MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מעניין איך התחליפים שהכנתי יעבדו  לא יותר כדאי להכין תבנית ולצקת??? כדאי מבחינת עבודה - אבל אישית לא מתעסק עם יציקת עופרות מבחינה בריאותית. יש מספיק דברים שיהרגו אותי לפני השעון הביולוגי  רון יש 21.12.12.  Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
|
|
|
|
נראה מציון קובי אנסה להכין גם מאחר ואין לי אפשרו להשיג נוצות 
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
אפשר לקנות ממך איזה 10 יצוקות???
לא מוכר ..אמסור לך בהזדמנות הראשונה שניפגש או אעביר דרך מישהו תודה מאמון עשית לי את השבוע:)
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
נראה מציון קובי אנסה להכין גם מאחר ואין לי אפשרו להשיג נוצות  יש באיביי מלא ובגרושים אני כבר הזמנתי לבנות ואם יהיו טובות אזמין גם צבעים אחרים
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
יש באיביי מלא ובגרושים אני כבר הזמנתי לבנות ואם יהיו טובות אזמין גם צבעים אחרים אתה יכול לפרס לינק לגומיות באייבי זה מאוד יועיל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רעיון מעולה קובי,  ובכלל נותן רעיון למדאי.... מצפים לדיווח אם עבד... בעבר, שהכנתי "נוצות" לבד ולא היו לי נוצות, הייתי מאלתר עם חוט תפירה. לקחתי פשוט חוט תפירה לבן, חתכתי להמון רצועות קצרות של 5-8 ס"מ, ואז אותם חיברתי במקום הנוצות. על הבייבי אינטיאסים זה עבד מעולה  ניתן לראות בתמונה שמדובר בחוטי תפירה רגילים לחלוטין.  חוטי תפירה הרבה יותר זמינים מאשר נוצות תרנגול... התמונה שלך רון מדברת בעד עצמה - כנראה שהאינטיאס לא מבחין בין נוצות לבין חוט תפירה... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
השירשור הזה מקבל משנה תוקף בתקופה הזו... מי יביא את הזרזיר הראשון עם נוצה מהחוף?? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רציתי לשאול האם אפשר בלי העופרת?? 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
נראה מציון קובי אנסה להכין גם מאחר ואין לי אפשרו להשיג נוצות  אם מישהו רוצה נוצות של תרנגולות רק שיגיד, יש לי בחצר שבע תרנגולות ונוצות לא חסר... אם אגיע למפגש בדוגית אביא איתי שקית של נוצות.... אני מכין מהנוצות סביקי... 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד על הרעיון עם הגומיות. תראו לאן העולם הגיע ...למצוא נוצות זה כבר משימה לא פשוטה.
נראה לי שאני קורע את הכרית שלי בשביל נוצות אווז ;-)
נשלח מהנייד שלי
|
|
|
|
|
גם לי יש נוצות למי שצריך,הביא למפגש בדוגית עם אזכה להגיע, במקום עופרת יצוקה אפשר ליצור קליע מהפלסטלינה שהופכת למתכת כאשר מתייבשת(שכחתי את שם המוצר  ) החומר האפור עם השחור מסביב.
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
אתה מתכוון לאפוקסי.. אבל אין לו משקל כמעט :/ (אם זכור לי נכון) שווה להכין קליע ולשקול כמה גרמים הוא שוקל לאחר ההכנה.. לדעתי מקסימום 5גרם(השערה גסה מאוד) נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אכן הכוונה לפלסטלינת אפוקסי. משקל נמוך מאד, ובנוסף, לא יהיה קל לעשות לה חור חלק באמצע.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אכן הכוונה לפלסטלינת אפוקסי. משקל נמוך מאד, ובנוסף, לא יהיה קל לעשות לה חור חלק באמצע.
דוקא נשמע טוב גודל פיזי יחסית גדול למשקל סביר גם לי יש נוצות למי שצריך,הביא למפגש בדוגית עם אזכה להגיע, במקום עופרת יצוקה אפשר ליצור קליע מהפלסטלינה שהופכת למתכת כאשר מתייבשת(שכחתי את שם המוצר  ) החומר האפור עם השחור מסביב. תביא קצת מהחומר הזה
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
דוקא נשמע טוב גודל פיזי יחסית גדול למשקל סביר גם לי יש נוצות למי שצריך,הביא למפגש בדוגית עם אזכה להגיע, במקום עופרת יצוקה אפשר ליצור קליע מהפלסטלינה שהופכת למתכת כאשר מתייבשת(שכחתי את שם המוצר  ) החומר האפור עם השחור מסביב. תביא קצת מהחומר הזה בדרך אליך יש לי רק תבוא לקחת
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|