|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מושלם מאיזה בחינה ולאיזו מטרה ? dani77 עובד עם רולר זהה של חברת prox http://fish-n-fun.co.il/products/1220-vie-8000-iso.aspxועל פי מיטב זכרוני, המליץ עליו בחום.
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
עדי אני רוצה אותו לדייג חוף כבד אולי מידי פעם על חי עם יש לך איזו המלצה זרוק לי איזה עצם  אני מחפש עד 150 דולר כולל משלוח
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
חיפשתי את המפרטים שלהם והם נראים לי קצת כבדים מידי (אני הולך הרבה ברגל ולסחוב 3 מקלות ו3 רולרים מסיבים זה הרבה בשביל בנאדם אחד) נגיד ירדתי מהקטע של חיי ואני רוצה נטו דייג חוף אני רוצה רולר בסדר גודל של 6500-5000 יש לך המלצה ? 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חיפשתי את המפרטים שלהם והם נראים לי קצת כבדים מידי (אני הולך הרבה ברגל ולסחוב 3 מקלות ו3 רולרים מסיבים זה הרבה בשביל בנאדם אחד) נגיד ירדתי מהקטע של חיי ואני רוצה נטו דייג חוף אני רוצה רולר בסדר גודל של 6500-5000 יש לך המלצה ?  מה יש לך על הסטים האחרים ? ולאיזה מקל אתה רוצה לשדך אותו ? (אורך, משקלי הטלה)
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
על הסטים האחרים יש Daiwa Emcast Sport מידה 5000-6000 (שתי מקלות) עם אני זוכר נכון המקל שלי בוסטון אולימפיק בלו\רד (4.2מטר) פשוט מת על המקל
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
על הסטים האחרים יש Daiwa Emcast Sport מידה 5000-6000 (שתי מקלות) עם אני זוכר נכון המקל שלי בוסטון אולימפיק בלו\רד (4.2מטר) פשוט מת על המקל רולרים טובים, תהפוך אותם לשלישייה  ויישאר לך עודף
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני משתמש בדגם הזה http://www.fareastfishing.com/banax/337-banax-triton-boat-surf-fishing-reel.htmlרולר חזק בעל שפולה גבוה להטלות רחוקות וקיבולת חוט יפה כמעת 300 מ' של 0.40 הרולר בעל גיר איטי יחסית 3.7:1 אבל מקנה לרולר בגלל זה קצת יותר כוח בעיקרון הרולר מיועד לדייג מסירה אבל עושה עבודה מעולה על החוף המחיר שלו בארץ ובאיבי זהה ועומד על 450 ש''ח בערך את שלי רכשתי בחנות לוקוס בפורדיס אבל קיים גם בדוגית למיטב זכרוני הרולר משודך למקל בוסטון אולימפיק 4.2 מ'
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
על הסטים האחרים יש Daiwa Emcast Sport מידה 5000-6000 (שתי מקלות) עם אני זוכר נכון המקל שלי בוסטון אולימפיק בלו\רד (4.2מטר) פשוט מת על המקל רולרים טובים, תהפוך אותם לשלישייה  ויישאר לך עודף אני אוהב אותם והכל  אבל אני רוצה לחוות רולרים חדשים אולי יש לך משהו בשבילי ?  אני משתמש בדגם הזה http://www.fareastfishing.com/banax/337-banax-triton-boat-surf-fishing-reel.htmlרולר חזק בעל שפולה גבוה להטלות רחוקות וקיבולת חוט יפה כמעת 300 מ' של 0.40 הרולר בעל גיר איטי יחסית 3.7:1 אבל מקנה לרולר בגלל זה קצת יותר כוח בעיקרון הרולר מיועד לדייג מסירה אבל עושה עבודה מעולה על החוף המחיר שלו בארץ ובאיבי זהה ועומד על 450 ש''ח בערך את שלי רכשתי בחנות לוקוס בפורדיס אבל קיים גם בדוגית למיטב זכרוני הרולר משודך למקל בוסטון אולימפיק 4.2 מ' האם היה לרולר הנ"ל היה תקלה\בעיה אחרי שימוש מתמשך ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
על הסטים האחרים יש Daiwa Emcast Sport מידה 5000-6000 (שתי מקלות) עם אני זוכר נכון המקל שלי בוסטון אולימפיק בלו\רד (4.2מטר) פשוט מת על המקל אני לא כל כך אוהב את המקל הזה ,והרולר שאתה אומר מי משתמש בכלל daiwa emcast אתה מצחיק 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
על הסטים האחרים יש Daiwa Emcast Sport מידה 5000-6000 (שתי מקלות) עם אני זוכר נכון המקל שלי בוסטון אולימפיק בלו\רד (4.2מטר) פשוט מת על המקל רולרים טובים, תהפוך אותם לשלישייה  ויישאר לך עודף אני אוהב אותם והכל  אבל אני רוצה לחוות רולרים חדשים אולי יש לך משהו בשבילי ?  אני משתמש בדגם הזה http://www.fareastfishing.com/banax/337-banax-triton-boat-surf-fishing-reel.htmlרולר חזק בעל שפולה גבוה להטלות רחוקות וקיבולת חוט יפה כמעת 300 מ' של 0.40 הרולר בעל גיר איטי יחסית 3.7:1 אבל מקנה לרולר בגלל זה קצת יותר כוח בעיקרון הרולר מיועד לדייג מסירה אבל עושה עבודה מעולה על החוף המחיר שלו בארץ ובאיבי זהה ועומד על 450 ש''ח בערך את שלי רכשתי בחנות לוקוס בפורדיס אבל קיים גם בדוגית למיטב זכרוני הרולר משודך למקל בוסטון אולימפיק 4.2 מ' האם היה לרולר הנ"ל היה תקלה\בעיה אחרי שימוש מתמשך ? קבל קישור של הרולר באיבי http://www.ebay.com/itm/Banax-Triton-Boat-Surf-Fishing-Reel-/121041360962?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2ea09842לגבי תקלות את הרולר יש לי מספר חודשים בינתים לא נתקלתי בתקלות לכן לא אוכל לתת חוות דעת בעניין מה שאני כן יכול להגיד לאחר מספר פירוקים של השפולה לצורך ניקיון יש לו ציר מרכזי עבה במיוחד ועל השפולה יש גומית איטום שאמורה למנוע חדירת מים לדסקיות הקלטץ'
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
 |
|
|
על הסטים האחרים יש Daiwa Emcast Sport מידה 5000-6000 (שתי מקלות) עם אני זוכר נכון המקל שלי בוסטון אולימפיק בלו\רד (4.2מטר) פשוט מת על המקל רולרים טובים, תהפוך אותם לשלישייה  ויישאר לך עודף אני אוהב אותם והכל  אבל אני רוצה לחוות רולרים חדשים אולי יש לך משהו בשבילי ?  אני משתמש בדגם הזה http://www.fareastfishing.com/banax/337-banax-triton-boat-surf-fishing-reel.htmlרולר חזק בעל שפולה גבוה להטלות רחוקות וקיבולת חוט יפה כמעת 300 מ' של 0.40 הרולר בעל גיר איטי יחסית 3.7:1 אבל מקנה לרולר בגלל זה קצת יותר כוח בעיקרון הרולר מיועד לדייג מסירה אבל עושה עבודה מעולה על החוף המחיר שלו בארץ ובאיבי זהה ועומד על 450 ש''ח בערך את שלי רכשתי בחנות לוקוס בפורדיס אבל קיים גם בדוגית למיטב זכרוני הרולר משודך למקל בוסטון אולימפיק 4.2 מ' האם היה לרולר הנ"ל היה תקלה\בעיה אחרי שימוש מתמשך ? קבל קישור של הרולר באיבי http://www.ebay.com/itm/Banax-Triton-Boat-Surf-Fishing-Reel-/121041360962?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2ea09842לגבי תקלות את הרולר יש לי מספר חודשים בינתים לא נתקלתי בתקלות לכן לא אוכל לתת חוות דעת בעניין מה שאני כן יכול להגיד לאחר מספר פירוקים של השפולה לצורך ניקיון יש לו ציר מרכזי עבה במיוחד ועל השפולה יש גומית איטום שאמורה למנוע חדירת מים לדסקיות הקלטץ' אהבתי אני ישקול את האפשרות עם למישהו יש עד המלצות תכתבו זה לא עולה כסף 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519