סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ההקדשה אכן במקום  והדוח מהראשונים במעלה  אבל מה עשו כל הזמן נתנאל ושי  אחלה חבורה דוח זהב אהבתי  מנקודת המבט של נתנאל הם יותר 'חבורת גיל הזהב..."
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח חברים יקרים אלי אכן הNOD הלא מסריח במקרה הזה שיסריח מדגים ידוע כדמוי משובח. יופי של תפיסות רק למה עשית להם תספורת ? בקשר לסיליקון וגומבר זה לא הולך יחד כל כך טוב , אלה אם זה גומבר בלי שיניים  תמונות יפות של החברים, חייבים לדוג יחד או בגזרה שלכם או בגזרה שלנו !!! בהצלחה בבאות
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
רק עוזבים אותך לשניה ואתה עושה שטויות???, לא אמרו לך שמפסיקים לגדול בגיל 18??? ומי זה "הנחבא אל הכלים" הזה, כבר לא מזהה  מברוק על הדגים אח יקר, זה לא עניין של מה בכך כי הים שלנו קצת ריק(חוץ מדניסים) מצפה למפגש צפוני, התקופה "הכבדה" ממשמשת ובאה  מומייייייי אח יקר אני רק מחכה שתקרא לי 
|
-------------------------------
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יופי של דו"ח חברים יקרים אלי אכן הNOD הלא מסריח במקרה הזה שיסריח מדגים ידוע כדמוי משובח. יופי של תפיסות רק למה עשית להם תספורת ? בקשר לסיליקון וגומבר זה לא הולך יחד כל כך טוב , אלה אם זה גומבר בלי שיניים  תמונות יפות של החברים, חייבים לדוג יחד או בגזרה שלכם או בגזרה שלנו !!! בהצלחה בבאות דובדוב עשיתי להם תספורת במהלך הניקוי  מתי שתרצה ניפגש לדייג,לא חשוב איפה 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יופי של דו"ח חברים יקרים אלי אכן הNOD הלא מסריח במקרה הזה שיסריח מדגים ידוע כדמוי משובח. יופי של תפיסות רק למה עשית להם תספורת ? בקשר לסיליקון וגומבר זה לא הולך יחד כל כך טוב , אלה אם זה גומבר בלי שיניים  תמונות יפות של החברים, חייבים לדוג יחד או בגזרה שלכם או בגזרה שלנו !!! בהצלחה בבאות דובדוב עשיתי להם תספורת במהלך הניקוי מתי שתרצה ניפגש לדייג,לא חשוב איפה  אל תאיים 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יופי של זוגיה, מדהים אותי שלברק תוקף בכיף דמוי של 13 ס"מ בשבוע האחרון שמעתי על מלא תפיסות על הNODE דמוי רצחני , אני לא חושב שיש דג שלא נתפס עליו . יאללה חזרה לאזור חיוג 03 אלי יש חיים גם במרכז 
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של דייג אלי , אין כמו לבלות עם חברה טובים כאלה... אינשאללה בפעם הבאה אצל כולם
הייתי שמח אם תוכל לפרט את אזור התפיסה, חוף חולי? סלעי? עם עומק מסוים?
המון תודה
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יופי של דייג אלי , אין כמו לבלות עם חברה טובים כאלה... אינשאללה בפעם הבאה אצל כולם
הייתי שמח אם תוכל לפרט את אזור התפיסה, חוף חולי? סלעי? עם עומק מסוים?
המון תודה
החוף הוא מעורב,בהתחלה ישנם סלעים ואחר כך נפילת עומק. עומק אני לא יודע בודאות. הראשון נתפס רחוק (30-40מ' בערך) והשני ממש סמוך לנפילת עומק.
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
היה כיף לקרוא , רואים שאתה ודני דין נהנתם 
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
גל הים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
אחלה דוח ויופי של לברקים 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
איזה יופי של צמד דגים אלי ועוד זכית ביום כיף עם אביחי ונתנאל גומברים לא תמיד מחייבים פופר, והנוד מדבר אלייהם לעיתים יותר טוב אפילו. אני הייתי משאיר אותו. מה גם שיחסוך לך את זמן ההחלפה של הדמויים בשעת רתיחות כבר דיברנו על זה מניסיוני אין דג שלא תוקף את הדמוי הזה הוא פשוט מדבר לכל זן אפשרי של דגים
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
איזה יופי של צמד דגים אלי ועוד זכית ביום כיף עם אביחי ונתנאל גומברים לא תמיד מחייבים פופר, והנוד מדבר אלייהם לעיתים יותר טוב אפילו. אני הייתי משאיר אותו. מה גם שיחסוך לך את זמן ההחלפה של הדמויים בשעת רתיחות כבר דיברנו על זה מניסיוני אין דג שלא תוקף את הדמוי הזה הוא פשוט מדבר לכל זן אפשרי של דגים מסכים איתך שחר הבעיה שהם היו רחוק ורק עם פופר כבד או ניקל ניתן היה להגיע אליהם
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יופי של דוח ותפיסות . חייב לומר שמציק לי לחתוך ת׳זנב  אוהב את זה בצלחת בדיוק כפי שההוא בים מסכים עם כול מילה  ומוסיף שאני גם אוהב לכרסם את הזנב 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של דוח אלי וגם אחלה חברים  והדגים 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יופי של דוח ותפיסות . חייב לומר שמציק לי לחתוך ת׳זנב  אוהב את זה בצלחת בדיוק כפי שההוא בים מסכים עם כול מילה  ומוסיף שאני גם אוהב לכרסם את הזנב   האמת שגם אני אוהב לכרסם אותו גיאצ׳וק אבל חשבתי שאני ״עוף מוזר״
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|