טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
 |
|
|
כיסא דייג מבית POINT משולב!
הכיסא: כיסא נוח המיועד למשקל של עד-120 קילו העושה את הדייג קצת יותר נוח. לכיסא משענת גד מתקפלת שמשדרגת את הכיסא. מסגרת הכיסא עשויה מברזל ומצופה אך יחד עם זאת הכיסא קל ונוח לנשיאה.
התיק: תיק גדול בעל קיבולת מרשימה המחובר לכיסא בחלקו האחורי ע'י ארבעה רצועות. לתיק עוד שתי רצועות גב רחבות וגדולות ונוחות לנשיאה של התיק על הגב. לתיק תא מרכזי גדול היכול לכלול בתוכו ארגז כלים ביתי ועוד הרבה מקום לשאר הציוד. בנוסף ישנם עוד שני כיסים צידיים וכיס קידמי עם רוכסן. התיק אינו חדיר למיים ובכך שומר על האביזרים וציוד הדייג בצורה מקסימלית.
מעמד החכות: מעמד לשלושה חכות מחובר באופן קבוע לכיסא ובעל שלושה מצבים סגור-כך שלא מרגישים בו כלל. פתוח-ניתן להציב מקלות במקביל לריצפה. פתוח מלא-ניתן להציב מקלות בזוית של כ-30 מעלות. נוח מאוד לשימוש על החוף והיכן שאין מקום להעמדת חכות.
מומלץ בחום שכאשר יהיה המעמד בשימוש עם החכות לשים משקל נגד בתוך התיק בכדי שהכיסא לא ינתה קדימה. 
הכיסא,התיק והמעמד חכות מספקים לדייג פיתרונות להרבה מהצרכים להם זקוק הדייג והם משולבים יחד למנשא נוח וזמין בכל עת. 
נתונים במיספרים: גובה המושב-38 ס'מ רוחב-40 ס'מ עומק המושב-33 ס'מ גובה המשענת-74 ס'מ תיק: אורך-33 ס'מ גובה-33 ס'מ רוחב-20 ס'מ
כאשר מקופל:
גובה-50 ס'מ עומק עם התיק-30 ס'מכיסאות דומים נמצאים בכל עת בחנויות הדיג השונות. הפירמות אולי שונות ויש לבדוק את התאמת הכיסא עוד בחנות לצרכים שלכם. הכיסא אצלי כבר למעלה משולש שנים ועושה עבודה נאמנה בהחלט בניוד הציוד ובאפסנה של כלל הדברים המשמשים אותי לדיג בצורה הנוחה ביותר. בחוף הים הכסא נפתח ועל המושב אני שם ארגז כלים שמשמש אותי לשולחן עבודה והפסקות נס קפה , אני גם משכיר אותו במחיר מצחיק של ממש לחברי לדיג לשם השמת הנס קפה שלהם על השולחן גם כן....  ארגז הכלים מוכנס כולו לתוך התא הגדול בתיק. אני מרוצה מאוד.  לעיונכם ושימושכם. 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2011, 10:49:25 AM על ידי טל.
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהחלט שימושי למי שנאלץ ללכת ארוכות מהרכב לחוף. הכסא על הגב מפנה את הידיים להחזיק את המקל ביד.
אני לא הייתי שם שני מקלות עליו, בטח לא מקל טרולינג כמו בתמונה.
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
בהחלט שימושי למי שנאלץ ללכת ארוכות מהרכב לחוף. הכסא על הגב מפנה את הידיים להחזיק את המקל ביד.
אני לא הייתי שם שני מקלות עליו, בטח לא מקל טרולינג כמו בתמונה.
אני לא הייתי לוקח מקל כזה לחוף בכלל !  להמחשה בלבד...או שנרשום "התמונות להמחשה בלבד! " 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מה המחיר ? אני ראיתי בריקושט מוכרים אותו במחיר של 450 שקל 
|
-------------------------------
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
מה המחיר ? אני ראיתי בריקושט מוכרים אותו במחיר של 450 שקל  אני קניתי אותו בפחות מ-300. אבל זה היה מזמן...
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יש לי כסא כמעט זהה רק
ללא תופסני חכות
לא נוח לישיבה אלה לישיבה דרוכה
התיק הוא תיק השומר על קור צידתיק
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
יש לי כסא כמעט זהה רק
ללא תופסני חכות
היי לי יש כיסא במאים של גו נטורל כיסא מאלומיניום מושב ומשענת מבד הוספתי לו מדף מתקפל שהופך לשולחן מאוד נוח פורל הים
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
יש לי כסא כמעט זהה רק
ללא תופסני חכות
היי לי יש כיסא במאים של גו נטורל כיסא מאלומיניום מושב ומשענת מבד הוספתי לו מדף מתקפל שהופך לשולחן מאוד נוח פורל הים דני כל הכבוד. שיטת "עשה זאת בעצמך" מספקת הרבה יותר. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לאחר ששאלתי את הכסא מתברר שהוא תאום לכסא של טל {אותה משפחה}
טל חביבי אתה באמת מוצא שנוח לשבת עליו לאורך זמן?
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
לאחר ששאלתי את הכסא מתברר שהוא תאום לכסא של טל {אותה משפחה}
טל חביבי אתה באמת מוצא שנוח לשבת עליו לאורך זמן?
ישבתי עליו שעות ברציפות. אומנם מחוסר ברירה , אבל שעות.  נוחות היא עניין סובייקטיבי.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מכוון שאם אינו נוח אוכל להשאיל לסקוויקי כך שיהיה לו מאד לא נוח
אז א: לא יפריע לך לתפוס דגים
ב: לא ישב יכין קפה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה לא כיסא. זו משחטת...  האמת היא שהמושב נראה באמת קצת לא נוח לישיבה ארוכה ובמיוחד כשאתה צולל בשעות הקטנות ורוצה קצת יותר להתכרבל בכסא ולא לשבת עליו דום...  פורל הים,יש מצב לתמונה של השפצור שעשית לכסא שלך?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה מצוין, אשמח לשכור את הכסא ללילה טל...  אגב, סבור שיש לשקול העלאת הסקירה לפינת המאמרים...
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
נראה מצוין, אשמח לשכור את הכסא ללילה טל...  אגב, סבור שיש לשקול העלאת הסקירה לפינת המאמרים... אני שוקל להתחיל להעיר את המנהלים כאן...  רפול , כל הסקירות והמאמרים כאן ישלחו לאחראי בכדי להעלות אותם לפינת המאמרים כאבן דרך בחיי הפורום .  אתה כבר זכית לראות את הסקירה האחרונה של מוטי ? 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|