תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
4/1/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | דמוי דג גדול - | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 3 | מתו הקקות למי אכפת |
בוקר | דמוי דג גדול - | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 1.5 |
צהריים | דמוי דג גדול - | שינן הניבים (ארוס) | 3.5 | |
צהריים | דמוי דג גדול - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 2.5 |
הדו"ח:
אז נתחיל ככה אחרי חודשיים וחצי סיימתי קורס שבו בקושי ראיתי את הבית שלא נדבר על הים.
טלפון מרפי מסדר לי את תחילת החופש שאחרי להצטרף אליו ולאדריס לטרוליניג.
משכים את רפי ב4 ( פה מתחיל מסע מיוחד להשכמה ) ויוצא לכיוונו איסוף ומגיעים למרינה בעכו.
שם לראשונה פגשתי את אדריס אבזאח אני חייב לציין שהכרתי אדם מדהים אדריס תודה על כל היום המהנה.
מתארגנים , קושרים , לוקח טרבמין ( להזכירכם דוח הסירה הקודם שלי לא היה משהו ) ויצאים לדרך.
מתחילים בגרירה ובאה הסביצ׳ה שלנו טונית חמודה שרצה לצוך הקירור.
ממשיכים והרוח עולה ומברברת את הים , רוח מזרחית קרה שאפילו להשתין לא רציתי בגלל הקור.
הגענו לכיוון עתלית והתחילו התקיפות ובעיקר הבריחות , המקל מתחיל בצלילו האהוב בזזזזזזז רצים מקפלים ואין דג,
ממשיכים ושוב ושוב המנוולים לא נתפסים טוב ובורחים.
משנים נתיב ובום יפה עולה ארוס חתיך. עוד כמה תקיפות הפעם על הבורי החי משהו ענק שפירק את הקרסים מהריתמה.
ממשיכים וכבר ירדה הרוח מקבלים עוד תקיפות ובריחות ופתאום 3 מקלות מזמרים ועולים להם 3 אבוקקות שאחת נתפסה על הצד ועשתה חיים קשים
לאדריס להוציא אותה ימח שמה הוא עבד קשה וכולנו היינו בטוחים שזו מפלצת אבל לצערנו היא באה בצורת בלון נפוח שמחרחר .
דוקטור רפי התנדב לטפל באבוקקות הפצועות ושילח אותן לדרכן , מה שמוזר שהוא באמת רצה לעזור להם אבל הם שחו על הגב

בחזרה למרינה על עוד פלמוד חתיך , תמונות , ניקיון וחוזרים הביתה.
סהכ תחילת חופשה מדהימה הכרתי אדם מדהים וגם נכין ארוחה טובה .