תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
14/1/2013 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
10-18 | - | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 14 |
הדו"ח:
טוב אז ככה רפי לוחץ ,ולמרות שיש המון דו"חות של דניסים ,ומומי לא העלה דו"ח

אז ככה הכל מתחיל מיום שישי דיברתי עם חבר על יציאה עם הסירה שלו לעומק אולי ג'יג אולי חי אולי משהו מענין, הוא אומר מתאים אבל תלוי בתנאים ,אני אודיע לך בערב מה קורה. ב21:00 מקבל טלפון מהחבר שאומר אין טעם יש מזרחית חזקה ויהיה קר וגלי ,אז בהזדמנות אחרת, אני אומר אין בעיה פעם אחרת. אומר לעצמי מחר בבוקר בקריה תוציא בלון אולי יבוא משהו לסיפתח על הציוד הכבד החדש.
שבת בבוקר אני מגיע לקריה עם ההחלטה מערב קודם להוציא בלון למשהו לא משנה מה רק שיבוא משהו נחמד, פגשתי את אילן(אספנות) בחור מקסים שגם תרם לי בורי חי.
לא היה כלום כמובן אחרת הייתם מקבלים דו"ח.
חבר אחר מקבל שם טלפון שחברים תופסים דניסים בכמויות בחיפה, אבל לא כל כך מאמין ,כי החבר הזה בדרך כלל לא משתף, ואם אין ממקור אמין מידע אני לא נוסע.
ראשון לא היה לי זמן ומקבל דיווח מחבר אמין שתפס 80 דניסים ועוד חברים קרעו את הים שם.
טלפון למומי תתארגן על דיג חוף מחר בבוקר נוסעים לחיפה, אוסף בבוקר את מומי ואת דימה הגדול,שגמור מיום ראשון היה מהבוקר עד השקיעה.
מגיעים החוף מפוצץ בדייגים אולי 100 דייגים, אני לא אחד שאוהב להדחף בין כולם , לא אוהב להפריע ושלא יפריעו לי.השעה כבר 10:00
מתמקם מכין ריג חדש 4 קרסים מעל המשקולת , בינתיים מומי כבר במים זריקה ראשונה שולף דניס.
יפה כנראה שבאמת יש חגיגה, מחמש בקלמרי זורק דקה במים ויש גם אחד אצלי, ככה בשעה הראשונה מוציא 5
הנקודה שעמדנו בה הייתה חלשה, ובכלל היה חלש אותו היום לעומת ראשון.
מומי שולף עוד 2 דניסים מהים במקביל.
אחר כך יבש עד 13:30 אני קופץ להביא לי משהו לאכול וסיגריות ושחוזר מומי שולף את המקל שלי מהסטנד מגלגל ויש עוד 2 דניסים בציידנית, בינתיים מומי נרדם כמו תינוקת עם זקן על הכיסא , הוא לא רגיל ליום דייג שלם ככה.
הוא קם צריך להתפלל שיבואו דניסים ,
אחר כך עמיקו קפץ לביקור קצר קצת

בינתיים עמיקו הולך לו לשלום ,מומי שולף עוד אחד יפה.
אני שולף עוד 3 עד החושך ומתקפלים.
עמיקו חזר עם רותי להגיד שלום ומומי נתן להם את הדניסים שלו ;rabbi1צדיק אורגינל.
נוסעים הבייתה אני קיוותי ליותר דניסים כדי שיהיה לי מה לחלק לחברים ומשפחה אבל לא יצא, אולי בהזדמנות אחרת. העיקר הבאתי לאמא שלי דניסים שהיא אוהב,הכי חשוב.

אז זה הדו"ח שלי שדי משחרר את מומי מלכתוב , אבל יכול להוסיף את הצד שלו כבוד הרב.