כבר הרבה זמן שאני מחפש מקום לדיג באזור בקעת הירדן ששם אני גר. לא מצאתי שום מקום קרוב עד עכשיו, כל המקומות דם במתוקים וגם במלוחים זה לפחות 50 דקות נסיעה.
מישהו מכיר נחל/מאגר או כל מקום אחר שאפשר לדוג בו באזור?
כבר הרבה זמן שאני מחפש מקום לדיג באזור בקעת הירדן ששם אני גר. לא מצאתי שום מקום קרוב עד עכשיו, כל המקומות דם במתוקים וגם במלוחים זה לפחות 50 דקות נסיעה.
תודה
לצערי, אם אני זוכר נכון, מלבד אי אלו תעלות בין הברכות של הקיבוצים ומאגרים בסמוך להן- אין באזורך מקומות ידועים...
מאחל לך למצוא- ואם לא אז הכנרת בכל זאת לא כל כך רחוקה...
תודה
לצערי, אם אני זוכר נכון, מלבד אי אלו תעלות בין הברכות של הקיבוצים ומאגרים בסמוך להן- אין באזורך מקומות ידועים...
מאחל לך למצוא- ואם לא אז הכנרת בכל זאת לא כל כך רחוקה...
בהצלחה...
תודה! שמעתי מחברים על מאגר קרוב, כנראה שמחר אני הולך לנסות אותו. בכינרת עכשיו נתפסים בעיקר קרפיונים, אין לי ציוד מתאים וזריקות רחוקות מספיק בשביל לתפוס שם משהו.. כשיגיע הקיץ אני אלך לנסות את מזלי בכינרת. שבוע שעבר הייתי בכינרת בחוף שקמים ו..כלום, יבש רצח. 2 חכות פיתיונות עם קפיץ ואפילו אכילות אין. לא רק, שהיו לידי 2 אנשים (אבא ובן נראה לי) שהיו עם 4 חכות וגם אצלם לא היה כלום. אנחנו היינו שם 6 שעות וגם הם בערך
שלום לך א.אם תיתן את שם הישוב שבו אתה גר יהיה יותר קל לעזור ב.לגבי דייג קרפיונים בכינרת נכון שעם ציוד יעודי הסיכויים יותר טובים אבל... ניתן לדוג קרפיונים גם עם ציוד חוף סטנדרטי וסוגים שונים של ריגים ופיתיונות היתי מציע לך להמשיך לנסות תמיד יש סיכוי שתצליח נסיון לא מצליח אחד לא מעיד על התוצאות בהמשך כנס למאמרים על דייג קרפיונים שיש בפורום תוכל לקבל שם לא מעט טיפים בהצלחה
שלום לך א.אם תיתן את שם הישוב שבו אתה גר יהיה יותר קל לעזור ב.לגבי דייג קרפיונים בכינרת נכון שעם ציוד יעודי הסיכויים יותר טובים אבל... ניתן לדוג קרפיונים גם עם ציוד חוף סטנדרטי וסוגים שונים של ריגים ופיתיונות היתי מציע לך להמשיך לנסות תמיד יש סיכוי שתצליח נסיון לא מצליח אחד לא מעיד על התוצאות בהמשך כנס למאמרים על דייג קרפיונים שיש בפורום תוכל לקבל שם לא מעט טיפים בהצלחה
אני גר בחמרה אם אתה מכיר... קראתי הרבה מדריכים וניסיתי כל דבר.. כשהייתי בכינרת אז שמתי על הקפיץ בצק עם תמצית וניל. לקראת סוף הדיג ניסיתי אפילו להוסיף קולה לבצק כדי לראות אולי בקולה יש משהו שהקרפיונים אוהבים ועדיין.. כלום. נראה אולי בזמן הקרוב אני אלך שוב לכינרת ואנסה דברים אחרים בתור פיתיון.
כעת זו תקופה של קרפיונים (ושפמנונים), מושטים להבנתי יש הרבה פחות מאשר בקיץ...
אחי אלה מקצוענים בתחרות, יקח לי כמה שנים טובות להגיע לרמה שלהם לגבי גני חוגה, הכוונה היא לבריכת דיג נכון? בעבר הייתי הולך הרבה לבריכות דיג, במיוחד לזאת במגן שאול (יש באסים ) אבל קצת נמאס לי מהבריכות האלה ורציתי משהו טיפה יותר מאתגר. שם אתה תשים קרס במים בלי כלום ויש לך תפיסה מובטחת.
הלכתי גם לעין סוכות למי שמכיר, 25 דקות נסיעה מהבית שלי, אבל יש שם רק מושטים (מעדיף ביניות) והם לא מתנגדים בכלל, גם על חכת אולטרה לייט לא כיף להוציא אותם