itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 12, 2013, 19:49:35 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מזהה את הבופרים שהבאתי לך ?  אהבתי את הריגים, במיוחד את הראשון.. 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 12, 2013, 19:52:27 PM על ידי Misha
|
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אחלה ריגים תודה על השיתוף 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה על השיתוף איתמר 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בכייף כמו שאמרתי בקרוב מדריך להכנה. אנדריי תנסה לעשות את השתיים הראשונים בסשן הקרוב שלך מבטיח הצלחות! כל הריגים מיועדים לפופ אפ, תוסיף רשת PVA עם 3-4 בווילס יעשה עבודה מעולה 
|
|
|
|
|
מה זה למים מתוקים?? 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גם לעבודה אתה מגיע עם כפכפים  מזל שמשעמם לך בעבודה זה מוציא ממך דברים טובים סחתן על ההשקעה
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
גם לעבודה אתה מגיע עם כפכפים  מזל שמשעמם לך בעבודה זה מוציא ממך דברים טובים סחתן על ההשקעה יא תימני איזה עבודה זה בבית מה אני נראה לך הולך עם טרנינג וכפכפים לעבודה??? ותודה! לזה ששאל כן זה למים מתוקים לקרפיונים
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תוסיף רשת PVA איתמר מה אתה חושב בים זה יכול לעבוד ? ותוך כמה זמן זה מתמוסס במים ?
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תוסיף רשת PVA איתמר מה אתה חושב בים זה יכול לעבוד ? ותוך כמה זמן זה מתמוסס במים ? אני לא יודע איך זה יגיב במים מלוחים אבל לאיזה דגים אפשר להשתמש בזה? זה יוצר בעצם פידור בקרקעית זה מיועד לדגים שאוכלים מהקרקעית
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גם לעבודה אתה מגיע עם כפכפים  מזל שמשעמם לך בעבודה זה מוציא ממך דברים טובים סחתן על ההשקעה יא תימני איזה עבודה זה בבית מה אני נראה לך הולך עם טרנינג וכפכפים לעבודה??? ותודה! לזה ששאל כן זה למים מתוקים לקרפיונים אני מקווה שאתה מוצא בין לבין גם זמן לחפש את הדמויים שלי
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
תוסיף רשת PVA איתמר מה אתה חושב בים זה יכול לעבוד ? ותוך כמה זמן זה מתמוסס במים ? אני לא יודע איך זה יגיב במים מלוחים אבל לאיזה דגים אפשר להשתמש בזה? זה יוצר בעצם פידור בקרקעית זה מיועד לדגים שאוכלים מהקרקעית אני הייתי משתמש בזה למשוך דגים לשים פילוטה ,השאלה כמה זמן לוקח לו להתמוסס נגיד במים מתוקים כמה זמן זה מחזיק אתה יודע ?
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תוסיף רשת PVA איתמר מה אתה חושב בים זה יכול לעבוד ? ותוך כמה זמן זה מתמוסס במים ? אני לא יודע איך זה יגיב במים מלוחים אבל לאיזה דגים אפשר להשתמש בזה? זה יוצר בעצם פידור בקרקעית זה מיועד לדגים שאוכלים מהקרקעית אני הייתי משתמש בזה למשוך דגים לשים פילוטה ,השאלה כמה זמן לוקח לו להתמוסס נגיד במים מתוקים כמה זמן זה מחזיק אתה יודע ? בערך חצי דקה עד דקה
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
תוסיף רשת PVA איתמר מה אתה חושב בים זה יכול לעבוד ? ותוך כמה זמן זה מתמוסס במים ? אני לא יודע איך זה יגיב במים מלוחים אבל לאיזה דגים אפשר להשתמש בזה? זה יוצר בעצם פידור בקרקעית זה מיועד לדגים שאוכלים מהקרקעית אני הייתי משתמש בזה למשוך דגים לשים פילוטה ,השאלה כמה זמן לוקח לו להתמוסס נגיד במים מתוקים כמה זמן זה מחזיק אתה יודע ? בערך חצי דקה עד דקה בסדר גמור תודה איתמר 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תוסיף רשת PVA איתמר מה אתה חושב בים זה יכול לעבוד ? ותוך כמה זמן זה מתמוסס במים ? אני לא יודע איך זה יגיב במים מלוחים אבל לאיזה דגים אפשר להשתמש בזה? זה יוצר בעצם פידור בקרקעית זה מיועד לדגים שאוכלים מהקרקעית אני הייתי משתמש בזה למשוך דגים לשים פילוטה ,השאלה כמה זמן לוקח לו להתמוסס נגיד במים מתוקים כמה זמן זה מחזיק אתה יודע ? בערך חצי דקה עד דקה בסדר גמור תודה איתמר  בכייף מוטקה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|