כותרת: טיגון גומבר תגובה על ידי: mshark על מרץ 21, 2016, 15:06:02 PM שלום
לא מצאתי מתכון אז אני שואל. יש לי 3 גומברים במשקל משוער של 1 ק"ג כל אחד , חשבתי לפלט אותם ולטגן , האם מישהו ניסה? , שווה את המאמץ או פשוט לבשל בתנור? כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: gaichuk על מרץ 21, 2016, 15:49:40 PM לא חושב שיצא לי לטגן גומבר...
או על המנגל או בגריל בתנור. כך או כך, לא לבשל יותר מדי... לדעתי דג טעים אבל בעיני רבים הוא נחשב דג יבש ומשעמם או "פארש" ... sml102; כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: mshark על מרץ 23, 2016, 10:38:49 AM הלכתי על בישול עם אחד המתכונים פה , יצא מעולה תודה.
כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: xRoronoax(רן) על מרץ 23, 2016, 10:49:15 AM http://www.haaretz.co.il/food/fish-and-seafood/1.2741836
רק שים לב שהוא מדבר על גומבר בגדלים שבחיים לא הייתי חושב לקחת .... אבל אפשר להבין את העיקרון פה כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: דוראדו על החוף על מרץ 23, 2016, 11:22:27 AM דג אידאלי לטיגון:
קמח אבקת שום בכמות נדיבה פפריקה מתוקה/חריפה למי שאוהב קצת פלפל שחור ולבן מלח לקמח את הדג עם התערובת ולזרוק לשמן רותח חשוב שהדג יהיה קר (יוצא פריך בטיגון) תיזהר לא לנשוך את האצבעות thumbUp; כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: mshark על מרץ 24, 2016, 07:31:52 AM http://www.haaretz.co.il/food/fish-and-seafood/1.2741836 רק שים לב שהוא מדבר על גומבר בגדלים שבחיים לא הייתי חושב לקחת .... אבל אפשר להבין את העיקרון פה תודה אבל הפסקתי לקרוא שהוא רשם 160 גרם - לא חרם ang: כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: mshark על מרץ 24, 2016, 07:32:55 AM דג אידאלי לטיגון: קמח אבקת שום בכמות נדיבה פפריקה מתוקה/חריפה למי שאוהב קצת פלפל שחור ולבן מלח לקמח את הדג עם התערובת ולזרוק לשמן רותח חשוב שהדג יהיה קר (יוצא פריך בטיגון) תיזהר לא לנשוך את האצבעות thumbUp; תודה על המתכון , האם ניסית את זה על גומבר ? הוא לא יצא יבש מידי ? כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: shragam על מרץ 24, 2016, 17:06:17 PM איזה מתכון בחרת ?
כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: mshark על יוני 04, 2016, 14:18:28 PM זה היה ממזמן , לקחתי אחד המתכונים שפרסמו פה, מה שזכור לי שמתי בתוך נייר כסף תבלנתי עם התבלינים הסטנדרטים, חתכתי עליו 4 חתכים עמוקים ובכל חתך הכנסתי עגבניות שרי, לאיזור הבטן גם כמה עגבניות, קצת שמן זית. והכנסתי לתנור.
בקיצור יצא פריך מאוד הדג ספג את הנוזלים והוא יצא מעולה. מאז אשתי שואלת למה אני לא מביא מהדג הזה ... חושבת שאני בוחר מה יתפס כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: rafi על יוני 21, 2016, 14:14:35 PM זה היה ממזמן , לקחתי אחד המתכונים שפרסמו פה, מה שזכור לי שמתי בתוך נייר כסף תבלנתי עם התבלינים הסטנדרטים, חתכתי עליו 4 חתכים עמוקים ובכל חתך הכנסתי עגבניות שרי, לאיזור הבטן גם כמה עגבניות, קצת שמן זית. והכנסתי לתנור. בקיצור יצא פריך מאוד הדג ספג את הנוזלים והוא יצא מעולה. מאז אשתי שואלת למה אני לא מביא מהדג הזה ... חושבת שאני בוחר מה יתפס מעניין להיווכח, כיצד זה דג שיש הטוענים כי הוא "יבש" ו"לא שווה להתאמץ לנקות", הופך אצל אחרים למעדן.... נראה שזה כמו שפעם אמר לי מישהו מבין עניין... נדיר שיש דג שאיננו טעים, אם יודעים להכין - כמעט כל דג יהיה טעים... כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: (אלון) על יוני 21, 2016, 17:11:25 PM זה היה ממזמן , לקחתי אחד המתכונים שפרסמו פה, מה שזכור לי שמתי בתוך נייר כסף תבלנתי עם התבלינים הסטנדרטים, חתכתי עליו 4 חתכים עמוקים ובכל חתך הכנסתי עגבניות שרי, לאיזור הבטן גם כמה עגבניות, קצת שמן זית. והכנסתי לתנור. בקיצור יצא פריך מאוד הדג ספג את הנוזלים והוא יצא מעולה. מאז אשתי שואלת למה אני לא מביא מהדג הזה ... חושבת שאני בוחר מה יתפס מעניין להיווכח, כיצד זה דג שיש הטוענים כי הוא "יבש" ו"לא שווה להתאמץ לנקות", הופך אצל אחרים למעדן.... נראה שזה כמו שפעם אמר לי מישהו מבין עניין... נדיר שיש דג שאיננו טעים, אם יודעים להכין - כמעט כל דג יהיה טעים... רפי אין לך מושג כמה המישהו הזה צודק לכל דג יש את צורת הבישול שהכי מתאים בשבילו יש דג שמתאים בתנור אחר בטיגון ואחר בבישול דוראדו לדוגמא הכי מתאים לו טיגון זה לא אומר שבצורה אחרת הוא לא יהיה טעים אבל הכי מתאים זה טיגון גומבר הכי מתאים לו זה אפיה בתנור פלמידה\פלמוד מתאים לו טיגון אבל הוא יוצא הכי טעים דווקא בבישול אנטיאס הכי מתאים לו תנור אם כי על האש דווקא יצא לי פצצה כמובן אחרי השריה במרינדה 4 שעות לפני אם נעשה דג בצורה שלא מתאימה לו הוא עלול לצאת יבש כמו סוליה או לחלופין לא טעים עם טעמי לוואי לא נעימים אבל גם נאמר שעל טעם וריח אין מה להתווכח כל אחד שיעשה איך שטעים לו אם לי טעים גומבר בתנור לא בהכרח שמישהו אחר יאהב את זה בתנור ודווקא בטיגון הוא יאהב את זה יותר כותרת: בעניין: טיגון גומבר תגובה על ידי: shay 38 על אוקטובר 08, 2016, 10:11:18 AM זה היה ממזמן , לקחתי אחד המתכונים שפרסמו פה, מה שזכור לי שמתי בתוך נייר כסף תבלנתי עם התבלינים הסטנדרטים, חתכתי עליו 4 חתכים עמוקים ובכל חתך הכנסתי עגבניות שרי, לאיזור הבטן גם כמה עגבניות, קצת שמן זית. והכנסתי לתנור. בקיצור יצא פריך מאוד הדג ספג את הנוזלים והוא יצא מעולה. מאז אשתי שואלת למה אני לא מביא מהדג הזה ... חושבת שאני בוחר מה יתפס מעניין להיווכח, כיצד זה דג שיש הטוענים כי הוא "יבש" ו"לא שווה להתאמץ לנקות", הופך אצל אחרים למעדן.... נראה שזה כמו שפעם אמר לי מישהו מבין עניין... נדיר שיש דג שאיננו טעים, אם יודעים להכין - כמעט כל דג יהיה טעים... רפי אין לך מושג כמה המישהו הזה צודק לכל דג יש את צורת הבישול שהכי מתאים בשבילו יש דג שמתאים בתנור אחר בטיגון ואחר בבישול דוראדו לדוגמא הכי מתאים לו טיגון זה לא אומר שבצורה אחרת הוא לא יהיה טעים אבל הכי מתאים זה טיגון גומבר הכי מתאים לו זה אפיה בתנור פלמידה\פלמוד מתאים לו טיגון אבל הוא יוצא הכי טעים דווקא בבישול אנטיאס הכי מתאים לו תנור אם כי על האש דווקא יצא לי פצצה כמובן אחרי השריה במרינדה 4 שעות לפני אם נעשה דג בצורה שלא מתאימה לו הוא עלול לצאת יבש כמו סוליה או לחלופין לא טעים עם טעמי לוואי לא נעימים אבל גם נאמר שעל טעם וריח אין מה להתווכח כל אחד שיעשה איך שטעים לו אם לי טעים גומבר בתנור לא בהכרח שמישהו אחר יאהב את זה בתנור ודווקא בטיגון הוא יאהב את זה יותר אלון תנסה פעם דוראדו בחריימי ......יותר טעים מלוקוס אפילו לדעתי ....יוצא מעדן שאין דברים כאלה sml45; sml45; |