תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
11/2/2013 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | שקט עד גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
גיג בינוני - | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | כמעט קילו | |
גיג בינוני - | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | קטן | |
גיג בינוני - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 4 | 10 קילו | |
קלמארי - | גרבידה (ורדית שישנית) | 2 קילו |
הדו"ח:
קובע מוצאי שבת עם חבר לצאת לג'יג למחרת בבוקר יום ראשון, נכנס בלילה לקפטן ג'ק לבדוק תחזית ועל פי הנתונים מראה ים גבוה ורוחות חזקות...טוב מתעורר לקול הטלפון בשעה 07:30 והחבר אומר עוד עשרים דקות אני אצלך, ישר קם ומתארגן לוקח את הקפה של הבוקר איתי, ויוצאים לדרך, אני החבר ובן דודו, בדרך אני אומר לו וואלה לפי התחזית ים גבוה, ורוחות חזקות, הוא ישר עושה טלפון לחבר בים והחבר מרגיע אותנו הים פצצה,
מגיעים למרינה מארגנים ויוצאים לדרך, בדרך פותחים מערך טרולינג של 3 חכות שלא מניב כלום והחבר שהיה כבר בים מעדכן, שהוא עם 5 פלמידות לבנות, החלטנו לקפל את החכות ולחפש את הלהקות של הפלמידות, לאחר כמה דקות, אנו עוצרים על הלהקה ישר מורידים ג'יגים , ואיך שאני מגיע לרצפה אמי מעלה שני גילגולים והופה....נעול

ניתקלים שוב בלהקה, שחר נותן צעקה ואנחנו כבר במים, עובדים במרץ ושוב ערן ננעל

הוא נלחם יפה בפלמידה, ולאחר שתי דקות אני מכניס אותה לרשת

ממשיכים בחיפושים ושוב שחר צועק הם פה ויש להקה גדולה , ישר אנו מורידים ג'יגים למים, וערן כוכב היום ננעל שוב והמלחמה חזקה אבל אני עוזר לו קצת עם המקל, ועולה לה עוד פלמידה של 2 קילו לערך שהיא תפוסה מהבטן ולא מהפה....

ומאותו רגע הלהקה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה. מיותר לציין שהיו קריעות ובריחות, עד שנישארנו בלי קרסים לג'יגים

החלטנו לעלות ל40 מטר לפתיונות לנקודה של חזירים, אבל לא היה חזר אחד. רק ג'רבידות קטנות שאיתם שיחקנו עוד כשעה וחזרנו למרינה

היה תענוג יום כיף לפתחית שבוע