תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
29/12/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
15:00 | דג מת - בננה | לוקוס דבע (דקר חיפני) | 3 | 39 |
הדו"ח:
אחרי בדיקה של תחזית מזג האוויר שמראה ים שטוח מחליטים על יציאה לעומק מגיעים אחרי שעתיים הפלגה לתקלה קטנה שכל היציאה היתה בשביל לבדוק מה איתה

ומה לעשות שבין התחזית למציאות אין שום קשר מגיעים למקום ורוח דרום מזרחית מקבלת אותנו וגורמת לדריפט חזק שאי אפשר לעבוד איתו מורידים מקלות עם משקולת 500 גרם ועד שזאת מגיעה לקרקעית אנחנו מגיעים למרחק של 300 400 מטר מהתקלה בקיצור עם כל הנסיון שלי לא מצליח לפגוע בול

וכאן עובר לנשק הכבד אפילו כבד מאוד

מכין חוט 140 עם שני קרסים מחבר משקולת שיצקתי מעופרת בתוך פחית קוקה קולה שוקלת לפחות 4 ק"ג
זורק למיים ופוגע בול מנסה להרים קצת ואי אפשר כובד גדול מאוד מחבר את החוט על הווינץ ומפעיל ואחרי 50 מטר מרגיש שהחוט נהיה יותר קל ומתרחק מהסירה ומייד מבין שיש לי דג ולפתע מופיעים בועות אוויר שעולות מהמעמקים ואחריהם לוקוס דבה של 20 ק"ג וככה ממשיכים עוד שעתיים בנסיונות של פגיעה במטרה שבסופם יוצאים עוד שני דגים של 11 ק"ג ו 8 ק"ג
חוזרים לנמל ואני ממש שמח שהצלחתי לתפוס משהו בתנאים קשים

מעניין מה התוצאה היתה אם מזג האוויר היה נוח יותר ובלי דריפט ? זאת השאלה שתתריד אותי עד היציאה הבאה