|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אולי מחר או עוד כמה ימים בטוח אני הולך לדוג אותם עכשיו איך הריג צריך להיות? כי אני רוצה שהפיתיון יהיה על הקרקעית (פתיון תולעים)
| | | 3 פאקמן | | | פתיון
או שככה | | | 3 פאקמן | פתיון
האם בריג השני הדגים יחששו לגעת בפתיון או משהו בגלל המשקולות? זה חכת זרזור 10-30
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
אני משתמש בריג הראשון רק שהחוט מהמשקולות עד הקרס בערך 60 ס"מ ולפי גודל הדניסים שתפסתי אתמול צריך קרס מספר 6 או 5 ופתיון אם אין טלויזיות וכול מיני דגים קטנים איפה שאתה הולך אז תשתמש בגמברי עובד פצצה
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
סבבה הקרס גדולה אןי לי מושג מה המספר אני משער שבערך בין 4-6 ככה אני הולך היום בטוח אבל אין מענה מדוד שלי לבנתיים. אני יחכה
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המלצה לריג לדניסים 3 קרסים מעל המשקולת אחד מתחת אם אתה רוצה,או 4 מעל המשקולת וזהו מרחק בין הקרסים 30 ס"מ אורך התלאי 15-20 ס"מ מספיק עם ריג כזה נשחטו כמויות של דניסים
|
|
|
|
|
|
gal1990
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
המלצה לריג לדניסים 3 קרסים מעל המשקולת אחד מתחת אם אתה רוצה,או 4 מעל המשקולת וזהו מרחק בין הקרסים 30 ס"מ אורך התלאי 15-20 ס"מ מספיק עם ריג כזה נשחטו כמויות של דניסים
רק לחשוב על כל ההסתבכויות של החוטים עושה לי כאב ראש..  יש איזהשהו פתרון לזה?
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רק לחשוב על כל ההסתבכויות של החוטים עושה לי כאב ראש..  יש איזהשהו פתרון לזה? איזה הסתבכויות ,אפילו אחת לא הייתה לי. אם אתה בונה אותו נכון וטוב שום הסתבכות,ומגדיל פשוט את התפיסות.
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
רק לחשוב על כל ההסתבכויות של החוטים עושה לי כאב ראש..  יש איזהשהו פתרון לזה? איזה הסתבכויות ,אפילו אחת לא הייתה לי. אם אתה בונה אותו נכון וטוב שום הסתבכות,ומגדיל פשוט את התפיסות. לא מסתבך קשור את העין גדולה יותר מהרגיל וצא לים אני משתמש ב 2 קרסים מעל המשקולת . עדין לא נתפס לי דניס בריג מתחת למשקולת
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
מחר הולך לדניסים. היום יצאתי לז'רז'ר.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לא הבנתי את ההבדל בריגים
התכוונת תלאי קצר יותר וארוך יותר ?
כמה בס"מ שווה כל :
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
gal1990
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
טוב פעם הבאה ננסה עם 3 קרסים, בד"כ אני עם אחד מקסימום 2.. אגב עדכון מאתמול לא היו דניסים ברידינג.. כל מה שנתפס זה כמה סרגוסים (רק על קרס תחתונה) על תולעים ששרדו מיום ראשון..
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אפשר גם לעבוד בסביקי עובד גם מעולה
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
הבעיה שאין לי..
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הבעיה שאין לי..
אתה יכול להכין לבד Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
הבעיה שאין לי..
אתה יכול להכין לבד Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 אין לי עכשיו מן ואה הציוד המתאים שיהיה לי זמן אני אלך לקנות.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|