פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ביניות, חפפים וטישטוש נודד - נוספו התמונות |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: ביניות, חפפים וטישטוש נודד - נוספו התמונות (נקרא 5161 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גיאצו'ק היקר תודה רבה לך ולצור על הארוח המדהים בצפון מגיב רק עכשיו מחוסר זמן ויכולת (ברור לכם למה) אכן הנאה צרופה היתה אתכם במתוקים שהשאיר טעם של עוד , למדתי שהירדן כיפי לדייג לא רק בזירזור בקיץ ולכן צפה לביקור נוסף בקרוב יחד עם הבן , אפשר לעשות שבת משותפת. מצדיע לכם על היומיים  נתראה בקרוב  ותהנה מההוביט  חברים .... מה הבן ואני עציץ? אתה חייב להידחף לכל מקום?  יאלה בתור מנהל אירועים של הפורום תתחיל לתרגל ותארגן מפגשון 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
גיאצו'ק היקר תודה רבה לך ולצור על הארוח המדהים בצפון מגיב רק עכשיו מחוסר זמן ויכולת (ברור לכם למה) אכן הנאה צרופה היתה אתכם במתוקים שהשאיר טעם של עוד , למדתי שהירדן כיפי לדייג לא רק בזירזור בקיץ ולכן צפה לביקור נוסף בקרוב יחד עם הבן , אפשר לעשות שבת משותפת. מצדיע לכם על היומיים  נתראה בקרוב  ותהנה מההוביט  חברים .... מה הבן ואני עציץ? אתה חייב להידחף לכל מקום?  יאלה בתור מנהל אירועים של הפורום תתחיל לתרגל ותארגן מפגשון  אני מארגן מפגש אתה מביא אוכל? לא גזר
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
איזה דוח מפורט להפליא ומלמד בהצלחה בהמשך המתוקים על המפה גאיצוק 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
גיאצ'וק,גם מי שלא דג במיים מתוקים אף פעם ורוצה לנסות,מספיק שייקרא את הדוח הזה והוא יבין הרבה. יופי של פירוט ושיתוף. תמונות יפות ונראה שהיה לכם ממש כיף 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
איך שבא לי ל  אתכם. איזו חבורה משובחת ישבה לה לרגלי הגשר . להנות ולקנא  דוח משובח מ  ומהנה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איך שבא לי ל  אתכם. איזו חבורה משובחת ישבה לה לרגלי הגשר . להנות ולקנא  דוח משובח מ  ומהנה אתה יודע שההזמנה שלך בעינה עומדת ואפשר לשנות כיוון מהכנרת לירדן  אמנם שם המים זורמים אבל לקפה יש את אותו הטעם 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזו רמת התמקצעות!
דו"ח נהדר, שוב עושה חשק לשבת על איזו גדה עם כוס תה.
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מקצוענות זו לא מילה גסה  בקיץ, בחורף, באביב ובסתיו - שיודעים מה עושים ומה מחפשים, אין אפס  יופי של מפגש חברים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3]
|