פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   תחרות חובבנים של ישראפיש, מוצלחת מאוד+ קרפיון 16 קילו מדהים! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תחרות חובבנים של ישראפיש, מוצלחת מאוד+ קרפיון 16 קילו מדהים! (נקרא 4970 פעמים) |
הדפסה |
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 03, 2013, 12:29:58 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מדהים 
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
כל הכבוד, מקצועיים מאוד הקרין מרתק לא פחות
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד להם! תותחים אמיתיים 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יפה מאד  אם אני מזהה נכון זה אותו החוף שהייתם בו לפני שבועיים ושבו תפסת את ה-14 קילו שלך, לא?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יפה מאד  אם אני מזהה נכון זה אותו החוף שהייתם בו לפני שבועיים ושבו תפסת את ה-14 קילו שלך, לא? למעשה זה בדיוק אותו המקום!! רק שהם דגו מהחוף ואנחנו עם סירה, כנראה נקודה מעניינת מאוד!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תן קצת יותר פרטים איתמר, מה זו "תחרות החובבים" הזו?! במה היא נבדלת מ"התחרות" השנתית שלהם?! אתה השתתפת באחד הצוותים?! ועד אז, תודה על השיתוף 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תן קצת יותר פרטים איתמר, מה זו "תחרות החובבים" הזו?! במה היא נבדלת מ"התחרות" השנתית שלהם?! אתה השתתפת באחד הצוותים?! ועד אז, תודה על השיתוף  בכל שנה מתקיימות שתי תחרויות בהפרשים של כמה שבועות אחת מהשניה....התחרות השנתית הגדולה ולאחריה תחרות חובבים שזו תחרות בעצם יותר קצרה במקום 6 ימים היא נערכת 4 ימים ובעלות כספית נמוכה הרבה יותר. אפשר להגיד שזו תחרות למי שאין את היכולת להוציא סכומים גדולים בשביל התחרות הגדולה. אני לא השתתפתי השנה באף תחרות
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אם אני מזהה נכון הבחור בתמונה השלישית זה אולג  אז מה הוא עושה בדיוק בתחרות חובבנים 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אם אני מזהה נכון הבחור בתמונה השלישית זה אולג  אז מה הוא עושה בדיוק בתחרות חובבנים  הוא תמיד משתתף בחובבנים וגם במקצוענים, השנה בשני התחרויות הוא הוציא את הדגים הגדולים של התחרות. העם 16 קילו שזה ללא ספק תוצאה מדהימה..הוא משתמש בציוד הטוב ביותר פידור ברמה גבוהה מאוד,בדרך כלל לא עם כדורים ויותר עם פידור מאסיבי כמו מיקסים של בווילס טייגר גראס, האמת שזה עובד הכי טוב ובדרך כלל התוצאות הם דגים גדולים. בתחרות הזאת הממוצע לדג היה 5 קילו שזה מאוד מאוד מכובד
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אם אני מזהה נכון הבחור בתמונה השלישית זה אולג  אז מה הוא עושה בדיוק בתחרות חובבנים  הוא תמיד משתתף בחובבנים וגם במקצוענים, השנה בשני התחרויות הוא הוציא את הדגים הגדולים של התחרות. העם 16 קילו שזה ללא ספק תוצאה מדהימה..הוא משתמש בציוד הטוב ביותר פידור ברמה גבוהה מאוד,בדרך כלל לא עם כדורים ויותר עם פידור מאסיבי כמו מיקסים של בווילס טייגר גראס, האמת שזה עובד הכי טוב ובדרך כלל התוצאות הם דגים גדולים. בתחרות הזאת הממוצע לדג היה 5 קילו שזה מאוד מאוד מכובד זאת בדיוק הייתה הנקודה שלי. לפי הבנתי תקן אותי אם אני טועה תחרות החובבים מגיעה אחרי התחרות המקצועית שמשתפים בה מכמה מדינות, תחרות הזאת אמורה לתת הזדמנות לכל מי שלא יכול להשקיע סכומים מטורפים של אלפי שקלים בתחרות המקצועית על הרשמה פידור מטורף ועוד. וכאן יש בחור שהוא בעל חנות אם הספקה בלתי נדלת של ציוד, חומרים ועוד במחיר אני מאמין שקצת שונה ממה שהצרכנים קונים ממנו (אני לא התייחס לחנות שלו וליחס שמקבלים שמה בכלל  ). והוא משתתף בשני התחרויות משהו כאן לא נשמע הוגן טיפה  מוזר לי שהנהלים של התחרות הנ"ל לא מתיחסים לדבר כזה בכלל.
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
כורדי התחלת לדבר רוסית?
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
אם אני מזהה נכון הבחור בתמונה השלישית זה אולג  אז מה הוא עושה בדיוק בתחרות חובבנים  הוא תמיד משתתף בחובבנים וגם במקצוענים, השנה בשני התחרויות הוא הוציא את הדגים הגדולים של התחרות. העם 16 קילו שזה ללא ספק תוצאה מדהימה..הוא משתמש בציוד הטוב ביותר פידור ברמה גבוהה מאוד,בדרך כלל לא עם כדורים ויותר עם פידור מאסיבי כמו מיקסים של בווילס טייגר גראס, האמת שזה עובד הכי טוב ובדרך כלל התוצאות הם דגים גדולים. בתחרות הזאת הממוצע לדג היה 5 קילו שזה מאוד מאוד מכובד זאת בדיוק הייתה הנקודה שלי. לפי הבנתי תקן אותי אם אני טועה תחרות החובבים מגיעה אחרי התחרות המקצועית שמשתפים בה מכמה מדינות, תחרות הזאת אמורה לתת הזדמנות לכל מי שלא יכול להשקיע סכומים מטורפים של אלפי שקלים בתחרות המקצועית על הרשמה פידור מטורף ועוד. וכאן יש בחור שהוא בעל חנות אם הספקה בלתי נדלת של ציוד, חומרים ועוד במחיר אני מאמין שקצת שונה ממה שהצרכנים קונים ממנו (אני לא התייחס לחנות שלו וליחס שמקבלים שמה בכלל  ). והוא משתתף בשני התחרויות משהו כאן לא נשמע הוגן טיפה  מוזר לי שהנהלים של התחרות הנ"ל לא מתיחסים לדבר כזה בכלל. למה שהתייחסו? יש להם אינטרס והם נותנים לו לעשות מה שבא לו הוא כרגע האדם הכי חזק בישראפיש הוא הספונסר הבלעדי שלהם והם צריכים אותו.....הוא כמובן מנהל בכיר בישראפיש. שם עושים מה שבא להם
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אם אני מזהה נכון הבחור בתמונה השלישית זה אולג  אז מה הוא עושה בדיוק בתחרות חובבנים  הוא תמיד משתתף בחובבנים וגם במקצוענים, השנה בשני התחרויות הוא הוציא את הדגים הגדולים של התחרות. העם 16 קילו שזה ללא ספק תוצאה מדהימה..הוא משתמש בציוד הטוב ביותר פידור ברמה גבוהה מאוד,בדרך כלל לא עם כדורים ויותר עם פידור מאסיבי כמו מיקסים של בווילס טייגר גראס, האמת שזה עובד הכי טוב ובדרך כלל התוצאות הם דגים גדולים. בתחרות הזאת הממוצע לדג היה 5 קילו שזה מאוד מאוד מכובד זאת בדיוק הייתה הנקודה שלי. לפי הבנתי תקן אותי אם אני טועה תחרות החובבים מגיעה אחרי התחרות המקצועית שמשתפים בה מכמה מדינות, תחרות הזאת אמורה לתת הזדמנות לכל מי שלא יכול להשקיע סכומים מטורפים של אלפי שקלים בתחרות המקצועית על הרשמה פידור מטורף ועוד. וכאן יש בחור שהוא בעל חנות אם הספקה בלתי נדלת של ציוד, חומרים ועוד במחיר אני מאמין שקצת שונה ממה שהצרכנים קונים ממנו (אני לא התייחס לחנות שלו וליחס שמקבלים שמה בכלל  ). והוא משתתף בשני התחרויות משהו כאן לא נשמע הוגן טיפה  מוזר לי שהנהלים של התחרות הנ"ל לא מתיחסים לדבר כזה בכלל. למה שהתייחסו? יש להם אינטרס והם נותנים לו לעשות מה שבא לו הוא כרגע האדם הכי חזק בישראפיש הוא הספונסר הבלעדי שלהם והם צריכים אותו.....הוא כמובן מנהל בכיר בישראפיש. שם עושים מה שבא להם אתה רואה זה בדיוק הייתה הנקודה שלי לעצום עיין ולתת לו לעשות מה שהוא רוצה נשמע לי מגוחך גם אם הוא הספונסר של התחרות או אחד המייסדים של הפורם וכדומה. בגלל זה הופתעתי לראות אותו בתמונה הזאת. יש סיבה שקוראים לאנשים בפורם ההוא "בונקרים" לך תשאל שמה משהו או תקבל עצה יקרו שני דברים או ימחקו לך את הפוסט או לא יענו ואם כבר עונים יתנו לך מידע שגוי בכוונה. בקיצור התנהגות שעושה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2