תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/12/2012 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
16:00 | קלמארי - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 10 | לא נשקל |
הדו"ח:
שלום חברים,
כבר מאמצע שבוע שעבר הוכרז הסופ"ש כי סופ"ש חורפי במיוחד

לאור התחזית נאלץ לשנות תוכניות וככל הנראה הסופ"ש הזה לא אזכה להסניף מי ים

והנה הסופ"ש מגיע ואכן הכל לפי התחזית..
למרות כל הגירודים בגוף משכנע את עצמי ששישי נשאר בבית .. הגוף בבית והמחשבה במקום אחר לגמרי, אי שם בנקודה הקבועה בין חיפה לחדרה ..
שבת בבוקר, זמן טוב למנת רוגע עם כוס קפה חם ומאפים שרק עתה יצאו מהתנור של אמא.
השעה שתיים בצהריים ואני מבין שהסופ"ש כבר בשעותיו האחרונות ואין עוד זמן להתלבטויות .. ואכן כך, מתארגן במהירות שלא הייתה מביישת את ספר גינס לשיאים.
חכה, סטנד, סרבל, אביזרים, קצת פירות ומה אם לא התה שאמא הכינה במיוחד לשעת הדיג שלי

רבע לארבע כבר בחוף, מתארגן עם ריג של משקולת עוגן-
שתי קרסים מספר שש מעל משקות עוגן עם מרחק של כי ארבעים סנטים בין קרס לשניה. קרקעית חולית לגמרי עם ים גבה גלי ועכור
נכנס כמה מטרים לתוך הים לצורך הטלה ומבין שאין מקום להיכנס יותר מדי מאחר ומדי פעם ישנם גלים גבוהים במיוחד שמפתיעים (בטיחות מעל הכל)..
עבודה במשך שעה פלוס עם הריג, עד שברגע של חוסר ריכוז משחרר זריקה ללא פתיחת קשת והריג עף לשלום ולא חוזר.
החושך מתחיל לרדת וזה הזמן להתקפל, לא לפני שאני מעיף מבט חד לעבר הים עם מחשבות על חופש בן שלושה שבועות מהעבודה שכבר מחר מתחיל

שעת דיג חפוזה שרק מכור מסוגל לצאת לנסיעה של ארבעים דקות לכל כיוון בשבילה הניבה עשרה סרגוסים ומה שיותר חשוב מצב רוח מושלם.
רק שיהיה לי חופש מלא ים ודגים

שבוע טוב לכולם (:
אחמד