lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
תודה לירני על השירות.
מישהו יודע מתי זה אצלנו במסכים?
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לירני  175 מייל מהחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 תודה רבה תודה אח יקר פרק יפה... 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
כול פרק מדהים מחדש אנדרי תודה על העדכון המיידי
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
lirany
|
מנותקגיל:
45
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לירני האם כל הלינקים ניסית וראית שעובדים? אצלי משום מה, עושים איתי משחקים-לוחץ להפעלה של הסרט וקופץ לי חלון אחר או שאלה או מבקשים מנוי או ויזה או שהאתר חסום בישראל ועוד וואגע ראס... לשמחתי התעקשנות משתלמת ובכל זאת מוצא איך שהוא לינק אחד שמוביל בסוף לסרט. כך זה קורה לך גם כן? מעבר לזה, סדרה הכי יפה שראיתי בחיים. מאוד מתחבר אליה! העונה השנייה שינו קצת בסגנון, למשל הם יותר ממחישים את אורך המאבק עם הדג ומראים את הcatch clock אם אני זוכר נכון את הביטוי, יותר מדגישים סכסוכים ולפעמים מרגישים שהסרט ערוך יותר מדיי בשביל שייראה סרט הוליוודי. עם כל זה סדרה מהממת........ מחכים לפרקים הבאים...... אגב, בנשיונל גאוגרפיק בערבית (אבו דאבי) נתחילו לשדר את העונה הראשונה של זה (אבל מי צריך אותם כאשר מקבלים בפורום "הקרנת בכורה " 
|
|
|
|
lirany
|
מנותקגיל:
45
|
|
תודה רבה לירני האם כל הלינקים ניסית וראית שעובדים? אצלי משום מה, עושים איתי משחקים-לוחץ להפעלה של הסרט וקופץ לי חלון אחר או שאלה או מבקשים מנוי או ויזה או שהאתר חסום בישראל ועוד וואגע ראס... לשמחתי התעקשנות משתלמת ובכל זאת מוצא איך שהוא לינק אחד שמוביל בסוף לסרט. כך זה קורה לך גם כן? מעבר לזה, סדרה הכי יפה שראיתי בחיים. מאוד מתחבר אליה! העונה השנייה שינו קצת בסגנון, למשל הם יותר ממחישים את אורך המאבק עם הדג ומראים את הcatch clock אם אני זוכר נכון את הביטוי, יותר מדגישים סכסוכים ולפעמים מרגישים שהסרט ערוך יותר מדיי בשביל שייראה סרט הוליוודי. עם כל זה סדרה מהממת........ מחכים לפרקים הבאים...... אגב, בנשיונל גאוגרפיק בערבית (אבו דאבי) נתחילו לשדר את העונה הראשונה של זה (אבל מי צריך אותם כאשר מקבלים בפורום "הקרנת בכורה "  בהחלט אני ראיתי מהלינק הראשון שים לב שיש לך X קטן בצד ימין למעלה תלחץ עליו ואז תוכל לראות את הסרטון כמו שצריך 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תודה רבה לירני האם כל הלינקים ניסית וראית שעובדים? אצלי משום מה, עושים איתי משחקים-לוחץ להפעלה של הסרט וקופץ לי חלון אחר או שאלה או מבקשים מנוי או ויזה או שהאתר חסום בישראל ועוד וואגע ראס... לשמחתי התעקשנות משתלמת ובכל זאת מוצא איך שהוא לינק אחד שמוביל בסוף לסרט. כך זה קורה לך גם כן? מעבר לזה, סדרה הכי יפה שראיתי בחיים. מאוד מתחבר אליה! העונה השנייה שינו קצת בסגנון, למשל הם יותר ממחישים את אורך המאבק עם הדג ומראים את הcatch clock אם אני זוכר נכון את הביטוי, יותר מדגישים סכסוכים ולפעמים מרגישים שהסרט ערוך יותר מדיי בשביל שייראה סרט הוליוודי. עם כל זה סדרה מהממת........ מחכים לפרקים הבאים...... אגב, בנשיונל גאוגרפיק בערבית (אבו דאבי) נתחילו לשדר את העונה הראשונה של זה (אבל מי צריך אותם כאשר מקבלים בפורום "הקרנת בכורה "  בהחלט אני ראיתי מהלינק הראשון שים לב שיש לך X קטן בצד ימין למעלה תלחץ עליו ואז תוכל לראות את הסרטון כמו שצריך  תודה לירני בסוף הצלחתי לראות את הפרק. הדרמה של odysea שלא הולך להם טוב וחסר להם כסף, מקבלים דג שמן ביותר ואחרי 3 שעות עולה לנשום אוויר אל פנינ המים, אבל בגלל זריקה לא נכונה של החנית נקרע החוט-זה באמת קורע לב גם של הצופים  אבל בגלל חוסר מקצועיות שלהם בד"כ הם אחרונים ברשימה, כנראה שלגיל יש גם השפעה. מבחינתי, הכי חשוב שמרציאנו יסתדר טוב העונה-אותו הכי מחבב
|
|
|
|
lirany
|
מנותקגיל:
45
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|