אלון Y
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
אני בדיוק חיפשתי משהו דומה... אבל בהזמנה הקודמת הגיעו אליי דמויים עם קרס ממש גרועה אז אני די נמנע מלקנות... הקרסים של הציקדות האלה טובות?
|
-------------------------------
אלון
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני בדיוק חיפשתי משהו דומה... אבל בהזמנה הקודמת הגיעו אליי דמויים עם קרס ממש גרועה אז אני די נמנע מלקנות... הקרסים של הציקדות האלה טובות?
אני מיעד אותם למשטים ובניות בכינרת ובירדן לדעתי הקרסים שעל הציקדות מספיק טובות למטרה זו
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחיר מצויין צור אני לא דג עם אולטרהלייט עדיין יש לי כמה ציקדות כבדות יותר שהיו מיועדות לטרכונים בקיץ שעבר אבל לא ממש עבדו על הדגים.
|
|
|
|
אלון Y
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
אני מיעד אותם למשטים ובניות בכינרת ובירדן לדעתי הקרסים שעל הציקדות מספיק טובות למטרה זו פעם שעברה שקניתי קיבלתי קרסים מכל הסוגים: בלי שפיץ, שבורות, בלי זיז אל חזור לא חדות וכאלה.. אתה אומר אז שהקרסים אצלך הן בסדר? מספיק חדות? אם כן אני אקנה..
|
אלון
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני מיעד אותם למשטים ובניות בכינרת ובירדן לדעתי הקרסים שעל הציקדות מספיק טובות למטרה זו פעם שעברה שקניתי קיבלתי קרסים מכל הסוגים: בלי שפיץ, שבורות, בלי זיז אל חזור לא חדות וכאלה.. אתה אומר אז שהקרסים אצלך הן בסדר? מספיק חדות? אם כן אני אקנה.. זה תלוי ממי קנית... אם יש לך עדיין את מספר הפריט או שם המוכר, זה יכול לעזור לחברים לדעת ממי לא כדאי לקנות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני מיעד אותם למשטים ובניות בכינרת ובירדן לדעתי הקרסים שעל הציקדות מספיק טובות למטרה זו פעם שעברה שקניתי קיבלתי קרסים מכל הסוגים: בלי שפיץ, שבורות, בלי זיז אל חזור לא חדות וכאלה.. אתה אומר אז שהקרסים אצלך הן בסדר? מספיק חדות? אם כן אני אקנה.. א.כן הקרסים מספיק חדות ב.במחיר הזה גם אם תקנה חבילת קרסים ותחליף לבד זה משתלם
|
|
|
|
עומר שמו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
אחלה ציקדות נראות  הזמנתי גם במשקל 6.5 גרם, עוד לא יצא לי לעבוד עם ציקדות מקווה שיהיו תוצאות.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
היום היגיע החלק השני של הדמויים שהזמנתי בזה הושלמה הקולקציה להשנה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היום היגיע החלק השני של הדמויים שהזמנתי בזה הושלמה הקולקציה להשנה  אני יודע שאתה מתכנן על המושטים בכנרת ופחות על הביניות אבל התחדשת אתמול בשני דמויים שיעשו אצלך מהפיכה לדעתי... תתחדש ובהצלחה לכולנו בעונה הקרבה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
משהוא יכול להביא לי קישור לדמויים? אני הזמנתי 6 דמויים מהאייביי ו6 ספינרים עבר כבר חודש מאז ההזמנה שזה עדיין לא הגיע אליי... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
משהוא יכול להביא לי קישור לדמויים? אני הזמנתי 6 דמויים מהאייביי ו6 ספינרים עבר כבר חודש מאז ההזמנה שזה עדיין לא הגיע אליי...  אני יכול להביא לך רשימה מפה ועד הודעה חדשה של דמויים טובים אבל בלי לדעת עם איזה ציוד אתה עובד, מה הסגנון שאתה מעדיף ואיפה אתה דג, יהיה קשה לכוון... סתם לדוגמה, אם אתה עובד עם חכת לייט,5-15 גרם למשל,עם חוט 0.30 ודג באזור גשר אריק, הייתי ממליץ לך על הדמוי הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400435657772מצד שני, אם אתה עם ציוד אולטרה 1-5 גרם עם חוט 4 ליברות ודג באזור הצפון, הייתי ממליץ על הדמוי הזה: http://www.ebay.com/itm/150699399760?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649שני הדמויים דרך אגב, מאותו המוכר שאני קונה ממנו כבר 3 שנים ומרוצה עד הגג! אמין,מהיר ולא יקר אם אתה עושה הזמנה מרוכזת ולא קונה דמויים בנפרד...
|
|
|
|
|
אממממממ אני לא יודע איך עושים הזמנה מרוכזת  ... אני דיי חדש בעניין הזרזור אני דג באיזור הירדן מהגשר של יסוד ויורד לכיוון למטה  הדמויי השני שהבאת לי עם החוט של ה4 ליבריות זה לפורלים אם אני לא טועה נכון? ואם אני צודק אז אני לא הולך לשם הרבה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אממממממ אני לא יודע איך עושים הזמנה מרוכזת  ... אני דיי חדש בעניין הזרזור אני דג באיזור הירדן מהגשר של יסוד ויורד לכיוון למטה  הדמויי השני שהבאת לי עם החוט של ה4 ליבריות זה לפורלים אם אני לא טועה נכון? ואם אני צודק אז אני לא הולך לשם הרבה אבירם הדמוי הכתום יתאים לך לכל סוגי דגי המים המתוקים שנתפסים בז'ירז'ור חוץ מיזה שקיבלת רק דוגמית ברגע שיהיה לך ציוד מתאים נוכל להמליץ לך בצורה יותר מדויקת וטובה ראשית אתה חייב להחליף חכה שתתאים לך לסגנון דייג זה
|
|
|
|
|
מחר אני הולך לקנות חכה חדשה כניראה היום שפגשתי את צור הוא הסביר לי בערך מה ואיך לעשות.... אני רוצה לקנות חכה עם משקלי זריקה של 0 עד 15 זה הסביבות של החכה שאני רוצה לקנות אבל אני צריך לחפש משהוא שלא יהיה לי ארוך מדיי אני לא רוצה לעבור את ה2.4 מטר לחכה למה זה כבר ניראה לי יותר מדיי ארוך לירדן.....
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מחר אני הולך לקנות חכה חדשה כניראה היום שפגשתי את צור הוא הסביר לי בערך מה ואיך לעשות.... אני רוצה לקנות חכה עם משקלי זריקה של 0 עד 15 זה הסביבות של החכה שאני רוצה לקנות אבל אני צריך לחפש משהוא שלא יהיה לי ארוך מדיי אני לא רוצה לעבור את ה2.4 מטר לחכה למה זה כבר ניראה לי יותר מדיי ארוך לירדן.....
אבירם אל תמהר חפש לך מספר דגמים שנראים לך ומתאימים גם מבחינת התקציב ותעלה אותם פה קבל מבעלי הניסיון המלצות ורק אז תקנה מדובר על ציוד יקר וחבל לזרוק סתם כסף על משהוא שלו יתאים לגבי חכה במשקלים 0-15 לא נראה לי שיש כזו יש 0-10 0-8 2-15 3-18
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|