פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   התעללות בחבר |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: התעללות בחבר (נקרא 4168 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נתחיל מזה שזאת מצווה להתעלל בצור ככה,נראה לי כיף  בקשר לבשר מבלי להעליב לא נראה משהו מי יודע כמה, יותר מידי שומן פחות מידי בשר. ומה גם לא מיושן זה לא זה, מעדיף סינטה או אנטריקוט מיושן טוב. מה אתה מצפה מטי-בון צעצוע ? 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עכשיו אני מבין צור, למה צילמת את עצמך אוכל גזר.... 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
נתחיל מזה שזאת מצווה להתעלל בצור ככה,נראה לי כיף  בקשר לבשר מבלי להעליב לא נראה משהו מי יודע כמה, יותר מידי שומן פחות מידי בשר. ומה גם לא מיושן זה לא זה, מעדיף סינטה או אנטריקוט מיושן טוב. מה אתה מצפה מטי-בון צעצוע ?  חברים אתם טעיתם בזיהוי זה צלעות כבש . שומן לא חסר שם וזה מה שטעים
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נתחיל מזה שזאת מצווה להתעלל בצור ככה,נראה לי כיף  בקשר לבשר מבלי להעליב לא נראה משהו מי יודע כמה, יותר מידי שומן פחות מידי בשר. ומה גם לא מיושן זה לא זה, מעדיף סינטה או אנטריקוט מיושן טוב. מה אתה מצפה מטי-בון צעצוע ?  חברים אתם טעיתם בזיהוי זה צלעות כבש . שומן לא חסר שם וזה מה שטעים סער ידידי, אני מסכים איתך לגבי החלק הטעים בסיפור אבל אתה חייב לשפר את הידע שלך באנטומיה...  אם אתה צריך, אני עושה חלטורות בתור זיהוי פלילי . לבשר... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
נתחיל מזה שזאת מצווה להתעלל בצור ככה,נראה לי כיף  בקשר לבשר מבלי להעליב לא נראה משהו מי יודע כמה, יותר מידי שומן פחות מידי בשר. ומה גם לא מיושן זה לא זה, מעדיף סינטה או אנטריקוט מיושן טוב. מה אתה מצפה מטי-בון צעצוע ?  חברים אתם טעיתם בזיהוי זה צלעות כבש . שומן לא חסר שם וזה מה שטעים צלעות שחסר להם צלעות  זה החלק האחורי של הצלעות לכבש במשקל 55-60 קילו לדעתי הכי מעדיף זה החלק האמצעי להחזיק את העצם ולתלוש את הבשר והשומן כמו ברברי 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|