לכל מי שתהה

, למרות שתוצאת ההטלה שלי היתה הטובה ביותר, אני כמובן לא

מתמודד על הפרס

ומעביר אותו הלאה למי שהשיג את התוצאה הבאה

- טושקאן.
תודה לכל מי שהשתתף, בהצלחה לזוכים בפרס

אני לא תוהה

---------------------אני לא מבין

וגם לא מקבל

תחרות ההטלות הינה על פי יכולתו של אדם לאחד חכה אדם מומנט אז מה הקשר ומדוע לא אתה
ליתרום לפורום זה חיובי לנצח שלילי לא יכול להבין.
זוכר הודעתך על ניגוד אינטרסים ועל כך שהנך נעלץ להפסיק לנהל .
אם כך כל אדם אשר היה מנהל בפורום ופרש ,אינו יכול להשתתף באף תחרות

או שאתה אויל או אדם טוב ומיוחד שהנך מקבל זאת .
ידוע לי שאתה אויל {ולו רק מהסיבה שאתה ידידי

}
ידוע לרבים שהנך טוב .{נראה לי שכדאי לערוך סקר מה חושבים החברים עליך אוויל או טוב }
הקיצר לא אוהב את ההחלטה {שלך}
אייל אני מסכים עם יצחק אנה תן דעתך בנושא
השתתפתה נצחתה תהנה
יריב
קודם כל דווקא מאוד נהניתי... כפי שבוודאי ראית בתחרות

אה, סליחה, לא היית כי אישתך לא נתנה לך לבוא

שנית
מטרת המנהלים בפורום היא להרים את המודעות לדיג, לחוקים, לשמירת הים ושימור הדגה, אבל גם לשפר את הרמה לקדם, ללמד, ליצור קהילה ובית לדייגים ולשמר אותו בדרכים שונות. אלה הן בדיוק מטרותיה של התחרות, ומי שהיה ראה חבורת דייגים שבאו לבלות יחד וליהנות ועל הדרך גם התחרו. יותר כייף מזה?
כמנהלים קיבלנו על עצמנו את הבחירה שלא להשתתף כמשתתפים פעילים שמתחרים על פרסים אם כי במקרים מסויימים אם נרצה - נוכל להשתתף בפעילות אך בלי הפרסים. אולי לחלק זה נראה לא מובן ולא ברור אולם אלו הן אמות המידה שנהוגות פה וכפורום שחרט על דגלו נקיון ושקיפות חשבנו שלא יאה שהמנהלים יזכו בפרסים.
בתחרות ההטלות המנצחים מקבלים פרס - ציוד דיג - בשווי כספי נאה וגם תעודה על הזכיה.
כמי שלקח על עצמו את ההתחייבות מבחירה הרי שהחלטתי להשתתף בתחרות ומראש לוותר על הסיכוי לזכות בפרס, עם זאת, כמי שהטיל הכי רחוק בתחרות אקבל את התעודה על הזכיה והפרס עצמו עובר למטיל שהשיג את התוצאה השניה. השמחה של טושקאן כמי שמקבל את הפרס הראשון מרגשת אותי, ולי אישית זה מספיק ושווה הרבה יותר מהפרס עצמו.
תודה על הדאגה