אז סאמח אם אני מבין נכון אם נלך לים אני ואתה אני אהיה האישה שלך והים זה המסעדה???
אם לא הובנתי נכון אני אומר בוא לא נתלהם נפעיל שכל ואין אלימות שנפתרת באלימות , איפה טעיתי?
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Freeאני חושב שהבנת נכון אבל לא בטוח

. ישיבה במסעדה עם האישה=גלישה בפורום. לא להיכנס לנושאים בעייתיים עם האישה כדי ליהנות מהארוחה במסעדה=לא להיכנס לדיון "בעייתי" בפורום

אולי זה יותר ברור.
התגובה הקודמת שלי לא היתה מופנית רק כלפיך, כך שאל תקח את זה כאילו אני מצביע עליך בתור "החוטא מבין כולם"

ממש לא כך
למען גילוי נאות, לא אהבתי חלק מכמה תגובות של אחרים-גם לפני וגם אחרי תגובה ראשונה שלך.
אם שמחתי על סגירת הדיון ממש לא אומר שאני פוסל\מחזק את כל\חלק ממה שאתה\אחרים אמרו. עצם העובדה שנכנסים לדיון כזה (אפילו אם רוב הדעות מחזקות אמונה שלי נניח) עדין זה עושה לי לא טוב רק עצם זה שבפורום יש דיון שלטענתי
יוצר משקעים בין החברים.
אם שמחתי על סגירת הדיון זה לא אומר ששמחה שלי היא בזה שאתה לא תוכל להגיב אלא בזה שאף אחד לא יוכל להוסיף מעבר למה שנאמר, שגם ככה היה מיותר לא בגלל המהות אלא בגלל הצורך בהימנעות מדיונים כאלו בגלל הדברים שהזכרתי קודם.
לא רוצה להתיחס לאיזה דברים אהבתי או לא אהבתי בתגובות של חברי הפורום כי זה יחזיר אותנו חזרה למעגל הויכוח. זה גם לא לטעמי וגם נאסר אחרי שהדיון ננעל.
אז ראשית אל תקח את זה כמופנה אליך. שנית, בו ננסה כולנו לסגור את הנושא אפילו שאתה או אחרים עדין מרגישים שיש מטען בבטן שצריך לפרוק (גם כשמאמינים שזה לגיטימי ומוצדק מה שהם חושבים).
מקווה שנשארתי נקי מכל הסיפור

לא נשארת נקי סאמח, נשארת מוכתם ואשם....
נשארת מוכתם ואשם בהמון תבונה....
נשארת מוכתם ואשם בהמון רגישות...
נשארת מוכתם ואשם בגישה מאוד נבונה...
נשארת מוכתם ואשם בכך שהשעת מחשבה בדברים שכתבת...
נשארת מוכתם ואשם בכך שכל מילה שכתבת במקומה...
נשארת מוכתם ואשם בכך שכל מה שכתבת נכון וצודק...
לכן, מכל מה שכתבתי אתה לא נקי...

אחת התגובות הכי נכונות ונבונות בהן נתקלתי...
סאחה סאמח...