בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  איך לדעתכם אפשר לתרום
עמודים: 1 2 3 [4] 5 6 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: איך לדעתכם אפשר לתרום  (נקרא 15659 פעמים) הדפסה
דייגים רמלה

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: איך לדעתכם אפשר לתרום
« הגיב #45 ב- : ינואר 12, 2013, 14:26:29 PM »
אפשר לתרום לשיפור הדגה בארץ רק אם נוכל לגרום לאגף הדייג לעשות פיקוח כמו שעשו לפני 12 שנה
כששלמו למכמורתנים פיצוי ועצרו אותם למשך חודשיים וזה היה בחודשי ההשרצה של הדגים כי מעט יודעים שמירב הנזק שגורם טרול זה לא כשהוא תופס דגים קטנים אלא כשהוא גורר רשתות ומשמיד את הבייצים שנמצאים על הקרקעית חלק גדול מהדגים הקטנים יכולים לברוח מרשתות אבל בייצים לא יכולים ופה עיקר הנזק
מצד שני רובנו מטילים את האחריות על הטרולים ומתעלמים מדבר חשוב שזאת הפרנסה של הרבה משפחות וגם הטרולים היום מתקשים לשרוד הן מעלויות הדלק הפועלים וציוד ומהתדלדלות הדייג
וחוץ מיוסיd אף אחד לא נגע באחראי העיקרי שהוא בעל הכוח היחיד לשנות את המצב וזה (אגף הדייג)וזאת האחריות שלו לדאוג לתקציבים ולפיקוח על הדגה והוא יכול לגרום למכמורתנים לעצור בזמן ההשרצה כמו שעשו בעבר
ולשם אנחנו צריכים להפנות את התלונות שלנו ולא לתמון את ראשינו בחול ולהאשים טרולים ודייגי רשתות שזאת הפרנסה שלהם ואין להם הרבה ברירות כשאגף הדייג שם זיין עליהם ועל הילדים שלהם ועל כל הדגה בים הדייג זה לא עסק רווחי למדינה אז לא רואים אותנו ממטר ולא מעוניינים להשקיע בדייגים ובשמירה על הדגה ואת זה ראיתי כבר מזמן ובגלל זה עזבתי את מקצוע הדייג ועברתי למקצוע אחר כי לא נשאר פרנסה ואי אפשר להיתקיים מדייג וחבל
אז חברה דייג שתפס 20 או 30 דגים זה לא נזק אבל יותר קל להיתפל אליו וזה נראה יפה לקסח אותו בפורום
אבל לאגף הדייג שביכולתו לעשות דברים לצמיחת הדגה בארץ ולא בראש מעיניו לעשות זאת אף אחד לא בה בטענות כי זה יותר קשה
בקיצור עוד נושא שבו החלשים נדפקים במדינה שלנו ולזה הרגילו אותנו עד כדי כך שזה נהיה דבר נורמאלי ביותר
-------------------------------
אין כמו נעילה בג"יג
 IP: [ מחובר ]
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #46 ב- : ינואר 12, 2013, 14:32:50 PM »
אפשר לתרום לשיפור הדגה בארץ רק אם נוכל לגרום לאגף הדייג לעשות פיקוח כמו שעשו לפני 12 שנה
כששלמו למכמורתנים פיצוי ועצרו אותם למשך חודשיים וזה היה בחודשי ההשרצה של הדגים כי מעט יודעים שמירב הנזק שגורם טרול זה לא כשהוא תופס דגים קטנים אלא כשהוא גורר רשתות ומשמיד את הבייצים שנמצאים על הקרקעית חלק גדול מהדגים הקטנים יכולים לברוח מרשתות אבל בייצים לא יכולים ופה עיקר הנזק
מצד שני רובנו מטילים את האחריות על הטרולים ומתעלמים מדבר חשוב שזאת הפרנסה של הרבה משפחות וגם הטרולים היום מתקשים לשרוד הן מעלויות הדלק הפועלים וציוד ומהתדלדלות הדייג
וחוץ מיוסיd אף אחד לא נגע באחראי העיקרי שהוא בעל הכוח היחיד לשנות את המצב וזה (אגף הדייג)וזאת האחריות שלו לדאוג לתקציבים ולפיקוח על הדגה והוא יכול לגרום למכמורתנים לעצור בזמן ההשרצה כמו שעשו בעבר
ולשם אנחנו צריכים להפנות את התלונות שלנו ולא לתמון את ראשינו בחול ולהאשים טרולים ודייגי רשתות שזאת הפרנסה שלהם ואין להם הרבה ברירות כשאגף הדייג שם זיין עליהם ועל הילדים שלהם ועל כל הדגה בים הדייג זה לא עסק רווחי למדינה אז לא רואים אותנו ממטר ולא מעוניינים להשקיע בדייגים ובשמירה על הדגה ואת זה ראיתי כבר מזמן ובגלל זה עזבתי את מקצוע הדייג ועברתי למקצוע אחר כי לא נשאר פרנסה ואי אפשר להיתקיים מדייג וחבל
אז חברה דייג שתפס 20 או 30 דגים זה לא נזק אבל יותר קל להיתפל אליו וזה נראה יפה לקסח אותו בפורום
אבל לאגף הדייג שביכולתו לעשות דברים לצמיחת הדגה בארץ ולא בראש מעיניו לעשות זאת אף אחד לא בה בטענות כי זה יותר קשה
בקיצור עוד נושא שבו החלשים נדפקים במדינה שלנו ולזה הרגילו אותנו עד כדי כך שזה נהיה דבר נורמאלי ביותר

חלק אתה צודק  וחלק שלא צודק , אני אומר ככה

כל עוד אני באתר הזה כל דוח שלא נראה לי אני יגיב בדוח

לפי מה שאני חושב לנכון .

יש גם דרכים להגיב בדוח ולא לגרום לסיפור תאמינו לי  אתה בסדר
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2013, 14:40:07 PM על ידי MOTI-M
Alon T

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #47 ב- : ינואר 12, 2013, 14:36:55 PM »

"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #48 ב- : ינואר 12, 2013, 16:11:16 PM »
ציטוט
חברה יקרים לחנך על ידי כפייה של דעה זאת או אחרת על האחר, לא ישים ולא יעיל.

מסכים עם כל מילה.

איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
Alon T

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #49 ב- : ינואר 12, 2013, 18:24:27 PM »

כל אחד מאיתנו משחרר מה וכמה ואיך שבא לו ולא אתה ולא גיא ולא אלון ולא אף אחד יבוא ויגיד לי איך לעשות זאת!

אני לא יודע מה זה השתיקה ששווה זהב או שווה ניקל או עופרת, והאיומים הללו לא עושים עלי שום רושם.

אמרתם מה שרציתם, שמענו, חשבנו והחלטנו - אין שינוי בתקנון.

כל עוד דייגי רשת מוציאים כמויות עתק מה שאני מוציא זניח. נקודה. זו עמדתי ולאורה אני הולך.
התקנון של פורום הדיג הספורטיבי ברור ואל תביאו לנו ציטוטים מוויקיפדיה כי זה לא ישנה. עקרונות האתר מפורסמים לעין כל.

תגיד את זה עוד אלף פעמים ודעתי לא תשתנה. לא נשנה את התקנון כל פעם שלמישהו תיהיה פתאום הארה או גחמה. אתה רוצה פורום שחרורים? לא פה. כשזה יהיה החוק נשנה את התקנון. תבין שהוויכוחים הללו לא מובילים ולא יובילו לשום מקום הם רק ממאיסים את הנושא וגורמים להקצנה בדעות.

שיהיה ברור. אני, אם יוצא לי יום שיצאו 100 דגים הרי שכל מי שבגודל מאכל הולך איתי הביתה. אין היסוס ואין ויכוח. מי שקטן יחזור לים או על קרס.
[/quote]

אייל,

כתבת את זה בדיון אחר אבל אני מגיב לך כאן.
הציטוט מויקי משקף את הדעה שלי על דייג ספורטיבי.
דייג ספורטיבי הוא פילוסופיה שאין בה חוקים אבל כולם דוגלים באותה צורת חשיבה.

ההגדרה שלי בלי ויקי ביד חופשית של דייג ספורטיבי בשבילך:

דייג ספורטיבי הוא דייג לצורך הנאה בלבד. בדייג ספורטיבי לא משתמשים בדגה בכדי לשלם על הוצאות הדייג או בכלל. הדייג מתבצע בצורה הוגנת (ללא רשת, בלי 10 קרסים, בלי 10 חכות לאדם...וכו). החוקים של הדייג מתבצעים עפ"י שיקול דעת הדייג בלבד. דייג ספורטיבי תומך ב "תפיסה ושחרור" אבל זה רק חלק מהפילוסופיה. דייג ספורטיבי בטוח לא תומך בתפיסות מרובות בעיקר של דגים קטנים. המטרה העיקרית היא לשמור על הטבע שלנו למזער את הנזק של בני האדם.

מה ההגדרה שלך?

לא ביקשתי שתשנו את מדיניות האתר.
לא ביקשתי שנהיה כולנו צדיקים ונשחרר כל דג (גם אני לוקח דגים הביתה)

כל מה שאני ביקשתי זה לא לתמוך בדייג יתר. (הכל טוב ובמשורה)
ממש לא חשבתי שאני אכנס לוויכוחים כאן עם אנשים שאני מכבד,מעריך ומשמשים לי כדוגמה על נושא כזה. עדיין אני מכבד אותך ויש המון ללמוד ממך. לא חיפשתי ויכוח כזה סה"כ אמרתי את דעתי ותקפו אותי מכל הכיוונים. זכותי להביע את עמדתי.

את דעתי אמרתי, כל אחד יעשה את חשבונו.

אני אמשיך להיות חלק מהפורם וחלק מהמשפחה, יש כאן פורם בשביל לחלוק עמדות, דעות, רעיונות וידע.
זב בדיוק מה שאנחנו עושים, אין סיבה לתקוף אחד את השני על זה.

סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #50 ב- : ינואר 12, 2013, 19:12:53 PM »

כל אחד מאיתנו משחרר מה וכמה ואיך שבא לו ולא אתה ולא גיא ולא אלון ולא אף אחד יבוא ויגיד לי איך לעשות זאת!

אני לא יודע מה זה השתיקה ששווה זהב או שווה ניקל או עופרת, והאיומים הללו לא עושים עלי שום רושם.

כל עוד דייגי רשת מוציאים כמויות עתק מה שאני מוציא זניח. נקודה. זו עמדתי ולאורה אני הולך.
התקנון של פורום הדיג הספורטיבי ברור ואל תביאו לנו ציטוטים מוויקיפדיה כי זה לא ישנה. עקרונות האתר מפורסמים לעין כל.

תגיד את זה עוד אלף פעמים ודעתי לא תשתנה. לא נשנה את התקנון כל פעם שלמישהו תיהיה פתאום הארה או גחמה. אתה רוצה פורום שחרורים? לא פה. כשזה יהיה החוק נשנה את התקנון. תבין שהוויכוחים הללו לא מובילים ולא יובילו לשום מקום הם רק ממאיסים את הנושא וגורמים להקצנה בדעות.

שיהיה ברור. אני, אם יוצא לי יום שיצאו 100 דגים הרי שכל מי שבגודל מאכל הולך איתי הביתה. אין היסוס ואין ויכוח. מי שקטן יחזור לים או על קרס.

אייל,

דייג ספורטיבי הוא דייג לצורך הנאה בלבד. בדייג ספורטיבי לא משתמשים בדגה בכדי לשלם על הוצאות הדייג או בכלל. הדייג מתבצע בצורה הוגנת (ללא רשת, בלי 10 קרסים, בלי 10 חכות לאדם...וכו). החוקים של הדייג מתבצעים עפ"י שיקול דעת הדייג בלבד. דייג ספורטיבי תומך ב "תפיסה ושחרור" אבל זה רק חלק מהפילוסופיה. דייג ספורטיבי בטוח לא תומך בתפיסות מרובות בעיקר של דגים קטנים. המטרה העיקרית היא לשמור על הטבע שלנו למזער את הנזק של בני האדם.

מה ההגדרה שלך?

ממש לא חשבתי שאני אכנס לוויכוחים כאן עם אנשים שאני מכבד,מעריך ומשמשים לי כדוגמה על נושא כזה. עדיין אני מכבד אותך ויש המון ללמוד ממך. לא חיפשתי ויכוח כזה סה"כ אמרתי את דעתי ותקפו אותי מכל הכיוונים. זכותי להביע את עמדתי.

אני אמשיך להיות חלק מהפורם וחלק מהמשפחה, יש כאן פורם בשביל לחלוק עמדות, דעות, רעיונות וידע.

[/quote]

אלון

למה לקחת דגים מתנגש עם דיג ספורטיבי?

סער זאבי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים

« הגיב #51 ב- : ינואר 12, 2013, 19:27:46 PM »
ברגע זה עשיתם לי חשק אז שיחררתי.

אשתי והבן נחנקו
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
Alon T

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #52 ב- : ינואר 12, 2013, 19:32:02 PM »

אייל,

מה ההגדרה שלך?

אלון

למה לקחת דגים מתנגש עם דיג ספורטיבי?

[/quote]

ללכת לדוג בשביל להרוויח כסף לא ספורטיבי בעיני אפילו עם זה בשביל לשלם על התחביב.

סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #53 ב- : ינואר 12, 2013, 19:58:06 PM »
כל מי שלא משחרר לוקח כדי למכור?

כל העניין הזה יצא מפרופורציות וכבר מתחילים להעיר לחברים שתפסו כמה דניסים וסרגוסים שהיה צריך לשחרר חלק...

הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

« הגיב #54 ב- : ינואר 12, 2013, 21:11:10 PM »
אלון ..

תאמין שגם דייגים במקצוע בקושי גומרים את היום אז איך בכלל חובבנים יכולים להרוויח כסף מדיג ?

הבעת את עמדתך וזו זכותך כמובן..וזכותו של כל אחד שמתנגד לעמדה זו להביע גם כן

זה שהביעו והתנגדו לעמדתך לא אומר שתקפו אותך ...כי אם כן תחשוב כך אותה טענה הם יכולים לטעון

יש לך דעה ואני מכבד אותה אבל בבקשה אל תנסה לכבות עלי ועל כל אלה שלא מאמינים בה

זכותך לתפוס ולעשות בדג מה שבא לך... לשחרר או לקחת זה עניין שלך נטו

ואם זה המצב אז מן הסתם גם זכותם של אחרים כן לשחרר או לקחת !!

ואמת אמת אנו טוחנים מים ...עמדתך ברורה ועמדתי ברורה ..וכל אחד דבק בשלו

חבל על האנרגיות של כולם !!
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
Alon T

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #55 ב- : ינואר 12, 2013, 21:19:36 PM »

כל העניין הזה יצא מפרופורציות וכבר מתחילים להעיר לחברים שתפסו כמה דניסים וסרגוסים שהיה צריך לשחרר חלק...

הגבתי משום מה לא עלה.
אני מסכים לגמרי. זה הפך מדיון לויכוח שאין כאן נכון ולא נכון. סה"כ דעה נגד דעה.
 זה עבר את "גבול הטעם הטוב"

אני מתנצל בפני ההנהלה עם פגעתי בפורם. סה"כ אמרתי את  הדעה שלי ועמדתי מאחוריה.

שבוע טוב לכולנו!

Alon T

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #56 ב- : ינואר 12, 2013, 21:22:28 PM »
אלון ..

תאמין שגם דייגים במקצוע בקושי גומרים את היום אז איך בכלל חובבנים יכולים להרוויח כסף מדיג ?

הבעת את עמדתך וזו זכותך כמובן..וזכותו של כל אחד שמתנגד לעמדה זו להביע גם כן

זה שהביעו והתנגדו לעמדתך לא אומר שתקפו אותך ...כי אם כן תחשוב כך אותה טענה הם יכולים לטעון

יש לך דעה ואני מכבד אותה אבל בבקשה אל תנסה לכבות עלי ועל כל אלה שלא מאמינים בה

זכותך לתפוס ולעשות בדג מה שבא לך... לשחרר או לקחת זה עניין שלך נטו

ואם זה המצב אז מן הסתם גם זכותם של אחרים כן לשחרר או לקחת !!

ואמת אמת אנו טוחנים מים ...עמדתך ברורה ועמדתי ברורה ..וכל אחד דבק בשלו

חבל על האנרגיות של כולם !!

תעשה מה שנראה לך נכון.
זכותך  מלאך

לילה טוב

rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #57 ב- : ינואר 13, 2013, 03:15:58 AM »
לדעתי הפורום הזה הוא למטרת דיג ספורטיבי ולא מסחרי ולא מקדם מכירת דג זה או אחר.
אני אישית מעולם לא מכרתי דג ולא רואה את הדיג כמקור פרנסה.
אם אתה כן רואה את זה לך תעבוד בדיג אל תפתח עין על אחרים.

מסכים איתך סער לגבי מטרתו של הפורום,
אבל דיג ספורטיבי הוא דיג בשיטה ספורטיבית.
אין זה מענייני מה עושה עם הדגים מי שתפס אותם עם חכה מהחוף או בג'יג או בבולוס-
אכל או חילק לחברים או מכר....

דיג זה לא מקור פרנסה לאף אחד מחברי הפורום,
אך יש מי שמכירת דגים שתפס-
זו האפשרות היחידה שלו להמשיך לצאת לדוג בכל שבוע
או לרכוש את הציוד הכי איכותי שיאפשר לו להנות באופן מירבי מהתחביב...

ויש גם מי שמעדיף למכור דגים על פני מריבה עם אישתו
ומסביר לאישתו כי את ה:3,000 שקלים השקיע על מקל ורולר-
אך הכסף זה לא על חשבון הבית והילדים אלא מתוך הדגים שתפס ומכר... וואלה לא יודע

אני אישית מעדיף לחלק דגים שתפסתי לחברים ומשפחה,
אך אינני מתיימר ואינני נוטל לעצמי את הזכות להכנס לכיס או לשיקולים של אחרים...
מבחינתי המוטו הוא "חייה ותן לחיות"
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #58 ב- : ינואר 13, 2013, 03:25:32 AM »
לאור מספר דיונים שנפתחו לארונה, נראה כאילו כול דיון מתחיל בצורה כלשהי ואיפה שהוא מקבל סטייה שמובילה אותו כאילו להמשך של דיון אחר.

ולעניין נושא דיון זה - מומי תודה על הנושא, אני כמו רבים מאיתנו כול הזמן מנסה למצוא את הפריט/האלמנט אשר יסייע לי לתפוס דגים, אם זה על ידי קנייה של קרסים מסוג זה או אחר, דמוי שוחט/סופר על, וכו' (הודות לטיפים מכול אחד מהחברים כאן ובכלל).
בסופו של דבר כולנו רוצים לתפוס דגים כי אם לא כך היינו לוקחים טרמוס שמשיה וכיסא והולכים סתם לשבת על החוף. השאלה אם זה דייג של כמות X או Y זה הרבה, הכול בעיניי המתבונן.

ומי שרוצה לשפר את כמות הדגה בים עומדים לרשותו מספר לא קטן של אמצעים, כמו, לפנות במכתבים לכול הנוגעים בדבר כמו משרד החקלאות, אגף הפיקוח על הדייג, ועוד. לארגן הפגנה בנמלי הדייג ולצלם את מה שמורדים מכול ספינת דייג המגיעה לחוף. והכי חשוב ומעל הכול ניתן לסייע על ידי הסברה מתונה וסובלנית על הנזק הנגרם מדייג כזה או אחר, ולא על ידי ניגוח או כניסה למקומות שמובילים להתנגחות וליצירת אנטי, מצד זה או אחר.

אנא בו נמשיך בנושא הדיון כי הוא יכול לשמש במה להסברה הכי טובה אם רק נדע לנתב אותה למקומות הנכונים.

אוהב אתכם ומעריך את דעתכם מכול כיוון.

שבת שלום ומבורכת

כמו תמיד יוסי,
תענוג לקרוא את התגובות שלך...

ללא קשר לעמדה הספציפית,
תמיד באדיבות ובמתינות,
מורגשת החשיבה שמושקעת בדברים טרם כתיבתם...
כתיבה נעימה ואיכותית...
גישה מאוזנת וסובלנית...

קבל "לייק" גדול אתה בסדר

הגבתי משום מה לא עלה.
אני מסכים לגמרי. זה הפך מדיון לויכוח שאין כאן נכון ולא נכון. סה"כ דעה נגד דעה.
 זה עבר את "גבול הטעם הטוב"

אני מתנצל בפני ההנהלה עם פגעתי בפורום. סה"כ אמרתי את  הדעה שלי ועמדתי מאחוריה.

שבוע טוב לכולנו!

אין כל צורך להתנצל אלון ולא פגעת במאום בפורום או בחבר פורום...

כפי שציינת: "אמרת את  הדעה שלך ועמדתי מאחוריה",
זכותך המלאה היתה לומר מה שהיה לך לומר וכפי שהיה לך לומר...
עשית זאת בנימוס, בצורה מכובדת ובמינון לגמרי סביר...
מה שכתבת נכון עבורך ועבור אחרים-
כפי שגישות אחרות נכונות עבור אחרים...

מצטרף לדברי הסיום שלך אלון-
שיהיה שבוע טוב לכולנו!

rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #59 ב- : ינואר 13, 2013, 03:47:11 AM »
ציטוט
אם הדוח לא מוצא חן בעיניך אל תגיב.

אז מה שאתה אומר זה לסתום ולא להגיד כלום כי אתה חושב שזה יופי של דוח ואני חושב שלא ?

באת כנראה במצב רוח עצבני או שקיבלת מחזור או שתית מה שסער אמר אתמול...

אני לא מתכוון להגרר אחרי הכתיבה הזו שלך מוטי. זה לא לעניין וזה לא הוגן. לא מבין מאיפה המילים הללו - כמו "תסתום" אבל אל תכניס לי לפה מילים שלא אמרתי.

אייל אני לא מסכים אבל אני אוהב אותך בלי קשר

זה אומר שאני צריך להיות בפורום , שאסור לי להביע דעה לדוח שלא אוהב

איך עכשיו מילה יותר יפה מי לסתום .

מוטי,
אייל לא דרש מאף אחד לא להגיב,
אלא הציע למי שלא אהב- שלא להגיב.
לכן הוא לא ביקש "לסתום"- והתקומם כשייחסת לו דבר כזה...
מוטב לעיתים לקרוא פעמיים שלוש-
מאשר למהר ולייחס למישהו דברים שלא כתב ולא התכוון אליהם...

ללכת לדוג בשביל להרוויח כסף לא ספורטיבי בעיני אפילו עם זה בשביל לשלם על התחביב.

[/quote]

אלון,
אף דייג חובב/ספורטיבי לא הולך לדוג כדי להרוויח כסף,
אף אחד גם לא מרוויח כסף...
לא כל מי שלוקח כל מה שתפס - מוכר,
ומי שמוכר כדי לשלם על התחביב- תנוח דעתך שלעולם לא יכסה את כל עלויות התחביב..

לגבי "דיג ספורטיבי"-
מה בדיוק הקשר בין זה לבין כמויות, שחרורים או מכירה?!
רוכב סוסים/אופנועים מקצועי מפסיק להיות רוכב ספורטיבי או מפסיק להיות חובב רכיבה ספורטיבית-
רק כי התחרה תמורת תשלום של ספונסר או פרסם מוצרים בתשלום?!
כדורגל וכדורסל בליגה הספרדית או הישראלית-
האם השחקנים כבר אינם ספורטאים ומשחקי הליגה כבר אינם ספורט-
רק כי הם משחקים תמורת כסף גדול?!
מה הקשר?!
דיג ספורטיבי הוא כזה- מקום בו השיטה נחשבת ספורטיבית,
ומה שנעשה עם הדגים איננו הופך שיטה ספורטיבית ללא ספורטיבית ולהיפך:
אם דייגי הרשתות והשאראקים ישחררו את הדגים שהם תפסו- דיג כזה הרי לא יחשב דיג ספורטיבי...
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 3 [4] 5 6 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!