seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
נראה טוב!!!!!!!!!!! כבר נוסה? יש תוצאות? אם אספיק מחר להביא בומבט צף תצפה לתמונה.... 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה טוב!!!!!!!!!!! כבר נוסה? יש תוצאות? אם אספיק מחר להביא בומבט צף תצפה לתמונה....  עדיין לא נוסה מקווה לבדוק אותו בקרוב לפי חוות הדעת של חברים בעלי ניסיון אמור לעבוד טוב שים לב שהקרס המשולשת הוחלפה לקרס בודדת יש תמונה בהמשך השירשור
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
ניראה טוב מאוד!!! למי לא נשבר הבומבט מתישהו
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יאלה שי בנה לך אחד ממש פשוט
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
יאלה שי בנה לך אחד ממש פשוט מחר כניראה יהיה לי זמן אני יעשה אחד
|
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
נראה טוב!!!!!!!!!!! כבר נוסה? יש תוצאות? אם אספיק מחר להביא בומבט צף תצפה לתמונה....  עדיין לא נוסה מקווה לבדוק אותו בקרוב לפי חוות הדעת של חברים בעלי ניסיון אמור לעבוד טוב שים לב שהקרס המשולשת הוחלפה לקרס בודדת יש תמונה בהמשך השירשור אגב, לא הבנתי מה זה הרול פין הזה? מה יש נגיש שיכול לשמש שתחליף? זה על אותו העיקרון שעשיתי במשקולת תליה שלי...
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה טוב!!!!!!!!!!! כבר נוסה? יש תוצאות? אם אספיק מחר להביא בומבט צף תצפה לתמונה....  עדיין לא נוסה מקווה לבדוק אותו בקרוב לפי חוות הדעת של חברים בעלי ניסיון אמור לעבוד טוב שים לב שהקרס המשולשת הוחלפה לקרס בודדת יש תמונה בהמשך השירשור אגב, לא הבנתי מה זה הרול פין הזה? מה יש נגיש שיכול לשמש שתחליף? זה על אותו העיקרון שעשיתי במשקולת תליה שלי... חוט ברזל או נירוסטה עם אין בנמצא ניתן להשתמש במסמר קטן לאחר שהורד לו הראש
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
נראה טוב!!!!!!!!!!! כבר נוסה? יש תוצאות? אם אספיק מחר להביא בומבט צף תצפה לתמונה....  עדיין לא נוסה מקווה לבדוק אותו בקרוב לפי חוות הדעת של חברים בעלי ניסיון אמור לעבוד טוב שים לב שהקרס המשולשת הוחלפה לקרס בודדת יש תמונה בהמשך השירשור אגב, לא הבנתי מה זה הרול פין הזה? מה יש נגיש שיכול לשמש שתחליף? זה על אותו העיקרון שעשיתי במשקולת תליה שלי... רול פין (DIN7343) זה פין שעשוי מפלדה מגולגת ולכן יש לו קפיציות מסוימת ואפשרות להקטנת קוטר מזערית בזמן שדופקים אותו לתוך קדח ואז הוא לוחץ כלפי חוץ ונועל את עצמו במקום. http://image.made-in-china.com/2f0j00gvBEHtKDEdbJ/Coiled-Spring-Pin-ISO8750-DIN-7343-ISO8748-DIN7344-ISO8751.jpgיש גם פין סי ("C") תקן DIN1481 שנראה כמו צינור עם חריץ לאורך והוא עובד אותו הדבר כמו הרול פין רק שיש לו יכולת הקטנת קוטר גדולה יותר אבל חוזק יחסי קטן יותר בהשוואה לרול פין. http://www.ekotherma.sk/en/spoj_mat/spoj_mat7/DIN1481_v.jpgאפשר להישתמש בכול פין אחר וגם במסמרים כמו שכתב צור רק כדאי לוודא שאתם משתמשים בפלדת אלחלד או נירוסטה "בעברית"... הבומבט עשוי מחומר רך ולכן אין בעיה לקדוח אותו וגם לדפוק לתוכו פין בקוטר מעט גדול יותר.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
נראה מעולה
סתם עוד רעיון ,אולי אפשר להכניס גולות קטנות לבומבט כמו שיש בדימויי מינו? הבעיה היא למצוא גולות קטנות מאוד שאפשר להכניס לבומבט.
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה מעולה
סתם עוד רעיון ,אולי אפשר להכניס גולות קטנות לבומבט כמו שיש בדימויי מינו? הבעיה היא למצוא גולות קטנות מאוד שאפשר להכניס לבומבט.
נשמע מעניין  אולי בבאונדר הבא אני ינסה
|
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
הכנתי אחד לפני יומיים ואני שוכח להביא אותו מהעבודה כל הזמן... תמונות בקרוב!!
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
כמה זמן יש לך אתה מה קרה בחורף אין עבודות תחזוקה אין נזילות זהוא סדרתה את כול הקיבוץ מה קורא עם הניקלים עוד עונת הביניות 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבוד, רעיון יצירתי מאוד
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כמה זמן יש לך אתה מה קרה בחורף אין עבודות תחזוקה אין נזילות זהוא סדרתה את כול הקיבוץ מה קורא עם הניקלים עוד עונת הביניות  הניקלים עליך 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|