי נתנו תוצאות טובות
לעומת עונה שעברה שבה עבדתי לרוב עם בומבט וסילקון.
לגביי הדוחות אני לא מעלה ,כי מציקים לי אח״כ בגיזרה
שלנו,מעדיף להביא דג בשקט ,אחרי כל דוח הייתי מקבל טלפונים
״איפה זה נתפס?״ הייתה השאלה הקבועה,ברגע שסיפרתי
היו בנקודה 10 דייגים למחרת.

היי דוראדו ,
תודה בעבור המפורטת והכנה
שמח שאתה ממשיך להצליח ...
נתת לי מעט תקווה לעתיד טוב יותר , אמשיך לנסות

שנה טובה / עמוס

רפי ה"חכה " עוברת אליך ...
תחשוב על דרך לעודד כתיבת דוחות מבלי שיציקו לכותבים
במידה ודיגים כמו עומרי , דוראדו וטובים אחרים , ימנעו מכתיבת דוחות אפשר להפוך את הפורום ל"דייג מקיאק וסירה "

בהצלחה !!!

עמוס,
ברשותו של רפי שאליו הפנת את ה"חכה", הייתי רוצה לענות.
אני לא מדבר בשמו של רפי ודעתו אולי שונה משלי...
יש גבול עד כמה העניין בשליטתנו כמנהלי פורום ומה שקורה במערכת המסרים או בנייד זה מחוץ לתחום שלנו.
הפתרון פשוט ותלוי באדם אחד בלבד וזה הדייג.
במקרה כמו של שרון (דורדו), הימנעות מפרסום המיקום היתה פותרת את כול הבעיה...
יש מקרים ומקומות שאין בעיה לפרסם איפה בדיוק נתפס הדג ויש מקרים שכן.
שיקול הדעת של מי שתפס ייקבע אם הוא יוכל ליהנות מסיבוב נוסף באותה הנקודה גם למחרת פרסום הדוח או לא...

ובאופן כללי, הייתי נמנע מלהכניס את עומרי ושרון ודייגים אחרים באותה הרשימה כי בתכלס יש להם סיבות שונות למה הם לא מפרסמים דוחות...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #16 ב- : דצמבר 31, 2014, 17:25:26 PM »

היי הדגים שם,

הרעיון בז'ירז'ור הוא כל פעם להמציא את עצמך מחדש,

בין אם למצוא נקודות חדשות,

דמויים חדשים, דרכי פעולה חדשות, שעות שונות, בסופו של דבר הדגים ימצאו,

חשוב לזכור שהחודש הים היה לרוב רגוע וים רגוע אינו תורם למציאת טורפים, בטח למי שעובד עם דמויים רגילים, אז יש לנסות למצוא או נקודות עמוקות יותר ולעבוד עם דמויים שוקעים אוג'יגים, או לחלופין לעבוד עם כלבים למיניהם שיעירו גם דג מנומנם או זהיר,

בכל מקרה אני יכול להגיד שלי ולחברי היה חודש גדוש בדגה ונתפסו, לברקים, גומברים, טוניות ועוד...

כפי שאמרתי כל הזמן להתחדש ולנסות דברים חדשים ולא להיות מקובע, אם אתה בצפון בקרוב מתחילה עונת הלוקוסים, אם אתה מהמרכז/דרום עונת הפלמידות כבר החלה אצלכם ורק תתחזק עד סוף פברואר לערך,

בהצלחה!

על חלק מהמקרים האלו שמעתי דיווחים אבל את אף אחת מהתפיסות לא ראיתי כאן בפורום וחבל  מהסס

מצד שני אני יודע גם על מספר פעמים שהתייבשתם ולא יצא אפילו דג אחד...

לדעת לנצל הזדמנויות זה חלק לא קטן מהדיג אבל מכאן ועד להציג את זה כ"גדוש בדגה" כאילו כול יציאה שלכם מלווה בתפיסות, הדרך ארוכה...

וזה גם קצת מפספס את כול הרעיון... וואלה לא יודע

חבל שאתה חושב שבז'ירז'ור כל יציאה חייבת להסתיים עם דג,

לא יודע מאיפה הגיע לך הרעיון...

לידיעתך כן, יש יציאות רצופות שאף אחד לא יוצא עם דגים, ופה נכנס העניין שציינתי מעלה, להתחדש, אז כן אני יכול להגיד שאם יצאתי החודש עם מספר יפה של דגים וכך גם חברי אני יכול לקרוא לזה חודש "גדוש בדגה"

ולא זה לא מפספס את הרעיון, כי אני מנסה להסביר לבחור מתחיל שלא צריך להתייאש והסגנון הזה הוא כולו רעיון של ניסוי וטעייה...

ואתה מוזמן לבדוק אותי, אני יצאתי לבדי עם כמה לברקים וגומברים יפים החודש, חברי הוציאו לברקים, גומברים,וטוניות יפות מאוד...

אני לא חושב שכול יציאה צריכה להיות מלווה בתפיסות כי אם זה היה ככה, זה היה משעמם.

מצד שני, אני גם לא חושב שיש סיבה לצייר את זה כאילו כול יציאה יש לך תפיסות...

אני לא צריך לדגום אותך כי אני יודע פחות או יותר מה אתה מוציא ומפרגן לך על התפיסות, אפילו שאתה לא מפרסם ולא משתף עם דוחות.

וכאן גם הטעות שלך ולמה כן יש פספוס של הרעיון.

אם היית מפרסם את התפיסות ומסביר למי שיוצא ולא תופס, איך ולמה (ובכוונה אני נמנע מה"איפה"), זה היה עוזר לו.

זה גם היה אולי מונע ממנו להתייאש כי הוא היה מקבל את התחושה שעכשיו יש לו משהו שלא היה לו קודם ושזה אולי יעזור לו לתפוס.

בפועל, אמירות כמו "לנו דווקא היה אחלה אקשן ותפסנו ימבה דגים" סתם מתסכל אותו ומייאש אותו יותר.

אמירות כמו "אתה צריך לצאת במצבי ים שונים, למקומות שונים, לעבוד עם דמויים שונים ובסגנונות שונים וככה תגדיל את הסיכוי לתפוס", אלו אמירות סתמיות שלדעתי האדם הממוצע לא ידע לאן לקחת אותן ומכאן בחזרה לייאוש והתסכול...

שילוב של אמירות מהסוג הנ"ל ואז שרשורי תמונות של התפיסות, לא עוזרים לאף מז'רז'ר מתחיל להתקדם מעבר להתלהבות הרגעית של "ואללה. אז יש דגים בים..."

בעיני מי שכבר תפס דג או שניים ולא מתרגש מכול דג ובמיוחד אלו שפעילים בפורום ומשתדלים לשתף, ללמד ולקדם מבלי להפיק מזה תועלת אישית או ניפוח האגו, זה נראה כמו שופופו... וואלה לא יודע

אז יאללה.

תפסיק עם החרטות האלו של שרשורי תמונות וסיכומי עונה ותתחיל לכתוב דוחות בזמן אמת  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
דוראדו על החוף1
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : דצמבר 31, 2014, 18:00:50 PM »

2 תמונות שיש לי על הפלאפון,השאר על המחשב שבתיקון,אני יעלה אותם בהמשך ב״ה.
muky522

חבר פורום

מנותק מנותק

תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים

« הגיב #18 ב- : דצמבר 31, 2014, 20:01:13 PM »
עמוס יקירי לחיים
ראשית שאלתך ממש במקום, אולי יבחינו הדייגים  החדשים יחסית ולא משנה צורת הדייג
שאין מצב של כל יציאה חוזרים עם דגים.
כאחד שמטייל הרבה בחופים  ופוגש מספר רב של דייגי חוף , קייקיסטים, צוללנים ודייגי סירות
שחוזרים יותר בלי דגים מאשר עם חם
הים עשיר בדגה אלא שמזג האויר שמשתנה חדשות לבקרים משנה את קרקעית הים
בורות נסתמים ובורות חדשים נפתחים והדגים מוצאים את עצמם מתניידים בהתאם.
במקום שתפסנו אתמול דג היום הקרקעית השתנתה והדגים הקטנים מצאו בור חדש וכמובן שלטורפים
אין מה לחפש שם יותר ולכן כשנגיע לאותו מקום שוב יום אחר יום לא יעלה בחכתינו דג חם
ולכן סריקת החופים מגביר את תפיסת הדגים yahoo
לגבי הדוחות אציין רק לגבי שאין אני מרגייש  שכל דג  צריך לדווח בפורום ולא חלילה בגלל סודיות
איני מסתיר דבר מכל החברים ולהיפך תמיד מספר איפה איכן ומתי שהרי לא הכל תלוי בנו........
רק שקשה לי סתם לכתוב תפסתי דג!!!!! אם אין דבר שיכול ללמד להוסיף ולהסביר   לימוד
לשאר חברי הפורום נראה  מיותר כל פעם לתת תמונה  ודוח.
אני מאחל לך שתמשיך להנות מהים השמש הרוח והגלים והשאר מגיע כבר בירה
בהצלחה תמיד
shalom

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : דצמבר 31, 2014, 22:42:55 PM »
עמוס יקירי לחיים
ראשית שאלתך ממש במקום, אולי יבחינו הדייגים  החדשים יחסית ולא משנה צורת הדייג
שאין מצב של כל יציאה חוזרים עם דגים.
כאחד שמטייל הרבה בחופים  ופוגש מספר רב של דייגי חוף , קייקיסטים, צוללנים ודייגי סירות
שחוזרים יותר בלי דגים מאשר עם חם
הים עשיר בדגה אלא שמזג האויר שמשתנה חדשות לבקרים משנה את קרקעית הים
בורות נסתמים ובורות חדשים נפתחים והדגים מוצאים את עצמם מתניידים בהתאם.
במקום שתפסנו אתמול דג היום הקרקעית השתנתה והדגים הקטנים מצאו בור חדש וכמובן שלטורפים
אין מה לחפש שם יותר ולכן כשנגיע לאותו מקום שוב יום אחר יום לא יעלה בחכתינו דג חם
ולכן סריקת החופים מגביר את תפיסת הדגים yahoo
לגבי הדוחות אציין רק לגבי שאין אני מרגייש  שכל דג  צריך לדווח בפורום ולא חלילה בגלל סודיות
איני מסתיר דבר מכל החברים ולהיפך תמיד מספר איפה איכן ומתי שהרי לא הכל תלוי בנו........
רק שקשה לי סתם לכתוב תפסתי דג!!!!! אם אין דבר שיכול ללמד להוסיף ולהסביר   לימוד
לשאר חברי הפורום נראה  מיותר כל פעם לתת תמונה  ודוח.
אני מאחל לך שתמשיך להנות מהים השמש הרוח והגלים והשאר מגיע כבר בירה
בהצלחה תמיד
מוקי תרשה לי להודות לך על תשובתך המלמדת, הבוגרת, שנאמרת בצניעות ובגובה העיניים.

לעמוס אני אומר, אל תתייאש והתוצאות יגיעו
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : דצמבר 31, 2014, 23:26:24 PM »
עמוס,
ראשית יכול "לתפוס בחכה" שביקשת שאטול - כל אחד ממנהלי וחברי הפורום...
בכל אופן תודה על הקרדיט של העברת החכה הכבדה...
הערה קטנה ומקדימה בזיקה לדבריך: קיאקיסטים ובעלי סירות "שומרים על הנקודות" לא פחות ממז'רז'רים,
ובכל חודש מהחודשים האחרונים מירב הדוחות היו בז'רז'ור (43% באוקטובר, 37% בנובמבר), ראה כאן-
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=18925.0

לעצם העניין, דעתי בנושא - ואביע אותה ממקום של חבר פורום אכפתי ותו לא....
תתכוננו כי זה לא יהיה קצר... חם

פתח דבר חשוב להבין,
לפחות כל מי שחשוב לו שהפורום הנפלא הזה על כל מה שיש בו - ימשיך להיות מה שהוא...
ימשיך להיות בית חם ולהיות קהילה איכותית, חברתית מקצועית, לדייגים הספורטיביים..
עם פלטפורמה - שהיא מעצם טיבה פחות מהירה אך גם פחות רדודה ושטחית מאלו של ווטסאפ ופייסבוק,
כזו שמאפשרת לנו בכל עת להכנס ולהמשיך מהיכן שהיינו בביקור הקודם - עם הכל מסודר וזמין...
עם כל ההוואי החברתי, השיתוף המקצועי, הפרגונים, החוויות, הפעילויות והמפגשים המהנים, הביחד...
עם האוירה המיוחדת שנוצרה כאן....

כתבתי חשוב להבין...
שדוחות הדיג הם בסופו של דבר חוט השדרה של הפורום שהרי התפיסות הן הדרייב שלנו לצאת לדוג,
הדוחות הם הביטוי התוצאתי של מימוש חווית הדיג שלנו ושל חברינו....
לא אטעה אם אומר כי יש גם כייפ בהעברת ידע, לימוד ושיתוף האחרים, לפחות מבחינתי....
הרי כל מי שקורא כרגע שורות אלו (במקרה כך גם לגבי כותב שורות אלו  קריצה ..) -
נמצא כאן כי מעניין לו ומהנה אותו לקרוא דברים שנכתבים בפורום, כי מתאים לו לבלות כאן זמן פנאי..
כפועל יוצא - מתאים לכל מי שקורא שורות אלו כי הפורום ימשיך להיות כפי שהוא ואף יותר...
מי שמעניין אותו אך ורק לייקים ותגובות של מילה - ממילא איננו קורא כרגע שורות אלו... סמיילי

ברור שהעלאת דוחות איננה חובה, לדעתי זו זכות ובאופן אישי נהנה להעלות דוח כפי שנהנה לקרוא דוחות,
דוח מעלים כי "בכייפ שלי לשתף" - וברור שלא בקטע של "להכריח את עצמי"...
מאידך - מודה כי יותר מעניין לי לקבל כמה תגובות מאשר ערימת לחיצת כפתורים שנקראת "לייקים"...
בכל אופן זו בחירה חופשית, ובמסגרת בחירה זו רצוי גם שהקוראים יהיו מודעים וגם ישאלו את עצמם:
דו"ח גורר דו"ח וגורר עניין, והשאלה המתבקשת של כל אחד לעצמו:
"האם אני רוצה שימשיך להיות כאן מעניין או שיהיה מעניין אף יותר, חברתית ומקצועית"....
שהרי אם כולנו נחליט כי איננו מעלים דוחות על תפיסות - יהיה די משעמם ללא דוחות...
אז נכון, יש עוד היבטים שעלו בתגובות - ואתיחס....

אתחיל דווקא בהתיחסות אל שכתב חברי היקר והאיש היקר מוקי - מי שתמיד משתף מכל הלב ובכייפ...
היו לנו מוקי שיחות בעניין, הבעתי את דעתי לפיה גם דוח דומה לדוח קודם במובן זה שאין בו חידוש מיוחד,
יש לו ערך אינפורמטיבי - והנה בזיקה לדברים ולתהיות שהעלה עמוס:
החברים האחרים למדים כי במועד עכשווי, במצב ים נתון, נתפסים דגים מסוימים בשיטה מסוימת...
לצורך העניין זה אומר כי העונה של הדג בספציפי בסגנון הספציפי טרם חלפה - וגם על כך דיינו סמיילי
דוח ללא חידוש עדיין יכול להיות דוח קצר משתף ואינפורמטיבי, וללא קשר אני משוחד -
גם בדוח ללא דגים תמיד עושה לי טוב לקרוא את התודה לבורא עולם על ים נפלא...
לדעתי, המנעותך החלקית נובעת אך ורק משום צניעותך ושמא "דוחות שחוזרים על עצמם ישעממו" -
ואם תשאל אותי ואת החברים תגלה שלא כך הוא וכי לא ישעממו אלא להיפך...
בכל מקרה, כך או אחרת, כמדומני מוקי שאין חודש בו אין כאן לפחות דוח אחד מעניין ומהנה מעשה ידיך...

שרון (דוראדו על החוף) היקר,
בשתי מילים: "אתה חסר".... בעוד שתי מילים: "דוחותיך חסרים".... סמיילי
*לגבי מה שכתבת, עמדתי לגבי "מבקשי הנקודות" ידועה - בזמנו גם כתבתי כאן דעתי שאין לזה מקום..
ידועה המצב בו אתה מספר למישהו היכן תפסת וכעבור יומיים יש במקום תריסר אנשים - בחוף וגם בעומק..
אישית אני משתף במיקום ספציפי רק חברים קרובים לדיג ואם חשוב לי חסיון המקום אני גם אומר ישירות:
"נותן לך ורק לך ולפוני ואלמוני מהצוות שלך - אם זה דולף לאחרים לא תקבל ממני יותר מידע על תפיסות בנקודות/אזורים, אגיד לך שתפסתי אך לא אגיד לך איפה". יש השואלים ואני עונה בחיוך ובנימוס: "סורי,
אספר לך על השיטה והדמוי וכו' אך לא נותן מידע על מיקום", ואם מישהו לא מכבד הבהרתנו זו שרון-
אז נסיון נוסף יזכה לאותה תשובה ביתר נחרצות כי לא מגיע לו ש"נחשבן לו" אחרי שסירב להבין ולקבל.
*דבר נוסף, יש החוששים מ"חשיפת הנקודה" אך כעבור שבועיים "מתקפת הדגים" במקום חולפת -
ואז מעלים דו"ח בדיליי של שבועיים שלושה תוך עדכון שהתפיסות היו לפני שבועיים שלושה, לגיטימי..
*בקיצור, מוטב להבהיר לשואלים "מצטער אך לא מגלה נקודות" - מאשר להעלם ולהאלם... גילגול עיניים
האכפתיות, ההזדהות והחיבור שלך עם הפורום - זה ידוע ואין מה להרחיב, זורם לך isf בעורקים  קריצה
ברגע שכתבת כעת את הכמויות שתפסת - מי שיודע היכן אתה דג יגיע ללא דוחות ויגיע בטיסה...
בכל אופן שים לב לדברי מוקי, פרסום דוחותיו ממש לא גורע מתפיסותיו ומהנאת יציאותיו לדיג...
בקיצור, חומר למחשבה שרון....

עמרי היקר,
מי כמוני יודע, שהרי מעולם לא קרה שפניתי אליך העניין הקשור לפורום או לחבר פורום - ולא נענית,
על מידת האכפתיות והנכונות שלך לתת ולהשקיע למען הפורום וחברי הפורום, לשתף ולחלוק בידע
הראית זאת לא פעם... החל מתגובות ותשובות לשאלות החברים בתוך הפורום, המשך בדיונים שפתחת -
למשל השרשור הנעוץ בפורום הז'רז'ור בו השקעת לא מעט כדי לשתף את חברים, וכמובן כלה בהרצאה
שנתת לחברי הפורום תוף שפינית לעניין זמן ביום מאוד עמוס מבחינתך והגעת עם דמויים ומחשב ואם כבר-
נתת הרצאה מעולה.... ואולי, אולי דווקא משום אותה אכפתיות, אז כפי שכתבתי לשרון -
ובשים לב למכלול הדברים שרשמתי... למשל דוח בדיליי של שבועיים על אחת היציאות של מה
שמופיע באחת התמונות - או בעוד שבועיים על תפיסה מאתמול.. הרי אם כבר עלו תמונות מהעת האחרונה -
אין כבר רלוונטיות לחשש מהסוג שהביע שרון מפני "הצפת הנקודה", תמונה עם או בלי דוח זה אותה חשיפה.
בקיצור, חומר למחשבה עמרי....
piniab

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : ינואר 01, 2015, 07:59:34 AM »
עמוס,

פתח דבר חשוב להבין,
עם פלטפורמה - שהיא מעצם טיבה פחות מהירה אך גם פחות רדודה ושטחית מאלו של ווטסאפ ופייסבוק,
כזו שמאפשרת לנו בכל עת להכנס ולהמשיך מהיכן שהיינו בביקור הקודם - עם הכל מסודר וזמין...
עם כל ההוואי החברתי, השיתוף המקצועי, הפרגונים, החוויות, הפעילויות והמפגשים המהנים, הביחד...

כתבתי חשוב להבין...
שדוחות הדיג הם בסופו של דבר חוט השדרה של הפורום שהרי התפיסות הן הדרייב שלנו לצאת לדוג,
לא אטעה אם אומר כי יש גם כייפ בהעברת ידע, לימוד ושיתוף האחרים, לפחות מבחינתי....
הרי כל מי שקורא כרגע שורות אלו (במקרה כך גם לגבי כותב שורות אלו  קריצה ..) -
נמצא כאן כי מעניין לו ומהנה אותו לקרוא דברים שנכתבים בפורום, כי מתאים לו לבלות כאן זמן פנאי..
כפועל יוצא - מתאים לכל מי שקורא שורות אלו כי הפורום ימשיך להיות כפי שהוא ואף יותר...
מי שמעניין אותו אך ורק לייקים ותגובות של מילה - ממילא איננו קורא כרגע שורות אלו... סמיילי

ברור שהעלאת דוחות איננה חובה, לדעתי זו זכות ובאופן אישי נהנה להעלות דוח כפי שנהנה לקרוא דוחות,
מאידך - מודה כי יותר מעניין לי לקבל כמה תגובות מאשר ערימת לחיצת כפתורים שנקראת "לייקים"...
בכל אופן זו בחירה חופשית, ובמסגרת בחירה זו רצוי גם שהקוראים יהיו מודעים וגם ישאלו את עצמם:
"האם אני רוצה שימשיך להיות כאן מעניין או שיהיה מעניין אף יותר, חברתית ומקצועית"....

רפי, ברשותך אוסיף ואומר:
בנוסף לכל מה שכתבת על חשיבות הפורום בעיני החברים, על דוחות הדייג שמהווים חוט שדרה ועל הזכות להעלות דוחות.... אני לגמרי מזדהה עם כל אות ושורה שנכתבה.
אך.... בעיני יש גם שמץ וקורטוב של חובה מוסרית בהעלאת דוחות.
לא נראה טוב שיש אנשים שנהנים ממנעמי וממטעמי הפורום מחד, ומאידך את שלהם לא מעוניינים לשתף.
לא לעיניין להשתמש בפורום כפרה חולבת של מידע מבלי להאכיל אותה.
זו דעתי ורק דעתי.
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
omry555

חבר פורום

מנותק מנותק

אין דייג מגניב ממורן זעפרני!

« הגיב #22 ב- : ינואר 01, 2015, 10:45:11 AM »
עמוס,

פתח דבר חשוב להבין,

כתבתי חשוב להבין...
הרי כל מי שקורא כרגע שורות אלו (במקרה כך גם לגבי כותב שורות אלו  קריצה ..) -

רפי, ברשותך אוסיף ואומר:
בנוסף לכל מה שכתבת על חשיבות הפורום בעיני החברים, על דוחות הדייג שמהווים חוט שדרה ועל הזכות להעלות דוחות.... אני לגמרי מזדהה עם כל אות ושורה שנכתבה.
אך.... בעיני יש גם שמץ וקורטוב של חובה מוסרית בהעלאת דוחות.
לא נראה טוב שיש אנשים שנהנים ממנעמי וממטעמי הפורום מחד, ומאידך את שלהם לא מעוניינים לשתף.
לא לעיניין להשתמש בפורום כפרה חולבת של מידע מבלי להאכיל אותה.
זו דעתי ורק דעתי.

היי פיני,

כפי שרפי רשם, יש אנשים שתורמים גם בדרכים אחרות שהן מעבר להעלאת דוחות...
Rods :
RIPPLE FISHER F-STICK GT78
Carpenter TBL 80/40
Carpenter EP 85/36
Megabass XOR Shadow
Varivas Violente vls-82
varivas Violente 0.5-8 G
Reel :
Shimano Stella 18000SW HG
Shimano Stella 14000SW XG
Daiwa Saltiga Expedition 5500H
Shimano Stella 6000SW HG
Shimano Stella 3000
Shimano
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #23 ב- : ינואר 01, 2015, 19:54:30 PM »
מה שרפי רשם  אתה בסדר אתה בסדר
החברים ובעיקר החדשים מעוניים ורוצים לדעת שיוצאים דגים ויש דגים שונים בתקופות שונות.

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #24 ב- : ינואר 01, 2015, 20:26:57 PM »
עמוס שלום.
מציע לך לצאת עם חבר פורום מספר פעמים.
להכיר מקומות אחרים לדיג
ולנסות ללמוד מחברים מנוסים.

בדבר אחד אתה יכול הליות בטוח:
בים יש דגים והם רעבים.

בהצלחה

send from my Mobile
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

« הגיב #25 ב- : ינואר 01, 2015, 23:34:21 PM »
אכן בים, באוקיינוס ובעוד מקומות יש דגים, אך לא בחופים, לא לדייג חופי ולא לזירזור
אם יצאו מספר דגים הוא בטל בשישים לעומת מספר היציאות לדייג.

בואו לא נצייר תמונה כאילו הפגם הוא בחוסר הניסיון.

עדיף לראות את האמת דרך העיניים ולא דרך משקפיים ורודות, לאקלים יש חלק חשוב ומהותי בעניין זה, אך הבעיה העיקרית היא שגם כאשר מגיעים דגים לאזור החופים מייד עוטים עליהם רשתות בגדלים וסגנונות שונים שמשמידים כול סיכוי לדג.

כייף לי לראות שבסירות ובקיאקים תופסים ואני שמח בשבילם אבל עדיין זה לא מנחם אותי.
לנו דייגי החופים אין את כול הים, במקרה הטוב יש לנו רצועת חוף ברוחב 100 מטרים באורך שכול יום הולך ומצטמק מסיבות כאלה ואחרות. ואם להגיד את האמת שלי, כיף לי להריח ים, כיף לי ניקוי הראש, ועדיין אני הולך מסיבה מסויימת לים שאותה אני לא מוצא וכבר לא מעט זמן.

תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!