תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
18/1/2013 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
8-11 | גיג קטן - אינצעקו | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 3 | |
8-11 | גיג קטן - אינצעקו | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 3 | |
8-11 | גיג קטן - 150ג | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 2 | |
8-11 | גיג קטן - אינצעקו | פארידה פיגמה (ספרוס הפסים) | 2 |
הדו"ח:
יציאה מאוחרת מהרגיל בסופו של דבר הניבה שלל יפה .
אחרי שחבר הודיע בבוקר שיש לו תוכניות אחרות שינינו תוכנית ויצאנו בסירה שלי.
שעה 7 יוצאים לכיוון אותם סוגים של סלעים שהניבו דגים יפים בפעם האחרונה.
אחרי נסיעה קצרה אני מגיע למקום הראשון ועושה סריקה מסביב.התמונה שונה לגמרי מהפעם האחרונה שביקרנו שם sml102;ץאין זכר לדג.בכל זאת מוריד מדאי וקובי עם גיג.
שום דג לא נוגע.אני מתחיל לאסוף חוט ומרגיש משהו כבד מאוד .בהתחלה חשבתי שאני מרים שארק ישן כי הייתה התנגדות חזקה מאוד אבל בכל זאת זה עלה.מטר מהסירה מבחין בתמנון ענק.קובי רץ להביא את הרשת ובנתיים התמנון ננעל על הפרופלור של הסירה.רק התקרבתי עם הרשת והוא נתן לי אחד כזה

עוברים לעוד מקום ומורידים אינציקו עם קצת פתיון.קובי ישר ננעל ומרים חפש שכ400ג שישר משוחרר למים.
אני בנתיים מעלה פארידה יפה.שוב קובי מוריד ואני אומר לו"רגע נתקן לנקודה"הוא מתחיל לגלגל וננעל.

מלחמה יפה(למד הבחור..כל הכבוד

או סוף סוף יש חיים בסלע!!
סירה עם כ5 מגגים מתקרבת לאזור ואני עוזב את המקום.צריך לשמור על המקומות במיוחד מאחד שלוקח אנשים
לדוג כעבודה וינקה את המקום מהר מאוד.
שוב שנינו מורידים אינציקו עם פתיון(אם זה עובד אז להמשיך).גם כאן אין תנועה ערה אבל בכל זאת מנסים.
30 שניות ואני מקבל אכילה יפה ונותן הוקסט בריא.מרחוק אני רואה שהחבר שלנו עם המגגים מתקרב לכיוון.
אין הרבה מה לעשות..יום שישי כולם בים..אין כמו לדוג באמצע השבוע.
מלחמה של 1-2 דקות ויש לנו אדום על הסירה

קובי ישר זורק גיג למים וישר ננעל..אלוף!!!מלחמה קצרה ובייבי אחד על הסירה.שוב הוא זורק באותו הדריפט ושוב ננעל.אלוף אמרנו!!

מתקן שוב למקום ושנינו מורידים גיג.כמה נסיונות אבל אין זכר לאנטיאסים.כנראה רק עבור במקום.
שוב אינציקו למים.חברים שלנו המגגים כבר התקרבו לשורה הראשונה ומקבלים הופעה בכורה

נעילה לפנים של אדום יפה

הם ממשיכים לגאגג במרץ למרות שכל היום ראו אותנו תופסים עם פיתיון.

ממשיכים לעוד מקום אחרון(אני צריך לאסוף את רון ועוז מהגן)ואוספים עוד 2 חפשים אדום ופארידה.
שעה 11:00 אנחנו במרינה!!
אני חייב להגיד שקובי (זיקוקים )התקדם יפה מאוד בתקופה כלכך קצר.כבוד איש!!
שבוע טוב לכולם