יפהה מאוד מאמון, מקצוענות במיטבה
את הפרידות אצלי שומר לתנור

ולא לפתיונות (: אחלה דוח
שאלה- דג חי כלומר אתה מוריד אותו עם משקולת ומחכה לתקיפה? ובאותו זמן עושה גיג במקל אחר או שזה משהו אחר.ובמקרה ויש לי מקל אחד.. מה לדעתך עדיף
אשמח לקצת הסבר למרות שזה להערכתי מאוד רחב ותלוי בהרבה משתנים..
תודה רבה ובהצלחה בבאות
כן הדג הדג מוריד חי ובועט ..כמה שמשתולל יותר כך יותר טוב
וכן מוריד פיתיון חי ומחכה ואם יש סימנים באיקוסאונדר אז מנסה גם ג'יג
ואם תשאל מה עדיף הכל תלוי בגודל הדגים...אם מדובר בגנון של 1- 4 קילו עדיף ג'יג
ואם מדובר בדגים גדולים של דו"סים ועטריסים מעדיף פיתיון חי
כמה שהג'יג יהיה טוב אין כמו הדבר והאוכל הטבעי של הדג ..פשוט מוצלח יותר
מבחינת 2 פעולות באותו זמן ( ג'יג ופתיונות ) יש הטוענים שסגנון אחד פוגע בשני
לא יודע מי המציא ולפי איזה היגיון אבל זה פשוט שטויות במיץ עגבניות עם שמן אבוקאדו

אפשר גם וגם באותו זמן ..אבל ובתקופה האחרונה הדג מזהה סכנה ורוב הדגים
שנתפסים בג'יג לרוב קטנים ופחות מ 10 קילו ..אילו הגדולים נהיו זהירים יותר ..ועל זה יש הוכחות
כמעט וודאיות .. מדג חי לא נזהרים כי זה האוכל הטבעי שלהם !!
אז הכל תלוי מה מחפשים..קטן או גדול !!