פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   יש כרישים יש חיים !! נוסף סרטון |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: יש כרישים יש חיים !! נוסף סרטון (נקרא 7623 פעמים) |
הדפסה |
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
WOOOOOOOOW. רק מהקריאה התחלתי  ולא מקור. איך אפשר לדוג שיש כרישים מסביב? איזה פחד. אמרת שכדי להיכנס לריף צריך להיכנס למים עד גובה בית שחי,הכרישים לא יכולים להגיע לשם? חוץ מזה דוח פצצה,כהרגלך משתף בהכל ויופי של תוצאות.  יכולים להגיע ובקלות ...רק שהסיכוי קטן כי אין להם מה לחפש שם רוב הדגים היו מהסלע ומערבה ...על הסלע עצמו אין בעיה בכלל מה זאת אומרת אין להם מה לחפש??? אותך  אתה אומר שאתה פחות טעים מדניס 
|
-------------------------------
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
WOOOOOOOOW. רק מהקריאה התחלתי  ולא מקור. איך אפשר לדוג שיש כרישים מסביב? איזה פחד. אמרת שכדי להיכנס לריף צריך להיכנס למים עד גובה בית שחי,הכרישים לא יכולים להגיע לשם? חוץ מזה דוח פצצה,כהרגלך משתף בהכל ויופי של תוצאות.  יכולים להגיע ובקלות ...רק שהסיכוי קטן כי אין להם מה לחפש שם רוב הדגים היו מהסלע ומערבה ...על הסלע עצמו אין בעיה בכלל מה זאת אומרת אין להם מה לחפש??? אותך  אתה אומר שאתה פחות טעים מדניס  טעם הכי מר לדגים 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
WOOOOOOOOW. רק מהקריאה התחלתי  ולא מקור. איך אפשר לדוג שיש כרישים מסביב? איזה פחד. אמרת שכדי להיכנס לריף צריך להיכנס למים עד גובה בית שחי,הכרישים לא יכולים להגיע לשם? חוץ מזה דוח פצצה,כהרגלך משתף בהכל ויופי של תוצאות.  יכולים להגיע ובקלות ...רק שהסיכוי קטן כי אין להם מה לחפש שם רוב הדגים היו מהסלע ומערבה ...על הסלע עצמו אין בעיה בכלל מה זאת אומרת אין להם מה לחפש??? אותך  אתה אומר שאתה פחות טעים מדניס  טעם הכי מר לדגים  מאמון בשרשור אחר אמרת שאתה לא תתעסק עם כרישים 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
WOOOOOOOOW. רק מהקריאה התחלתי  ולא מקור. איך אפשר לדוג שיש כרישים מסביב? איזה פחד. אמרת שכדי להיכנס לריף צריך להיכנס למים עד גובה בית שחי,הכרישים לא יכולים להגיע לשם? חוץ מזה דוח פצצה,כהרגלך משתף בהכל ויופי של תוצאות.  יכולים להגיע ובקלות ...רק שהסיכוי קטן כי אין להם מה לחפש שם רוב הדגים היו מהסלע ומערבה ...על הסלע עצמו אין בעיה בכלל מה זאת אומרת אין להם מה לחפש??? אותך  אתה אומר שאתה פחות טעים מדניס  טעם הכי מר לדגים  מאמון בשרשור אחר אמרת שאתה לא תתעסק עם כרישים  מאמון כאשר מגיע כריש אתה גם מרים רגל אחת באוויר? 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
היה יכול להיות ממש מעניין לזרוק איזה מצלמה אטומה לתוך הבלאגן  ולגביכם, כל מה שיש לי להגיד זה: 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
WOOOOOOOOW. רק מהקריאה התחלתי  ולא מקור. ך איך אפשר לדוג שיש כרישים מסביב? איזה פחד. אמרת שכדי להיכנס לריף צריך להיכנס למים עד גובה בית שחי,הכרישים לא יכולים להגיע לשם? חוץ מזה דוח פצצה,כהרגלך משתף בהכל ויופי של תוצאות.  יכולים להגיע ובקלות ...רק שהסיכוי קטן כי אין להם מה לחפש שם רוב הדגים היו מהסלע ומערבה ...על הסלע עצמו אין בעיה בכלל מה זאת אומרת אין להם מה לחפש??? אותך  אתה אומר שאתה פחות טעים מדניס  טעם הכי מר לדגים  מאמון בשרשור אחר אמרת שאתה לא תתעסק עם כרישים  יותר נכון לא משחק איתם  אוי הדודא הדודא 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
WOOOOOOOOW. רק מהקריאה התחלתי  ולא מקור. ך איך אפשר לדוג שיש כרישים מסביב? איזה פחד. אמרת שכדי להיכנס לריף צריך להיכנס למים עד גובה בית שחי,הכרישים לא יכולים להגיע לשם? חוץ מזה דוח פצצה,כהרגלך משתף בהכל ויופי של תוצאות.  יכולים להגיע ובקלות ...רק שהסיכוי קטן כי אין להם מה לחפש שם רוב הדגים היו מהסלע ומערבה ...על הסלע עצמו אין בעיה בכלל מה זאת אומרת אין להם מה לחפש??? אותך  אתה אומר שאתה פחות טעים מדניס  טעם הכי מר לדגים  מאמון בשרשור אחר אמרת שאתה לא תתעסק עם כרישים  יותר נכון לא משחק איתם  אוי הדודא הדודא  מזל של  שהוא חיה מוגנת 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
חבל שאתה לא עם מצלמה עליך...  כרישים ככה מתחת לרגליים זו לא חוויה שחווים כול יום אם בכלל  בגלל שאלו דגי כלובים ולא אזרחי הים, אני מסתכל עליהם כמינים פולשים ויכול רק לפרגן על סילוקם מהשטח...  מסכים עם כל מילה שכתב גיאצוק  בפעם הבאה תעזוב את המקל וקח מצלמה ליד- אמור להיות סרטון מדהים... חגגת בגדול ונראה שעלית על להקה של גדולים יחסית, יופי של ניצול הזדמנות לחגיגת דיג  אתם מחממים את הבן אדם ונראה לי בפעם הבאה תקבלו צילום של כריש נעול עם קרס ווייר בפה 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
sami2220
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון כל הכבוד , מעבר להתרגשות מהכמות הגדולה , ברצוני להביע את הערכתי אליך , איזה איש נדיב אתה , בעבר קראתי דוחות עם כל מיני סודות של סוג פתיון , או נקודות ציון סודיים , אצלך לא . לדעתי אתה צריך לכתוב ספר , עם כל האהבה שלך לים והידע העשיר בדייג שיהיה נדבך לדייגים , ולכל החובבנים . מבטיח שאני ארכוש ספר זה
בהצלחה בראשון
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
סחתיין מאמון  כמות מדהימה של דג משובח למרות ההפרעה מהכרישים. רק הייתי עושה הפוך ממך,מחלק 5 קג ושומר אצלי את כל השאר  כל הכבוד 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
סחתיין מאמון  כמות מדהימה של דג משובח למרות ההפרעה מהכרישים. רק הייתי עושה הפוך ממך,מחלק 5 קג ושומר אצלי את כל השאר  כל הכבוד  יוסי ..דניסים יש בשפע כרגע גם כשאותו אזור יתרוקן אני יודע איפה למצוא אותם  בנתיים חוגג איפה שכולם חוגגים ..בעוד שבוע או יותר לא תמצא שם דגיג ישנם עוד המון נקודות שמורות בראש לימים קשים הכי טוב טרי טרי ישר מהים 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מאמון כל הכבוד , מעבר להתרגשות מהכמות הגדולה , ברצוני להביע את הערכתי אליך , איזה איש נדיב אתה , בעבר קראתי דוחות עם כל מיני סודות של סוג פתיון , או נקודות ציון סודיים , אצלך לא . לדעתי אתה צריך לכתוב ספר , עם כל האהבה שלך לים והידע העשיר בדייג שיהיה נדבך לדייגים , ולכל החובבנים . מבטיח שאני ארכוש ספר זה
בהצלחה בראשון
בכיף סמואל ..תודה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |