|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 13/1/2013 | כללי: כנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
15:30 | אחר - בוילס | קרפיון בר (סאזאן) | 1 | 8 |
הדו"ח:שלום חברים אחרי לילה שלם על הריפים בקור וללא תפיסות החלטתי לנסוע לכינרת ולנסות להוציא קרפיונים. היום (ראשון) מגיע בשעה 12 וחצי בצהריים לחוף חמי טבריה, הופתעתי לראות כמה המים עלו מה ששיבש לי את הדיג כי לא יכולתי לדוג מהחוף . התמקמתי על הסלעים פרסתי 3 חכות עם מארך הקפיץ ובוילי למטה. מכין תערובת ומתחיל לשלוח את החכות בשעה 13 וחצי החכות במים ונישאר רק לחכות. שעתיים עוברות ואין אפילו אכילה .גילגלתי חכה אחת ב15:15 לראות אם נישאר אוכל או ניגמר האוכל וכלום הקפיץ נישאר שלם לגמרי מלא בבצק הריג עם התירס באותו מצב כמו שזרקתי מההתחלה. החלטתי לשנות ולשים להם בוילס . מהדק טיפה את אותו כדור בצק שם את הבוילס וזורק .כעבור 5 דקות על השעון החכה מתחילה לשחק .תופס מייד את המקל נותן התנגדות חזקה והופ הדג תפוס . אחרי 10 דקות של משחק עם הדג מוציא אותו בריא ושלם . לפחות פיצוי משישי בלילה בבצת ללא שום תפיסות.\
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כל הכבוד דג מדהים! אחלה דוח, על איזה בווילס נתפס הקרפיון? ואם אפשר לדעת איזה תערובת שמת על הקפיץ? ושאלה נוספת האם הקרפיון שוחרר? 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יפה לך לטייל ברחבי ישראל
שאפו על התפיסה
כן איתמר הדג בטוח חזר להשריץ אין ספק
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לפני הכל, ברוך הבא אופיר  דו"ח ראשון, הודעה ראשונה... ועוד איזה דו"ח.... ללא ספק כניסה מרשימה ובגדול - בגדול תרתי משמע... 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
יפה לך לטייל ברחבי ישראל
שאפו על התפיסה
כן איתמר הדג בטוח חזר להשריץ אין ספק
אני רואה שהדג מצולם בחניה מה שיכול להיות שהדג שוחרר לבגז' דג כזה גפילטע פיש להרבה פיות
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2013, 20:49:45 PM על ידי יריב
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא יופי של דו״ח ויופי טופי של קרפיון. מקווה שלא שחררת אותו והוא יהפוך לאחלה גפילטע פיש,רק אל תשכח לשלוח מנה לאיתמר21 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד יופי של קרפיון
יופי של כניסה לפורום
בהצלחה בבאות
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
כל הכבוד  אחלה דו"ח 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ברוך הבא  חתיכה מכובדת לכל הדעות. התמונה צולמה בבית או יש סיכוי ששחררת את הדג ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
לכל דייגי ה CATCH&REALESE אז לא הדג הזה לא שוחרר עין חדה באמת רואה שאני בחנייה . אני בשבת אוכל דגים לא משנה מה אז אם הוא נתפס מהרשת של הדייג וניקנה בשוק או אני תפסתי אותו וניקיתי אותו במו ידי אני חושב אני מעדיף את אופצייה 2
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
לכל דייגי ה CATCH&REALESE אז לא הדג הזה לא שוחרר עין חדה באמת רואה שאני בחנייה . אני בשבת אוכל דגים לא משנה מה אז אם הוא נתפס מהרשת של הדייג וניקנה בשוק או אני תפסתי אותו וניקיתי אותו במו ידי אני חושב אני מעדיף את אופצייה 2
דבר ראשון לא מוכרים דגים במשקלים כאלה בשום שוק, מלא שומן. דבר שני לדג כזה יש המון השפעה על התרבות הדגים. אפשר לקחת דגים קטנים יותר 3-4 קילו זה מספיק. אני רק אומר את דעתי, כל אחד והדרך שלו, תרצה תקבל את דעתי ותיישם לא תרצה מקובל בכייף 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דבר ראשון לא מוכרים דגים במשקלים כאלה בשום שוק, מלא שומן. דבר שני לדג כזה יש המון השפעה על התרבות הדגים. אפשר לקחת דגים קטנים יותר 3-4 קילו זה מספיק. אני רק אומר את דעתי, כל אחד והדרך שלו, תרצה תקבל את דעתי ותיישם לא תרצה מקובל בכייף  אני חושב בדיוק כמו איתמר..
|
|
|
|
|
צודק אבל תבין אני שורף לילות ארוכים מנסה להוציא אינטיאסים וכלום זה לפחות הנחמה שלי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|