|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
לא הבנתי מה פספתי פה  לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו או שזה בגלל מזג האוויר לא ניתן לצאת לדייג אז מתעסקים בזה עדיף להכין ציוד לסדר ציוד להכיו ריגים וכודמה....(אני ניצלתי את המזג אוויר בשביל לנקות ולסדר את הביית פלוס הכנת בוילים חדשים  ). אני לא אגיב או אתן דעה בקשר לויכוח הזה אני הגיד את האמת הוא פשוט לא מעניין אותי  אני מעדיף להיכנס לפורם ולראות דוחות דייג להגיב לדוחות דייג או להעלות ועוד.. אנדרי אין פה ויכוח יש פה סה''כ רעיון להשתלת למוטי על הבית לאיזה ערב ברבקיו כמו בשנה שעברה תאמין לי שמאוד תרצה להתעסק עם העניין כי בפעם הקודמת היה ממש תענוג  מה קרה חברים אתם אוהבים את החורף  טוב נראה לי שאני צריך להתחיל בהכנות להכין את המנגל ואת המקום וקדימה למפגש אתם מתחילים להיות רציניים אז גם אני אבל לא לבכות היה קר כמו ילדים קטנים 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
לא הבנתי מה פספתי פה  לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו או שזה בגלל מזג האוויר לא ניתן לצאת לדייג אז מתעסקים בזה עדיף להכין ציוד לסדר ציוד להכיו ריגים וכודמה....(אני ניצלתי את המזג אוויר בשביל לנקות ולסדר את הביית פלוס הכנת בוילים חדשים  ). אני לא אגיב או אתן דעה בקשר לויכוח הזה אני הגיד את האמת הוא פשוט לא מעניין אותי  אני מעדיף להיכנס לפורם ולראות דוחות דייג להגיב לדוחות דייג או להעלות ועוד.. אנדרי אין פה ויכוח יש פה סה''כ רעיון להשתלת למוטי על הבית לאיזה ערב ברבקיו כמו בשנה שעברה תאמין לי שמאוד תרצה להתעסק עם העניין כי בפעם הקודמת היה ממש תענוג  מה קרה חברים אתם אוהבים את החורף  טוב נראה לי שאני צריך להתחיל בהכנות להכין את המנגל ואת המקום וקדימה למפגש אתם מתחילים להיות רציניים אז גם אני אבל לא לבכות היה קר כמו ילדים קטנים  מוטי אני אגיע בתנאי אחד ...שהחבל כביסה עוד באותו גובה 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אבל לא לבכות היה קר כמו ילדים קטנים לא בוכה מסתדר לא רע גם עם פיטמה אחת. השנייה נשרה לי מחוץ לאוטו איך שהגענו...........
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לא הבנתי מה פספתי פה  לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו או שזה בגלל מזג האוויר לא ניתן לצאת לדייג אז מתעסקים בזה עדיף להכין ציוד לסדר ציוד להכיו ריגים וכודמה....(אני ניצלתי את המזג אוויר בשביל לנקות ולסדר את הביית פלוס הכנת בוילים חדשים  ). אני לא אגיב או אתן דעה בקשר לויכוח הזה אני הגיד את האמת הוא פשוט לא מעניין אותי  אני מעדיף להיכנס לפורם ולראות דוחות דייג להגיב לדוחות דייג או להעלות ועוד.. אנדרי אין פה ויכוח יש פה סה''כ רעיון להשתלת למוטי על הבית לאיזה ערב ברבקיו כמו בשנה שעברה תאמין לי שמאוד תרצה להתעסק עם העניין כי בפעם הקודמת היה ממש תענוג  מה קרה חברים אתם אוהבים את החורף  טוב נראה לי שאני צריך להתחיל בהכנות להכין את המנגל ואת המקום וקדימה למפגש אתם מתחילים להיות רציניים אז גם אני אבל לא לבכות היה קר כמו ילדים קטנים  מי בכה שהיה 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי אני אגיע בתנאי אחד ...שהחבל כביסה עוד באותו גובה מאמון הכל נשאר אותו דבר נצרתי מס 1 חייב להרגיש גבוהה  טוב אני רואה שיש פה גברים אז להתכונן חברים בקרוב מאוד יהיה 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לא הבנתי מה פספתי פה  לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו או שזה בגלל מזג האוויר לא ניתן לצאת לדייג אז מתעסקים בזה עדיף להכין ציוד לסדר ציוד להכיו ריגים וכודמה....(אני ניצלתי את המזג אוויר בשביל לנקות ולסדר את הביית פלוס הכנת בוילים חדשים  ). אני לא אגיב או אתן דעה בקשר לויכוח הזה אני הגיד את האמת הוא פשוט לא מעניין אותי  אני מעדיף להיכנס לפורם ולראות דוחות דייג להגיב לדוחות דייג או להעלות ועוד.. אנדרי אין פה ויכוח יש פה סה''כ רעיון להשתלת למוטי על הבית לאיזה ערב ברבקיו כמו בשנה שעברה תאמין לי שמאוד תרצה להתעסק עם העניין כי בפעם הקודמת היה ממש תענוג  אם הרעיון הזה אני זורם  שאני אתחיל להכין את המרינדה לכנפיים 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לא הבנתי מה פספתי פה  לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו או שזה בגלל מזג האוויר לא ניתן לצאת לדייג אז מתעסקים בזה עדיף להכין ציוד לסדר ציוד להכיו ריגים וכודמה....(אני ניצלתי את המזג אוויר בשביל לנקות ולסדר את הביית פלוס הכנת בוילים חדשים  ). אני לא אגיב או אתן דעה בקשר לויכוח הזה אני הגיד את האמת הוא פשוט לא מעניין אותי  אני מעדיף להיכנס לפורם ולראות דוחות דייג להגיב לדוחות דייג או להעלות ועוד.. אנדרי אין פה ויכוח יש פה סה''כ רעיון להשתלת למוטי על הבית לאיזה ערב ברבקיו כמו בשנה שעברה תאמין לי שמאוד תרצה להתעסק עם העניין כי בפעם הקודמת היה ממש תענוג  אם הרעיון הזה אני זורם  שאני אתחיל להכין את המרינדה לכנפיים  אל תדאג כבר נפיל עליך מספר תיקים 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
לא הבנתי מה פספתי פה  לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו או שזה בגלל מזג האוויר לא ניתן לצאת לדייג אז מתעסקים בזה עדיף להכין ציוד לסדר ציוד להכיו ריגים וכודמה....(אני ניצלתי את המזג אוויר בשביל לנקות ולסדר את הביית פלוס הכנת בוילים חדשים  ). אני לא אגיב או אתן דעה בקשר לויכוח הזה אני הגיד את האמת הוא פשוט לא מעניין אותי  אני מעדיף להיכנס לפורם ולראות דוחות דייג להגיב לדוחות דייג או להעלות ועוד.. אנדרי אין פה ויכוח יש פה סה''כ רעיון להשתלת למוטי על הבית לאיזה ערב ברבקיו כמו בשנה שעברה תאמין לי שמאוד תרצה להתעסק עם העניין כי בפעם הקודמת היה ממש תענוג  אם הרעיון הזה אני זורם  שאני אתחיל להכין את המרינדה לכנפיים  אנדרי מה כנפיים ,קבבים של חסדייה ,תחינה של עדי ועוד בשר נטו לא עופות תחשוב על זה בירה שתייה חמה , שתייה שמחממת  צחוקים חברים שיחות על דייג ,ועוד מה אתה אומר אההההההה 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבל לא לבכות היה קר כמו ילדים קטנים לא בוכה מסתדר לא רע גם עם פיטמה אחת. השנייה נשרה לי מחוץ לאוטו איך שהגענו........... 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הפעם יבואו איזה 90 איש... אז בואו נעשה כבר בחוף הים....
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לא הבנתי מה פספתי פה  לא עדיף להתעסק בדייג מאשר כל הויכוחים הללו או שזה בגלל מזג האוויר לא ניתן לצאת לדייג אז מתעסקים בזה עדיף להכין ציוד לסדר ציוד להכיו ריגים וכודמה....(אני ניצלתי את המזג אוויר בשביל לנקות ולסדר את הביית פלוס הכנת בוילים חדשים  ). אני לא אגיב או אתן דעה בקשר לויכוח הזה אני הגיד את האמת הוא פשוט לא מעניין אותי  אני מעדיף להיכנס לפורם ולראות דוחות דייג להגיב לדוחות דייג או להעלות ועוד.. אנדרי אין פה ויכוח יש פה סה''כ רעיון להשתלת למוטי על הבית לאיזה ערב ברבקיו כמו בשנה שעברה תאמין לי שמאוד תרצה להתעסק עם העניין כי בפעם הקודמת היה ממש תענוג  אם הרעיון הזה אני זורם  שאני אתחיל להכין את המרינדה לכנפיים  אנדרי מה כנפיים ,קבבים של חסדייה ,תחינה של עדי ועוד בשר נטו לא עופות תחשוב על זה בירה שתייה חמה , שתייה שמחממת  צחוקים חברים שיחות על דייג ,ועוד מה אתה אומר אההההההה  אין אני יכול לסרב לרעיונות שכאלו 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2012, 21:16:23 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
למה ?? יש ליד מוטי עוד בית נתרחב חוץ מזה מוטי כבר התנדב ואנחנו לא רוצים לשבור לו את רוח ההתנדבות נכון סקווידוויד טוב יאלה אני מכין רשימה אני מגיע 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
למה ?? יש ליד מוטי עוד בית נתרחב חוץ מזה מוטי כבר התנדב ואנחנו לא רוצים לשבור לו את רוח ההתנדבות נכון סקווידוויד טוב יאלה אני מכין רשימה אני מגיע  צודק יריב כמה שיותר חברים יהיה יותר חם 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
עדי איזה מפגש זה היה משהו משהו 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |