תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
29/12/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
03:00 | - דמוי קלמארי | סבידה (דיונון הרוקחים) | 2 | סביר מאוד |
הדו"ח:
טוב חברים כרגיל מחכים לשבוע שהים יהיה נוח לדייג, לפי השמועות הים סופ"ש
הולך להיות רגוע ונוח עושה טלפונים

המטרה דייג קלאמרי או סבידות 049s;סגרנו עם כמה חברה אבל לא כולם יכולים להגיע

אז סגרנו לנו צוות קטן : אני , אלון , וצור...

ליציאה ביום שישי 10 בלילה נפגשים בצינור בעכו!

בהתחלה הגענו אני ואלון מסדרים ציוד ליד הרכב מקבל טלפון מצור שהוא בדרך כמובן מחכים לו

יורדים לריפים של עכו ים פלטה ירח מלא מים קרים

שלושתינו עם דימוים פשוטים זורקים לרחוק מתחילים לזרזר כשעתיים ואין תפיסות אפילו לא תקיפות
התחלנו קצת להתייאש

ב-12וחצי בלילה מחליטים להתקפל לאזור אכזיב מגיעים לתחילת המקום איכן שנימצאים הריפים
כרגיל הציוד מוכן להגיד לכם את האמת זרקנו את כל הצבעים כל סוגי הדימוים שיש לדייג קלאמרי
אבל לא כל-כך עזר לנו באיזה שהוא שלב אלון זורק מקבל תקיפה של סבידה מוציא אותה החוצא
אמרנו אולי יש תקווה להוציא עוד ממשיכים לזרזר צור מקבל תקיפה של עוד סבידה מקרב אותה לכיוון הריף
ומשתחררת

מוריד את הדמוי מעל הסבידה איך שאומרים הקלאמרי או הסבידות אין שכל ותוקפת שנית

בקיצור עוד שעה וחצי מנסים לדוג קלאמרי אבל כנירא הם לא אוהבות את הדימוים שלנו ומכאן אמרנו זהו מספיק
לוקחים עוד נסיעה, נוסעים לאזור ראש הנקרא לנסות שם גם את מזלנו אבל ללא הצלחה הלחטנו לנוח כמובן קפה
תה שצור הכין פלוס בפלות קצת דיבורים פה ושם פוגשים כמה חברה של דייגי אנטיאס ששאלנו אותם אם הם תפסו קלאמרי
או סבידות או משהו הטענה שלהם הייתה שכל הלילה יצאה לך קלאמרי אחד וסבידה אחד בקושי הם לא היחידים ששאלנו שמה
שאלנו עוד הרבה דייגים גם הם טוענים שיוצא אחד או שתיים אחרי הרבה שעות
ואז אמרנו לעצמנו ובנינו סימן שאנחנו בסדר!

הגיעה הזריחה והגיעה הזמן להתחיל לזרזר דגים הרבה זריקות שלא צלחו שום דבר אבל הייתה לי תקיפה מגלגל את הדג לכיוון הריף
צור עם הרשת ביד להרים את הדג ב3 מטר לכיוון הריף הדג משתחרר (איזה באסה)

ממשיכים לזרוק צור מקבל גם תקיפה אותו דבר גם משתחרר...

כמות דייגי האינטיאס שהיו שם פשוט הזוי לא מגזים כמאה דייגים מפוזרים מתחילת אכזיב עד ראש הנקרא זה היה נראה כמו סטיקלייטים
בבריכת דייג שדגים שם 50 איש באיזה שהוא שלב הבלונים שקיות וכל השטויות נטו הצידה כל זריקה עם דמוי אתה פשוט מושך את החוטים של דייגי האינטיאס ,
היה שם דייג בוס מתחיל לשלוף דגים קטנים ופתאום משום מקום קפיצה של לוקוס לא מגזים משהו כמו 5 קילו קופץ מעל המים שראינו את המחזה
החלטנו ללכת לזרזר את הלוקוס להגיד לכם את האמת הלוקוס לא עניין אותו שום דבר אז ויתרנו עליו
אבל היה מחזה יפה מאוד.
לזרזר לילה שלם לא היה קל אבל הייתה יופי של חוויה לראות את כל כמות הדייגים באזור אכזיב איך אומרים הים לא שיתף איתנו פעולה

מקווה שגם אתם מהדוח הארוך הזה יש לי קצת תמונות שצילמנו.
אני יעלה את התמונות ותודה על הקריאה