תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
18/1/2013 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7-13 | גיג בינוני - לא קיים בשוק | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 3 | 7 |
7-13 | גיג בינוני - | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 4 | 4.5 ק"ג |
הדו"ח:
שלום לכולם
הדוח הזה בשביל רפי היקר!
שבוע שעבר היתה סערה מדהימה, היה לים שבוע מנוחה, ואין יותר טוב מזה,
הציפיות בשמיים, זה אומנם גם חג הרשתות, אבל מה לעשות, זה גם חלק מהמסגרת.
עושים סיבוב כרגיל ומנסים ומנסים, אני עושה קצת קצת ג'יג לייט והתוצאות לא מאחרות לבוא,
ננעל על דג ועולה לו אדום של ק"ג+, לאחר מכן יוצא לו עוד חפש של חצי קילו כמובן הדגים חוזרים למים,
ממשיך לדוג ושוב ננעל על אדום קצת יותר גדול ומחליט להשאיר אותו בסירה,
עוברים למקום אחר ועובר לסט הכבד יותר, סטלה 8PG , מתחילים לעבוד ופתאום אני חוטף עצירה חזקה ומשתחרר

אני אומר חברה יש כאן "אטריס" לא קטן , ממשיכים לעבוד ובום אני ננעל על דג ושוב פעם עולה לו אדום של קילו שחוזר למים,
פתאום ארז גם ננעל על אדום של קילו וגם הוא חוזר למים, עושים דריפט נוסף ואני ננעל על חפש של 2 קילו, איזה יופי,
ארז עובד ופתאום באמצע גובה חוטף נעילה ומשתחרר, אחרי שניה שוב נעילה ומשתחרר איזה בעסה, מתקנים שוב, ואני נועל עוד את הקלצ' יש כאן חמור!!!, פתאום משום מקום אני חוטף עצירה, הדג לוקח חוט כאילו הוא הקלצ' חמאה, מהדק טיפה אבל הוא בשלו, זה דג שמגיע פעם בשנה וכאן עומדת ההתלבטות לסגור עוד קלצ' או להשאיר ככה, פתאום הדג נעצר, מנסה לפמפם וזה פשוט בלוק, הדג נותן ריצה נוספת והשוק לידר מתפוצץ על הסלע איזה בעסה, כל הגוף רועד, הרבה זמן לא היה דג כזה, לא נורא ממשיכים, לוקח את הסט השני, עושים דריפט נוסף, ושוב אני חוטף נעילה, גם כאן הקלץ סגור יפה והדג לא מוציא מ"מ, אני מרגיש את העומס על המקל ואני יודע שזה כבד :thumb:, הצללית מגיעה ורואים חפש מדהים ביופיו, 4.48 ק"ג
היה יום מדהים

יוני