פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   האם זה רק אני ??????? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: האם זה רק אני ??????? (נקרא 3870 פעמים) |
הדפסה |
|
|
amos
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 30/12/2014 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:שלום חברים , התחלתי לדוג בזירזור בתחילת ספטמבר השנה . אחרי חבלי לידה קצרים נכנסתי לענין ואפילו תפסתי מספר דגים ( מועט ) ציפיתי ( לאור דוחות דייג שקראתי ) שעם בוא הסתו/ חורף , יעלו מספר התפיסות . בפועל , בחודש האחרון לא תפסתי דבר . הים (הרדוד ) הפך למדבר ... נראה שרק דיגי הקיאק תופסים אני גולש באתר ברמה יום יומית ולצערי (ובניגוד לעבר ) אני לא מוצא כמעט דוחות דייג בזירזור !!!!! דיגים מעולים כמו דוראדו ואחרים שפרסמו דוחות בתכיפות שבועית ( ומהם למדתי המון ) הפסקו לפרסם כלל ! האם הבעיה של חוסר תפיסות היא בעיה יחודית שלי או בעיה שנתקלים בה גם מזרזרים אחרים . עלתה בראשי מחשבה שאולי המזרזרים הטובים תופסים טוב כל כך עד שאין להם זמן לכתוב . בכל מקרה חברים הדוחות שלכם ח ס ר י ם
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
זה לא רק אתה ואתה ממש לא טועה. גם לי ולחברי הצוות בו אני חבר, התקופה האחרונה מתאפיינת ביובש . המון זמן שלא הגשתי התנגדות ומלחמה בקצה השני של המקל. גם אנחנו כמוך, חיכינו לתקופה בה המים מתקררים ולכניסת הדגים הטורפים, אך..... נאדה. גם אני קורא את הדוחות של החברים הקיאקיסטים ושל החבר'ה שדגים מסירה ולא אחת מוצא את עצמי מרייר עם לסת שמוטה. מצב הדגה מתדרדר משנה לשנה.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 30, 2014, 15:02:53 PM על ידי piniab
|
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 30, 2014, 15:26:30 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
|
עמוס זה לא רק אתה אכן נובמבר דצמבר השנה היו שכונים מבחינת דייג.. למה..  ?  שם לב שאפילו דוחות שעלו אין שניים מאותו יום המצב פשוט בעייתי בקרבת החוף..  אבל אל ייאוש , תהנה מכל יציאה תנשום אויר נקי ו"תן למחשבות לרוץ לכל הכיוונים"
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 30, 2014, 17:03:25 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
tsach
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי זה לא הדגים זה הדייגים עם הרשתות גומרים אותנו. אתה יושב כל הלילה מז'רז'ר זורק פתיונות וכלום! כשעולה הבוקר אתה מבין מה פשר היובש יוצאים הדייגים לאסוף את הרשתות עם הדגים שלנו! זה ממש מעצבן וגורם להישאר בבית 
|
|
|
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
אין דייג מגניב ממורן זעפרני!
|
|
היי הדגים שם,
הרעיון בז'ירז'ור הוא כל פעם להמציא את עצמך מחדש,
בין אם למצוא נקודות חדשות,
דמויים חדשים, דרכי פעולה חדשות, שעות שונות, בסופו של דבר הדגים ימצאו,
חשוב לזכור שהחודש הים היה לרוב רגוע וים רגוע אינו תורם למציאת טורפים, בטח למי שעובד עם דמויים רגילים, אז יש לנסות למצוא או נקודות עמוקות יותר ולעבוד עם דמויים שוקעים אוג'יגים, או לחלופין לעבוד עם כלבים למיניהם שיעירו גם דג מנומנם או זהיר,
בכל מקרה אני יכול להגיד שלי ולחברי היה חודש גדוש בדגה ונתפסו, לברקים, גומברים, טוניות ועוד... כפי שאמרתי כל הזמן להתחדש ולנסות דברים חדשים ולא להיות מקובע, אם אתה בצפון בקרוב מתחילה עונת הלוקוסים, אם אתה מהמרכז/דרום עונת הפלמידות כבר החלה אצלכם ורק תתחזק עד סוף פברואר לערך,
בהצלחה!
|
|
Rods : RIPPLE FISHER F-STICK GT78 Carpenter TBL 80/40 Carpenter EP 85/36 Megabass XOR Shadow Varivas Violente vls-82 varivas Violente 0.5-8 G Reel : Shimano Stella 18000SW HG Shimano Stella 14000SW XG Daiwa Saltiga Expedition 5500H Shimano Stella 6000SW HG Shimano Stella 3000 Shimano
|
|
|
|
amos
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי הדגים שם,
חשוב לזכור שהחודש הים היה לרוב רגוע וים רגוע אינו תורם למציאת טורפים, בטח למי שעובד עם דמויים רגילים, אז יש לנסות למצוא או נקודות עמוקות יותר ולעבוד עם דמויים שוקעים אוג'יגים, או לחלופין לעבוד עם כלבים למיניהם שיעירו גם דג מנומנם או זהיר,
בכל מקרה אני יכול להגיד שלי ולחברי היה חודש גדוש בדגה ונתפסו, לברקים, גומברים, טוניות ועוד... כפי שאמרתי כל הזמן להתחדש ולנסות דברים חדשים ולא להיות מקובע, אם אתה בצפון בקרוב מתחילה עונת הלוקוסים, אם אתה מהמרכז/דרום עונת הפלמידות כבר החלה אצלכם ורק תתחזק עד סוף פברואר לערך,
בהצלחה!
ניסיתי כמעט הכל .... fakei dog בגדלים וצבעיים שונים את הדמויים שהמלצת סילקון עם בוממבט גיג דג בגיזרת רמת פולג ( 4 קמ צפונה ודרומה ) והצפנתי עד חוף נעורים (בסמוך למכמורת ) דג בשעות השקיעה בבורות וריפים לאורך החוף ... אודה לעצות מעשיות אשמח עם תפרסם דוחות , הם משמשות חומר לימוד לטירונים כמוני
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 30, 2014, 18:10:10 PM על ידי amos
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היי הדגים שם,
בהצלחה!
על חלק מהמקרים האלו שמעתי דיווחים אבל את אף אחת מהתפיסות לא ראיתי כאן בפורום וחבל  מצד שני אני יודע גם על מספר פעמים שהתייבשתם ולא יצא אפילו דג אחד... לדעת לנצל הזדמנויות זה חלק לא קטן מהדיג אבל מכאן ועד להציג את זה כ"גדוש בדגה" כאילו כול יציאה שלכם מלווה בתפיסות, הדרך ארוכה... וזה גם קצת מפספס את כול הרעיון... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
|
|
 |
|
|
היי הדגים שם,
בהצלחה!
על חלק מהמקרים האלו שמעתי דיווחים אבל את אף אחת מהתפיסות לא ראיתי כאן בפורום וחבל  מצד שני אני יודע גם על מספר פעמים שהתייבשתם ולא יצא אפילו דג אחד... לדעת לנצל הזדמנויות זה חלק לא קטן מהדיג אבל מכאן ועד להציג את זה כ"גדוש בדגה" כאילו כול יציאה שלכם מלווה בתפיסות, הדרך ארוכה... וזה גם קצת מפספס את כול הרעיון...  חבל שאתה חושב שבז'ירז'ור כל יציאה חייבת להסתיים עם דג, לא יודע מאיפה הגיע לך הרעיון... לידיעתך כן, יש יציאות רצופות שאף אחד לא יוצא עם דגים, ופה נכנס העניין שציינתי מעלה, להתחדש, אז כן אני יכול להגיד שאם יצאתי החודש עם מספר יפה של דגים וכך גם חברי אני יכול לקרוא לזה חודש "גדוש בדגה" ולא זה לא מפספס את הרעיון, כי אני מנסה להסביר לבחור מתחיל שלא צריך להתייאש והסגנון הזה הוא כולו רעיון של ניסוי וטעייה... ואתה מוזמן לבדוק אותי, אני יצאתי לבדי עם כמה לברקים וגומברים יפים החודש, חברי הוציאו לברקים, גומברים,וטוניות יפות מאוד...
|
|
Rods : RIPPLE FISHER F-STICK GT78 Carpenter TBL 80/40 Carpenter EP 85/36 Megabass XOR Shadow Varivas Violente vls-82 varivas Violente 0.5-8 G Reel : Shimano Stella 18000SW HG Shimano Stella 14000SW XG Daiwa Saltiga Expedition 5500H Shimano Stella 6000SW HG Shimano Stella 3000 Shimano
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
אף אחד לא בודק אף אחד - פשוט רוצים לראות דוחות ותמונות פה בפורום  במיוחד שדוחות דייג בזירזור כ״כ חסרים בתקופה זו של העונה...
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
|
|
זה מהחודש האחרון,
אז אני חושב שזאת מנה יפה, וזה חלק ממה שצולם....
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
והדוח...? 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
לפותח הטראד : אם אתה עדיין לא לוקה קשות במחלת הדייג, ממליץ לך לחפש תחביב אחר. רוב הזמן תהיה מתוסכל, מרשתות, מאין דגים, מאיבוד ציוד, איבוד שעות שינה ועוד ועוד...  ישראל היא לא מדינה שיש בה דייג נורמלי, אלא ההיפך. אגב,אם זה כבר מאוחר מדי : משתתף בצערך תתרגל לכל מה שמניתי לעיל. בכל מקרה : בהצלחה בבאות.
|
|
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
|
|
אהלן עמוס השנה העונה נפתחה טוב,אבל הים בשל מזג האויר רגוע ופחות טורפים מתקרבים קרוב לחוף.. עד עתה תפסתי מעל 85 גומברים בגדלים קטנים עד גדול,את הגדולים לקחתי למרות שלא אוהב גומברים(לאישתי ולילדים זה סבבה),תפסתי 7 לברקים 5 מהם היו פחות מקילו וחזרו לגדול. תנסה לעבוד עם בובות שוקעות שלי נתנו תוצאות טובות לעומת עונה שעברה שבה עבדתי לרוב עם בומבט וסילקון. לגביי הדוחות אני לא מעלה ,כי מציקים לי אח״כ בגיזרה שלנו,מעדיף להביא דג בשקט ,אחרי כל דוח הייתי מקבל טלפונים ״איפה זה נתפס?״ הייתה השאלה הקבועה,ברגע שסיפרתי היו בנקודה 10 דייגים למחרת.
|
|
|
|
|
|
amos
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן עמוס השנה העונה נפתחה טוב,אבל הים בשל מזג האויר רגוע ופחות טורפים מתקרבים קרוב לחוף.. עד עתה תפסתי מעל 85 גומברים בגדלים קטנים עד גדול,את הגדולים לקחתי למרות שלא אוהב גומברים(לאישתי ולילדים זה סבבה),תפסתי 7 לברקים 5 מהם היו פחות מקילו וחזרו לגדול. תנסה לעבוד עם בובות שוקעות שלי נתנו תוצאות טובות לעומת עונה שעברה שבה עבדתי לרוב עם בומבט וסילקון. לגביי הדוחות אני לא מעלה ,כי מציקים לי אח״כ בגיזרה שלנו,מעדיף להביא דג בשקט ,אחרי כל דוח הייתי מקבל טלפונים ״איפה זה נתפס?״ הייתה השאלה הקבועה,ברגע שסיפרתי היו בנקודה 10 דייגים למחרת.
היי דוראדו , תודה בעבור המפורטת והכנה שמח שאתה ממשיך להצליח ... נתת לי מעט תקווה לעתיד טוב יותר , אמשיך לנסות שנה טובה / עמוס רפי ה"חכה " עוברת אליך ... תחשוב על דרך לעודד כתיבת דוחות מבלי שיציקו לכותבים במידה ודיגים כמו עומרי , דוראדו וטובים אחרים , ימנעו מכתיבת דוחות אפשר להפוך את הפורום ל"דייג מקיאק וסירה " בהצלחה !!!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 31, 2014, 16:55:20 PM על ידי amos
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »