הדו"ח: http://www.youtube.com/embed/uemYRs1iW6Mיציאה לים והתכנון דייג על פתיון חי וג"יג על הדרך הים רגוע והמים עכורים מאוד לא בדיוק התנאים שמתאימים לדייג ולא היו נגיעות לא על חי ולא על ג"יג אחרי שעתיים של נסיונות בלי מענה מצד הדגים אנטון מבחין ברדיפה של דגים ועשרות ציפורי ים מתעופפים ופלמידות קופצות מחוץ למיים ומנסות לתפוס אותם מייד קושר רפאלה מוריד למיים ומתחיל לגרור לכיוון הרתיחות מתקרבים ויש יציאת חוט מהירה מאוד ודג ראשון נעול מתחיל להביא אותו והדג מתחיל לשחות לכיווני ואני אוסף חוט במהירות שהחוט לא יהיה רפוי ומצליח להביא דג ראשון של 12 ק"ג הרתיחות ממשיכות והרפאלה במיים ולא עוברת דקה ודג שני נעול ופה אנטון לוקח פיקוד ומקבל פייט יפה ומוציא עוד טונית של 14 ק"ג מנסים עוד כמה גרירות לכיוון הלהקה והתקיפות נעצרו כאילו הבינו מה קורה ולא נגעו ברפאלה אבל הדגים המשיכו לחגוג על ציפורי הים המעופפים
http://www.youtube.com/embed/XiL2kz6UjRIי
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2013, 23:46:19 PM על ידי דייגים רמלה
איך אפשר לגרור לכיוון הרתיחה מבלי לאבד את ההתקהלות ? עד כמה באמת ניתן להתקרב,
אני מניח שאתה מנווט את הסירה בצורה מסוימת בהתאם לכיוון הפעילות של הרתיחה. השאלה איך
תודה על השיתוף
הסרטונים והתמונה - פשוט תענוג
אהלן עדי מה שעשיתי שחררתי יותר מ 150 מטר חוט וגררתי מערבית ללהקה בערך 50 מטר וכשעברתי את הלהקה צפונה שברתי מזרחה ועד שהחוט נמטח הרפאלה היתה באמצע הלהקה וקיבלנו תקיפה השיטה יכולה לעבוד לגרירה לכל הכיוונים מה שחשוב לשמור מרחק סביר מהלהקה למקם את הרפאלה בין הדגים לסירה ולגרור זה לא קל אבל אחרי כמה נסיונות לומדים להעריך מרחקים ופוגעים באחוזים גבוהים
בגודל הזה אני רק מדמיין איזה פייט אדיר קיבלתם ומגרד לי בידיים....
הסרטונים נהדרים, עם יציאות החוט המוכרות בזמן הריצה... היה מעניין לראות באיזה קצב מטורף גלגלת נימר- כשהדג שחה אליך... ואנטון- אתה צריך עוד תרגול עם רולר שוכב... תענוג....
אגב נימר, את הקליקר אתה תמיד משאיר פתוח-רועש, או שזה בשביל הסרט ובשביל החבר'ה שנשמע את הרולר צועק בזמן שהטוניות מוציאות חוט?!
איזה דוחחחחחחחחח ואיזה בזזזזזזזזזזזזז . החברה שלי לידי שואלת אותי מה זה הרעש הזה ? היא שמעה את הרעש של הרולר צורח . אמרתי לה בצחוק שזאת המוזיקה שאני מלחין למסיבת יום ההולדת שלי . עם הייתי שופט ב THE VOICE זה הקול היחידי שהיה מסובב אותי . כול הכבוד אלה סוסים כן ירבו התפיסות
בגודל הזה אני רק מדמיין איזה פייט אדיר קיבלתם ומגרד לי בידיים....
הסרטונים נהדרים, עם יציאות החוט המוכרות בזמן הריצה... היה מעניין לראות באיזה קצב מטורף גלגלת נימר- כשהדג שחה אליך... ואנטון- אתה צריך עוד תרגול עם רולר שוכב... תענוג....
אגב נימר, את הקליקר אתה תמיד משאיר פתוח-רועש, או שזה בשביל הסרט ובשביל החבר'ה שנשמע את הרולר צועק בזמן שהטוניות מוציאות חוט?!
את הקליקר אני תמיד משאיר סגור וצדקת שהשארתי אותו פתוח בשביל הסרטון והחברה וקצת בשבילי