פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מקצה מרכז תחרות הטלות וקצת תמונות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מקצה מרכז תחרות הטלות וקצת תמונות (נקרא 3260 פעמים) |
הדפסה |
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 28, 2012, 21:47:39 PM על ידי andreypa
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אנדריי קבל  אלי יעביר בהמשך את רשימת המרחקים שהושגו , ונוכל להוסיפם כאן. צילום של ההטלה הינו הדרך הטובה ביותר לתקן ולשפר את הטכניקה, ניתן לראות הבדלים ברורים בין כל זורק. ואני מאמין שיתפתח כאן דיון מעניין מאד בנושא. תודה 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
גדול אנדרי  עריכה נהדרת בעיקר לזו של ההטלות ..אהבתי את הסרטון והתמונות  יפה מאד 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דימה (טושקאן) השיג את התוצאה הטובה ביותר (116+) ואין ספק שהציוד עבד דווקא לרעתו !  חוט חדש שלא יצא כמו שצריך , וא"כ חתיכת חוט שנאספה לשפולה , יכולנו לשמוע בבירור את הרעש שעשתה בעת המעבר בטבעות.  אל תדאג, הרעיון למקצה נוסף כבר מתבשל 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אנדרי צילומים נהדרים סרט ועריכה נפלאה תודה עדי אצלנו אתה יותר בכיר  ובבית 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
דימה (טושקאן) השיג את התוצאה הטובה ביותר (116+) ואין ספק שהציוד עבד דווקא לרעתו !  חוט חדש שלא יצא כמו שצריך , וא"כ חתיכת חוט שנאספה לשפולה , יכולנו לשמוע בבירור את הרעש שעשתה בעת המעבר בטבעות.  אל תדאג, הרעיון למקצה נוסף כבר מתבשל  אכן כן לאחר מכן הוא זרק כמה זריקות אם הסט שלי לצורך ניסוי אם משקולת 113 גרם והגיע לתוצאה טובה הרבה יותר לפי דעתי אם היה שם את המכונה שלי אם חוט 0.28 על המקל שהוא זרק איתו מקל הספוד ומשקולת שהשתמש בה 140 גרם הינו יכולים לראות בכייף תוצאה של 130-140 מטר  וכמובן שלא נשכח את הקילומטרז שעדי ואלי עשו בתחרות בחישוב חפיפף היו כ25 זריקות בזוגות במעט כולם סביב ה90-100 מטר במוצע הלוך חזור לכל זריקה זה 200 מטר ללכת אז עשיתם איזה 2.5-3 קילומטר וכל זאת עדי היה בחרמונית ששמרה עליו חם 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דימה (טושקאן) השיג את התוצאה הטובה ביותר (116+) ואין ספק שהציוד עבד דווקא לרעתו !  חוט חדש שלא יצא כמו שצריך , וא"כ חתיכת חוט שנאספה לשפולה , יכולנו לשמוע בבירור את הרעש שעשתה בעת המעבר בטבעות.  אל תדאג, הרעיון למקצה נוסף כבר מתבשל  אכן כן לאחר מכן הוא זרק כמה זריקות אם הסט שלי לצורך ניסוי אם משקולת 113 גרם והגיע לתוצאה טובה הרבה יותר לפי דעתי אם היה שם את המכונה שלי אם חוט 0.28 על המקל שהוא זרק איתו מקל הספוד ומשקולת שהשתמש בה 140 גרם הינו יכולים לראות בכייף תוצאה של 130-140 מטר  וכמובן שלא נשכח את הקילומטרז שעדי ואלי עשו בתחרות בחישוב חפיפף היו כ25 זריקות בזוגות במעט כולם סביב ה90-100 מטר במוצע הלוך חזור לכל זריקה זה 200 מטר ללכת אז עשיתם איזה 2.5-3 קילומטר וכל זאת עדי היה בחרמונית ששמרה עליו חם  מסכים איתך, חבל שקיפלנו את סרט המדידה  היה לי חם מאד  הבעיה שלא יכולתי להוריד את החרמונית, נחש למה ? 
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
דימה (טושקאן) השיג את התוצאה הטובה ביותר (116+) ואין ספק שהציוד עבד דווקא לרעתו !  חוט חדש שלא יצא כמו שצריך , וא"כ חתיכת חוט שנאספה לשפולה , יכולנו לשמוע בבירור את הרעש שעשתה בעת המעבר בטבעות.  אל תדאג, הרעיון למקצה נוסף כבר מתבשל  בכיף ואני מתדל בחיים לא לדאוג כי הכול לטובה 
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אנדריי כל הכבוד על התמונות הסרטונים והעריכה היפה כל הכבוד לעדי אלי ואביחי שעשו חיל וקילומרז'ים היה כייף וסוף סוף אני יודע כמה אני זורק(112) חשבתי שהרבה פחות
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמח שנהנתים, אנדרי סרטונים ותמונות תענוג. לצערי לא הסתדר לי להגיע למרות שתכננתי להגיע לצלם ולא לדוג הפעם. חבל שהים לא שיתף יותר פעולה,אבל גם בקריות בחמישי בבוקר היה חלש מאוד. דימה יא תותח קרית ים שולטים. ואלון ברכות על הזכיה הדג שהוצא במקצה צפון מכובד ללא קשר לתחרות .
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד על העריכה וההשקעה, לצערי לא יצא לי להשאר לתחרות הטלות - בפעם הבאה 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
סחתיין על הצילומים והעריכה לסרטון אנדריי  מעניין לראות את הטכניקות השונות של החברים ואיך ציוד מתאים (או לא) למשתמש... אחרי התובנות של הסיבוב הזה, יהיה מעניין לראות את התוצאות בסיוב הבא 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
חבל שאין מקצה הטלות במקום יותר קרוב אלי  גם שהיה בצפון היה רחוק לי  כל הכבוד אנדריי עריכה מעולה אהבתי את ההילוך איטי.....בעזרת השם שנלך לדוג יש לי קצת לתקן אותך בצורת ההטלה, וטושקאן עם מה זרקת מקל ג'רגו'ר מה זה היה אחי?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2