תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/12/2012 | בריכות דיג ומאגרים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
3:00 | פתיון בשרי אחר - חזה עוף | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 2 | סביבות ה3 ק"ג |
הדו"ח:
יום שישי בערב מחליטים לנסוע אני אריה נתי וסלביק לדיג במאגר כפר ברוך,
אריה ונתי מגיעים אלי אני שם את הציוד באוטו אוספים את סלביק ויוצאים לדרך ..
אחרי כמה טעויות ופניות לא נכונות מגיעים סוף סוף למאגר פורקים ציוד אני פותח חכה ואריה גם.
נתי וסלביק מחליטים שהם לא ידוגו היום
תכלס יצאנו לשבת עם החברה - הדגים זה רק הבונוס (:
שמים את החכות על הרצפה עם קלאץ' פתוח (אי אפשר לתקוע שם סטנדים - בטון).
יושבים יושבים מדברים שותים ובגלל הקור החלטנו לאסוף עצים ולעשות מדורה - מה שחימם אותנו..
פתאום נתי ואריה אומרים שהם שמעו משהו מהחכות, אני ניגש ובאמת רואה יציאת חוט מהחכה שלי.
תופס מהר את החכה ונהנה מפייט קטן עם שפמנון 3ק"ג בערך... מצלמים ומשחררים ..
אני ואריה מחדשים פתיונות זורקים שוב - רק הפעם שמים פעמונים כי אני בכלל לא שמעתי כלום ושפמנונים אלו דגים חזקים אז פחדתי על החכות.
אחרי שעתיים בערך שומעים פעמון מצלצל בקטנה, ניגשים ורואים תחכה של אריה מקבלת מכות קטנות - הוא נותן הוק סט ומביא שפמנון קטנטן..
תמונה של המפלצת ומשחררים בחזרה למים .. אוכלים טונות, נתי מכין טונה מעושנת אני מרוב נסיונות כושלים מחליט לאכול אותה ככה חחחח..
אחר"כ כבר היה באמת קר, יצאו אדים מהמים מרוב הקור והיה ערפל כבד, מחליטים שקר מידי ומתחילים להתקפל..
הבאתי בקבוק מים בטמפרטורת חדר - הם נהיו יותר קרים ממים שעמדו יומיים במקרר ..
בדרך הביתה הערפל באמת התחזק ובקושי ראינו לאן לנסוע, פתחנו את החלונות וניסינו לראות מהחלון כי השמשה התמלאה באדים אנערף..
בסוף חוזרים הביתה ב5:00 בערך אחרי לילה מצחיק מלא בשטויות ..
תמונות: