פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הבהרה ממני לחברי הפורום |
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 8
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הבהרה ממני לחברי הפורום (נקרא 18454 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
 |
|
|
יש דרך לומר דברים ויש דרך לומר דברים
המטרה אינה מקדשת את האמצעים ...
והאמצעים לקויים
גל, לכל כלל יש יוצא מין הכלל. אני יכול לתת דוגמאות מאד קיצוניות לכך, אך מעדיף שלו (כי הן באמת קיצוניות), אבל הן יוכיחו שגם לכלל "המטרה אינה מקדשת את האמצעים" יש הרבה יוצאים מין הכלל, כמעט כל יום. אני יודע שאתה חבר של גל גם מעבר לדפי הפורום, אז קו המחשבה שלך שונה עקב כך, אבל כאשר במשך 3-4 שבועות ארוכים הוא מקבל מסרים פרטיים והודעות חשופות לכולם על גבי הפורום לגבי אופן התנהלותו ואינו מפנים אף לא מילה אחת שנרשמה עבורו - שלא יתפלא שלמישהו בסוף נמאס. הפורום הזה מורכב ממנהלים שתורמים מזמנם ללא כל תמורה ומגוון רחב של חברים שנהנים לכתוב ולקרוא פה. תלונות הגיעו לידי ההנהלה ללא הפסקה בתקופה הזו על אופן ההתבטאות והכתיבה של גל, נוסו כל הדרכים להגיע איתו לעמק השווה ללא הצלחה. עם כל הכבוד לו - יש לנו דברים יותר חשובים לעשות עם הזמן הפנוי שלנו מאשר להתעסק במסרים עם גל או לקבל מסרי תלונה עליו. לסער יש את השיטות שלו להגיב, ובדיוק כמו שזכותו של גל להגיב כפי שהוא רוצה, כך גם לסער, מלבד מספר מילים שדרשו צינזור בדיוק כמו שהיו מצונזרות לכל אחד אחר. זה נראה לך בסדר והגיוני שצעיר בן 15 יגיד או ירשום (נעזוב לרגע את עניין הדיג) לאדם שיכולים להיות לו ילדים בגילו " אני לא יוצא עליך אז אל תגיב", או "אז שיעיפו אותי" בזילזול כזה? כמו שהספקתי להכיר אותך על דפי הפורום מאד (אבל מאד!!!) קשה לי להאמין שאתה מסכים עם הדרך הזו. אני לא מסכים עם הדרך הזו גם בין אנשים באותה שכבת גיל. אי אפשר לשחק באש בלי הפסקה, מבלי לקבל כוויה - זה כלל שהייתי ממליץ לגל לקחת לחיים, בלי קשר למה שקרה פה. להתנהג בגישה הזו מאחורי המקלדת זה דבר אחד, מחוץ למקלדת זה דבר אחר ולא חסרים מקרים במדינה שלנו של מישהו שאמר משהו לאדם הלא נכון וזה נגמר לא טוב (לא מאחל את זה חלילה לגל או לאף אחד אחר). לגל יש את האופציה לשנות גישה, כפי שניסו להסביר לו פעמים רבים באופן רגוע ונעים בעבר, להמשיך לכתוב כפי שהוא כתב עד היום, ובמקרה זה לא להתפלא שמידי פעם למישהו ימאס לכך, או להפסיק לכתוב כפי שהוא הצהיר - הבחירה בידיים שלו ולא של אף אחד אחר.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
יש דרך לומר דברים ויש דרך לומר דברים
המטרה אינה מקדשת את האמצעים ...
והאמצעים לקויים
גל, לכל כלל יש יוצא מין הכלל. אני יכול לתת דוגמאות מאד קיצוניות לכך, אך מעדיף שלו (כי הן באמת קיצוניות), אבל הן יוכיחו שגם לכלל "המטרה אינה מקדשת את האמצעים" יש הרבה יוצאים מין הכלל, כמעט כל יום. אני יודע שאתה חבר של גל גם מעבר לדפי הפורום, אז קו המחשבה שלך שונה עקב כך, אבל כאשר במשך 3-4 שבועות ארוכים הוא מקבל מסרים פרטיים והודעות חשופות לכולם על גבי הפורום לגבי אופן התנהלותו ואינו מפנים אף לא מילה אחת שנרשמה עבורו - שלא יתפלא שלמישהו בסוף נמאס. הפורום הזה מורכב ממנהלים שתורמים מזמנם ללא כל תמורה ומגוון רחב של חברים שנהנים לכתוב ולקרוא פה. תלונות הגיעו לידי ההנהלה ללא הפסקה בתקופה הזו על אופן ההתבטאות והכתיבה של גל, נוסו כל הדרכים להגיע איתו לעמק השווה ללא הצלחה. עם כל הכבוד לו - יש לנו דברים יותר חשובים לעשות עם הזמן הפנוי שלנו מאשר להתעסק במסרים עם גל או לקבל מסרי תלונה עליו. לסער יש את השיטות שלו להגיב, ובדיוק כמו שזכותו של גל להגיב כפי שהוא רוצה, כך גם לסער, מלבד מספר מילים שדרשו צינזור בדיוק כמו שהיו מצונזרות לכל אחד אחר. זה נראה לך בסדר והגיוני שצעיר בן 15 יגיד או ירשום (נעזוב לרגע את עניין הדיג) לאדם שיכולים להיות לו ילדים בגילו " אני לא יוצא עליך אז אל תגיב", או "אז שיעיפו אותי" בזילזול כזה? כמו שהספקתי להכיר אותך על דפי הפורום מאד (אבל מאד!!!) קשה לי להאמין שאתה מסכים עם הדרך הזו. אני לא מסכים עם הדרך הזו גם בין אנשים באותה שכבת גיל. אי אפשר לשחק באש בלי הפסקה, מבלי לקבל כוויה - זה כלל שהייתי ממליץ לגל לקחת לחיים, בלי קשר למה שקרה פה. להתנהג בגישה הזו מאחורי המקלדת זה דבר אחד, מחוץ למקלדת זה דבר אחר ולא חסרים מקרים במדינה שלנו של מישהו שאמר משהו לאדם הלא נכון וזה נגמר לא טוב (לא מאחל את זה חלילה לגל או לאף אחד אחר). לגל יש את האופציה לשנות גישה, כפי שניסו להסביר לו פעמים רבים באופן רגוע ונעים בעבר, להמשיך לכתוב כפי שהוא כתב עד היום, ובמקרה זה לא להתפלא שמידי פעם למישהו ימאס לכך, או להפסיק לכתוב כפי שהוא הצהיר - הבחירה בידיים שלו ולא של אף אחד אחר. צודק טעיתי ואם אתה רוצה הסבר מפורט אני יתן לך בפרטי .
|
|
-------------------------------
Catch & Realse
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
אתה יכול לשלוח בפרטי. אני אישית הייתי ממליץ לך לפרסם בציבורי.
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
 |
|
|
וואללה לוי הפתעת אותי יודע לדבר הילד. אני כוחני לטענתך אוקי זה מה יש , תרבות דיון אין לי אז תחשוב מה בא לך עם החבר **** שלך אין תרבות דיון , אם השפלתי אותו אז זו היתה המטרה שיבין שהוא לא הכל יכול כי תמיד יבוא מישהו שלא שם קצוץ עליו ויודע לענות שצריך. אני מאוד מעריך את ערך הרעות שלך שאתה קם להגן על חבר ושתדע אין הרבה אנשים כמוך. לא מתכוון כלל להכנס איתך לויכוח אבל מציע לך כאדם שגדול ממך ביומים להרחיק את עצמך מהבלאגן הזה והסיבה היא שכל מי שמתעסק בחרא מסריח בסוף , אני כבר עמוק בסיפור הזה אז כבר הריח נדבק בי לכן אם תוכל להמנע מזה אז תמנע. עכשיו לגבי החבר שלך : אני גם דיברתי איתו בפרטי וגם מול כולם כמוני עוד מספר אחרים אבל ... ואבל גדול הוא לא הפנים כלום וממשיך בשלו , הרבה חברים פה לא רוצים להתעמת ודיברו איתי אם בטלפון ואם בפרטי ותתפלא 90 אחוז מהפורום תומכים במהלך שעשיתי למרות שגם לטעמי הוא היה רע כי בכל זאת יש צד שנפגע . אני מוכן בכל יום ובכל שעה שתשאל כל אחד ואחד בפורום ולא יצדיק אותי ואפילו ישמח להוקיע מהפורום את חברך. בוא נמשיך הלאה אתה מוזמן תמיד להצטרף אלי ולחברים שלי ליום דייג מהנה ואולי תלמד גם עוד כמה דברים חדשים ןתכיר אותי שאני לא כוחני אלא אדם אחר . שבת שלום גל אה עוד דבר אני ודת ממש לא חברים טובים ********************************
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2012, 16:59:23 PM על ידי rafi
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
 |
|
|
וואללה לוי הפתעת אותי יודע לדבר הילד. אני כוחני לטענתך אוקי זה מה יש , תרבות דיון אין לי אז תחשוב מה בא לך עם החבר המעאפן שלך אין תרבות דיון , אם השפלתי אותו אז זו היתה המטרה שיבין שהוא לא הכל יכול כי תמיד יבוא מישהו שלא שם קצוץ עליו ויודע לענות שצריך. אני מאוד מעריך את ערך הרעות שלך שאתה קם להגן על חבר ושתדע אין הרבה אנשים כמוך. לא מתכוון כלל להכנס איתך לויכוח אבל מציע לך כאדם שגדול ממך ביומים להרחיק את עצמך מהבלאגן הזה והסיבה היא שכל מי שמתעסק בחרא מסריח בסוף , אני כבר עמוק בסיפור הזה אז כבר הריח נדבק בי לכן אם תוכל להמנע מזה אז תמנע. עכשיו לגבי החבר שלך : אני גם דיברתי איתו בפרטי וגם מול כולם כמוני עוד מספר אחרים אבל ... ואבל גדול הוא לא הפנים כלום וממשיך בשלו , הרבה חברים פה לא רוצים להתעמת ודיברו איתי אם בטלפון ואם בפרטי ותתפלא 90 אחוז מהפורום תומכים במהלך שעשיתי למרות שגם לטעמי הוא היה רע כי בכל זאת יש צד שנפגע . אני מוכן בכל יום ובכל שעה שתשאל כל אחד ואחד בפורום ולא יצדיק אותי ואפילו ישמח להוקיע מהפורום את חברך. בוא נמשיך הלאה אתה מוזמן תמיד להצטרף אלי ולחברים שלי ליום דייג מהנה ואולי תלמד גם עוד כמה דברים חדשים ןתכיר אותי שאני לא כוחני אלא אדם אחר . שבת שלום גל אה עוד דבר אני ודת ממש לא חברים טובים אני שומר רק על לא לערבב חזיר עם גבינה כי זה לא טעים
את השיחה הזאת נמשיך בפרטי, כי ככה אני מרגיש לנכון. שבת שלום, וגם לדעתי צריך לעזוב את הדיון הזה כי אין בו טעם שבת שלום 
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אמרתי גם לחברך לעולם לא להיכנע האיקון של דגל לבן לא מוצא חן בעיני . אני אישית לא מסתיר כלום מעדיף פה
|
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אמרתי גם לחברך לעולם לא להיכנע האיקון של דגל לבן לא מוצא חן בעיני . אני אישית לא מסתיר כלום מעדיף פה
אתה רואה בזה כניעה, אני רואה בזה השגת מטרה, כפי שבמלחמות מציבים את הדגל בראש ההר... ואני מעדיף בפרטי, כי כמה דברים שאני מעדיף שישארו ביננו
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
וואללה לוי הפתעת אותי יודע לדבר הילד. אני כוחני לטענתך אוקי זה מה יש , תרבות דיון אין לי אז תחשוב מה בא לך עם החבר המעאפן שלך אין תרבות דיון , אם השפלתי אותו אז זו היתה המטרה שיבין שהוא לא הכל יכול כי תמיד יבוא מישהו שלא שם קצוץ עליו ויודע לענות שצריך. אני מאוד מעריך את ערך הרעות שלך שאתה קם להגן על חבר ושתדע אין הרבה אנשים כמוך. לא מתכוון כלל להכנס איתך לויכוח אבל מציע לך כאדם שגדול ממך ביומים להרחיק את עצמך מהבלאגן הזה והסיבה היא שכל מי שמתעסק בחרא מסריח בסוף , אני כבר עמוק בסיפור הזה אז כבר הריח נדבק בי לכן אם תוכל להמנע מזה אז תמנע. עכשיו לגבי החבר שלך : אני גם דיברתי איתו בפרטי וגם מול כולם כמוני עוד מספר אחרים אבל ... ואבל גדול הוא לא הפנים כלום וממשיך בשלו , הרבה חברים פה לא רוצים להתעמת ודיברו איתי אם בטלפון ואם בפרטי ותתפלא 90 אחוז מהפורום תומכים במהלך שעשיתי למרות שגם לטעמי הוא היה רע כי בכל זאת יש צד שנפגע . אני מוכן בכל יום ובכל שעה שתשאל כל אחד ואחד בפורום ולא יצדיק אותי ואפילו ישמח להוקיע מהפורום את חברך. בוא נמשיך הלאה אתה מוזמן תמיד להצטרף אלי ולחברים שלי ליום דייג מהנה ואולי תלמד גם עוד כמה דברים חדשים ןתכיר אותי שאני לא כוחני אלא אדם אחר . שבת שלום גל אה עוד דבר אני ודת ממש לא חברים טובים אני שומר רק על לא לערבב חזיר עם גבינה כי זה לא טעים
אני לא יורד עלייך נכון ? לא מציין את שמך בשרשורים נכון ? פה שברת כמה חוקים בפורום אז אנא ממך אל תמשיך . אני מדבר עם אנשים שיודעים לדעת אם הם צודקים או לא . אני לא קורא לך ייתוש או יורד עלייך נכון ? אם הייתי יודע לאן אתה מגיע לי בגובה אז אני הייתי קורא לך ככה .. . ואז תידבר איתי על כבוד כי שברת אותו מזמן . אתה בא יוצא על ילדים ואני לא תומך מאחוריי אנשים כמוך , כאילו זה מכות בבית ספר . תעמוד על שלך בלי קללות בלי כינווים ומילות גנאי תסביר בשקט בלי ריבים וזה היה נגמר . ולא ציינתי כמה אחוזים אמרו לי עלייך אז אנא תפסיק . לא מחפש איתך ריבים ואם אתה רוצה לדעת שאני לא גרמתי לריב זה היה חבר שאני לא יציין את שמו רשם לך בשרשור לברקים - הדיון הגדול . רשם לך :תפסת לברק מעל קילו ?  .. ועוד כמה תגובות . פה התחממתם מכמה תגובות שלו וזה לא הייתי אני שבת שלום שיהיה לך סער אם באלך לדבר ברוגע בלי לפרטי אני לא מחפש איתך ריבים מזמן כבר 
|
|
Catch & Realse
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אתה פשוט *********
לא לרדת להתנגחות אישית בבקשה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2012, 13:53:01 PM על ידי adamfished
|
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2012, 13:54:07 PM על ידי adamfished
|
|
Catch & Realse
|
|
|
|
|
 |
|
|
גל לוי היקר יש פתגם שאומר ״ הראה לי מי חבריך ואומר לך מי אתה ״ הבנתי שאתה חבר של האדון ההוא אז ...
שוב פעם אתה יורד לפס האישי ... אני כבר אמרתי את זה לכמה אנשים שאני לא רוצה להכנס איתך לוויכוח כי אני יפסיד משתי סיבות: א. אני לא יודע להתווכח ולכן אני נמנע מלהגיע למצב הזה ב. אתם אדם כוחני, שרומס אחרים על מנת לעלות את הכוח שלך ג. אין לך תרבות דיון ואני לא מגן על אף אחד אני אומר את דעתי, ודעתי היא שיש דרך לומר את הדברים דרך אגב אני לא אדם דתי ואפילו ההפך הגמור מזה... מה שעשית עכשיו, זה אחד האיסורים החמורים של אדם כלפי חברו , הונאת דברים בציבור שהופכת להלבנת פנים. לפי המקרא ודברי החכמים, אם אתה מבקש סליחה מבן אדם 3 פעמים והוא לא סולח, ואחר כך אתה מבקש מאנשים לשכנע אותו לסלוח 3 פעמים והוא לא סולח, החטא עובר אליו. המפתיע הוא שאתה לא עשית אף אחת מהפעולות, ואתה לא מביע אפילו קמצוץ של חרטה. אתה צריך שישימו לך מראה כי הכי נוח זה לצאת מעמדה גבוהה ולא מעמדת נחיתות ולחלק הפצצות על כל מי שקרא בדרך ... אבל בוא נהפוך את המצב תאר לך שכל אנשי הפורום היו צועקים עלייך, ופותחים עלייך דיונים (כגון הדיון הזה). איך היית מרגיש אז ? לא היית נכנס למגננה ? והפיוז הקצר איך שאתה מכנה אותו כדי שתלך לטפל בזה כי אף אחד לא צריך לסבול את הכעסים שלך... אם אתה נדלק בשנייה על אנשים שבקושי פגשת מה יגידו סובביך? אתה נכנסת לנימה האישית אין בעיה, אתה קיבלת את הדיעה הספציפית והאישית שלי אלייך . הונאת דברים , צודק
|
|
Catch & Realse
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
מישהו רשם לי ״אם תפסתי לברק מעל קילו״ וזה לא היית אתה? ילד דחוף לבדיקות . כמו כן החל מרגע זה אתה מבחינתי אוויר לא קיים תכתוב מה בא לך , תמציא איזה סיפור שבא לך, העיקר תהיה בריא ותשמור על עצמך.
|
|
|
|
|
|
|
מישהו רשם לי ״אם תפסתי לברק מעל קילו״ וזה לא היית אתה? ילד דחוף לבדיקות . כמו כן החל מרגע זה אתה מבחינתי אוויר לא קיים תכתוב מה בא לך , תמציא איזה סיפור שבא לך, העיקר תהיה בריא ותשמור על עצמך.
שבת שלום לכל ארץ ישראל . ותסתכלו בהודעה של גל לוי למדנו את זה לא מזמן אנחנו לא אנשים של דת אבל אם מדברים על אורך חיים הונאת דברים דבר חשוב . ממציא סיפורים לא נראלי  החבר הזה גם צפה במה הוא עשה . וסער מצטער שגרמתי לך לעצבים שיהיה לך שבת שלום .
|
|
Catch & Realse
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גל אתה חייב ללכת להבדק אולי יש לך בעיית זכרון קשה ואתה לא יודע אני לא רופא או משהו כזה רק המלצה . גם איתי התכתבת בפרטי בלי שום סיבה מיוחדת לדעתי, רק לא האמנתי ששחררת לברק של 700 גרם או שאתה לא יודע להעריך משקלים, או שהמשקל שיש לך מזייף בגדול. ואתה מתנפח בפרטי אין לך כבוד וכל מיני קשקושי ילדים שלא יודעים מה זה כבוד בכלל , כי אם היה לך כבוד עצמי אפילו מעט, היית יושב בשקט וחושב 10 פעמים לפני כל תגובה שלך. אתה יודע מתיי הבנתי שיש עסק עם ילד קטן שאין לו טיפת כבוד והוא חושב שהוא יודע הכל יותר טוב מכולם??? שהתווכחת עם מאמון על המשקל של הלברק "שהיה בהריון" המסכן  שם הבנתי שאתה ילד חוצפן. ואחד מאלה שלא מבינים ומעריכים את המילה סליחה , בשבילם זה לא בעיה כל דקה לבקש סליחה, זאת רק מילה. שתהיה לך שבת שלום ,ואם אתה מחזיק מעצמך גבר תעמוד במילה שלך ותעזוב את הפורום.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2012, 13:04:29 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
|
kommo
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גל אתה חייב ללכת להבדק אולי יש לך בעיית זכרון קשה ואתה לא יודע אני לא רופא או משהו כזה רק המלצה . גם איתי התכתבת בפרטי בלי שום סיבה מיוחדת לדעתי, רק לא האמנתי ששחררת לברק של 700 גרם או שאתה לא יודע להעריך משקלים, או שהמשקל שיש לך מזייף בגדול. ואתה מתנפח בפרטי אין לך כבוד וכל מיני קשקושי ילדים שלא יודעים מה זה כבוד בכלל , כי אם היה לך כבוד עצמי אפילו מעט, היית יושב בשקט וחושב 10 פעמים לפני כל תגובה שלך. אתה יודע מתיי הבנתי שיש עסק עם ילד קטן שאין לו טיפת כבוד והוא חושב שהוא יודע הכל יותר טוב מכולם??? שהתווכחת עם מאמון על המשקל של הלברק "שהיה בהריון" המסכן  שם הבנתי שאתה ילד חוצפן. ואחד מאלה שלא מבינים ומעריכים את המילה סליחה , בשבילם זה לא בעיה כל דקה לבקש סליחה, זאת רק מילה. שתהיה לך שבת שלום ,ואם אתה מחזיק מעצמך גבר תעמוד במילה שלך ותעזוב את הפורום. זה חבר של גל , הוא עזב את הפורום הוא אמר לי להודיע לכם .
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 8