פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   רולר penn fierce למכירה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רולר penn fierce למכירה (נקרא 3717 פעמים) |
הדפסה |
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
גודל 3000 בשימוש חודשים ספורים בלבד במצב חדש חדש עם חוט בד 20 ליברות נמכר עכב שדרוג מחיר מבוקש 450     Sent from my iPhone using Tapatalk
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 16, 2012, 17:15:51 PM על ידי Gal H
|
|
Catch & Realse
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה
|
|
|
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה דג לברק זה דג עם הרבה עצמות , אני גם לא גרגרן גדול עלה לי לברק יומיים לפני של 2 קילו רק סיימתי לאכול אותו לקחת עוד אחת יותר קטן שיש לי בפריזר עוד בורי הגדול מלפני שבוע ושפיצים לאכול ... שיהיה מעט דגים אני יקח , וההרגשה האמיתית לשחרר אותו 
|
Catch & Realse
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה דג לברק זה דג עם הרבה עצמות , אני גם לא גרגרן גדול עלה לי לברק יומיים לפני של 2 קילו רק סיימתי לאכול אותו לקחת עוד אחת יותר קטן שיש לי בפריזר עוד בורי הגדול מלפני שבוע ושפיצים לאכול ... שיהיה מעט דגים אני יקח , וההרגשה האמיתית לשחרר אותו  לברק הוא דג עם הרבה עצמות? כנראה שאתה לא יודע לאכול דגים כמו שצריך. בורי מלא עצמות זה כן,אבל לא לברק אתה אולי לא גרגרן גדול אבל נראה מזה קשקשן גדול. שיהיה לך לבריאות , גם אני היום שחררתי אינטיאס 35ק״ג כי יש לי טלוויזיות במקפיא.
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה דג לברק זה דג עם הרבה עצמות , אני גם לא גרגרן גדול עלה לי לברק יומיים לפני של 2 קילו רק סיימתי לאכול אותו לקחת עוד אחת יותר קטן שיש לי בפריזר עוד בורי הגדול מלפני שבוע ושפיצים לאכול ... שיהיה מעט דגים אני יקח , וההרגשה האמיתית לשחרר אותו  לברק הוא דג עם הרבה עצמות? כנראה שאתה לא יודע לאכול דגים כמו שצריך. בורי מלא עצמות זה כן,אבל לא לברק אתה אולי לא גרגרן גדול אבל נראה מזה קשקשן גדול. שיהיה לך לבריאות , גם אני היום שחררתי אינטיאס 35ק״ג כי יש לי טלוויזיות במקפיא. פעם הבאה תקרא לי אני אקח את האינטיאס בכייף 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה דג לברק זה דג עם הרבה עצמות , אני גם לא גרגרן גדול עלה לי לברק יומיים לפני של 2 קילו רק סיימתי לאכול אותו לקחת עוד אחת יותר קטן שיש לי בפריזר עוד בורי הגדול מלפני שבוע ושפיצים לאכול ... שיהיה מעט דגים אני יקח , וההרגשה האמיתית לשחרר אותו  לברק הוא דג עם הרבה עצמות? כנראה שאתה לא יודע לאכול דגים כמו שצריך. בורי מלא עצמות זה כן,אבל לא לברק אתה אולי לא גרגרן גדול אבל נראה מזה קשקשן גדול. שיהיה לך לבריאות , גם אני היום שחררתי אינטיאס 35ק״ג כי יש לי טלוויזיות במקפיא. יש לי טלויזיות במקפיא ע'לק 
|
|
|
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה דג לברק זה דג עם הרבה עצמות , אני גם לא גרגרן גדול עלה לי לברק יומיים לפני של 2 קילו רק סיימתי לאכול אותו לקחת עוד אחת יותר קטן שיש לי בפריזר עוד בורי הגדול מלפני שבוע ושפיצים לאכול ... שיהיה מעט דגים אני יקח , וההרגשה האמיתית לשחרר אותו  דג לברק הוא לא עם הרבה עצמות למעשה הוא כמו הדניס כמעט עצמות רק באידרה וקצת בחלק שליד הזימים אותו דבר הלברק דרך אגב לברק של 700 גרם מנה בהחלט יפה לטיגון במחבט
|
|
|
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה דג לברק זה דג עם הרבה עצמות , אני גם לא גרגרן גדול עלה לי לברק יומיים לפני של 2 קילו רק סיימתי לאכול אותו לקחת עוד אחת יותר קטן שיש לי בפריזר עוד בורי הגדול מלפני שבוע ושפיצים לאכול ... שיהיה מעט דגים אני יקח , וההרגשה האמיתית לשחרר אותו  לברק הוא דג עם הרבה עצמות? כנראה שאתה לא יודע לאכול דגים כמו שצריך. בורי מלא עצמות זה כן,אבל לא לברק אתה אולי לא גרגרן גדול אבל נראה מזה קשקשן גדול. שיהיה לך לבריאות , גם אני היום שחררתי אינטיאס 35ק״ג כי יש לי טלוויזיות במקפיא. אתה רוצה תמונה שלו כאילו סתלבט ? סליחה שאני לא כמוכם . אחרי זה אומרים שאני מתחיל ריבים כבוד נמצא פה למטה
|
Catch & Realse
|
|
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה דג לברק זה דג עם הרבה עצמות , אני גם לא גרגרן גדול עלה לי לברק יומיים לפני של 2 קילו רק סיימתי לאכול אותו לקחת עוד אחת יותר קטן שיש לי בפריזר עוד בורי הגדול מלפני שבוע ושפיצים לאכול ... שיהיה מעט דגים אני יקח , וההרגשה האמיתית לשחרר אותו  לברק הוא דג עם הרבה עצמות? כנראה שאתה לא יודע לאכול דגים כמו שצריך. בורי מלא עצמות זה כן,אבל לא לברק אתה אולי לא גרגרן גדול אבל נראה מזה קשקשן גדול. שיהיה לך לבריאות , גם אני היום שחררתי אינטיאס 35ק״ג כי יש לי טלוויזיות במקפיא. אתה רוצה תמונה שלו כאילו סתלבט ? סליחה שאני לא כמוכם . אחרי זה אומרים שאני מתחיל ריבים כבוד נמצא פה למטה הייתי מציע לך לכבד פה יותר , אחרי זה אומרים הילדים עושים בעיות . מהיום נתחיל לצלם תגובות לא לעניין נשלח למנהלים . ואז יהיה פה שקט .
|
Catch & Realse
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה דג לברק זה דג עם הרבה עצמות , אני גם לא גרגרן גדול עלה לי לברק יומיים לפני של 2 קילו רק סיימתי לאכול אותו לקחת עוד אחת יותר קטן שיש לי בפריזר עוד בורי הגדול מלפני שבוע ושפיצים לאכול ... שיהיה מעט דגים אני יקח , וההרגשה האמיתית לשחרר אותו  לברק הוא דג עם הרבה עצמות? כנראה שאתה לא יודע לאכול דגים כמו שצריך. בורי מלא עצמות זה כן,אבל לא לברק אתה אולי לא גרגרן גדול אבל נראה מזה קשקשן גדול. שיהיה לך לבריאות , גם אני היום שחררתי אינטיאס 35ק״ג כי יש לי טלוויזיות במקפיא. אתה רוצה תמונה שלו כאילו סתלבט ? סליחה שאני לא כמוכם . אחרי זה אומרים שאני מתחיל ריבים כבוד נמצא פה למטה הייתי מציע לך לכבד פה יותר , אחרי זה אומרים הילדים עושים בעיות . מהיום נתחיל לצלם תגובות לא לעניין נשלח למנהלים . ואז יהיה פה שקט .  cmr:צלם צלם משחררים פה דגים. קודם כל אף אחד כאן לארב איתך זה בטוח,ומצטער מה חעשות שאני לא מאמין לאף מילה שלך. גם להגזים צריך לדעת. שיהיה לך יום קסום ילדון.
|
|
|
|
|
 |
|
|
זה הרולר שדיגדיג את הלברקים ?  אגב אתמול יצא לי לברק של 700 גרם [שחררתי חזרה למים ] בשיטה שלך עם הבומבט .. בהצלחה במחירה  מעניין 700גרם שחררת למים למה אם מותר לשאול ? מומי בהצלחה במכירה דג לברק זה דג עם הרבה עצמות , אני גם לא גרגרן גדול עלה לי לברק יומיים לפני של 2 קילו רק סיימתי לאכול אותו לקחת עוד אחת יותר קטן שיש לי בפריזר עוד בורי הגדול מלפני שבוע ושפיצים לאכול ... שיהיה מעט דגים אני יקח , וההרגשה האמיתית לשחרר אותו  לברק הוא דג עם הרבה עצמות? כנראה שאתה לא יודע לאכול דגים כמו שצריך. בורי מלא עצמות זה כן,אבל לא לברק אתה אולי לא גרגרן גדול אבל נראה מזה קשקשן גדול. שיהיה לך לבריאות , גם אני היום שחררתי אינטיאס 35ק״ג כי יש לי טלוויזיות במקפיא. אתה רוצה תמונה שלו כאילו סתלבט ? סליחה שאני לא כמוכם . אחרי זה אומרים שאני מתחיל ריבים כבוד נמצא פה למטה הייתי מציע לך לכבד פה יותר , אחרי זה אומרים הילדים עושים בעיות . מהיום נתחיל לצלם תגובות לא לעניין נשלח למנהלים . ואז יהיה פה שקט .  cmr:צלם צלם משחררים פה דגים. קודם כל אף אחד כאן לארב איתך זה בטוח,ומצטער מה חעשות שאני לא מאמין לאף מילה שלך. גם להגזים צריך לדעת. שיהיה לך יום קסום ילדון. אתה מעלה לי עצבים  . ועושה בעיות . יש תמונה של הלברק לפני השחרור , היו איתי 3 אנשים שראו ששחרתי .. אתה לא רוצה אל תאמין אני לא מאמין לכל מה שתכתוב בפורום עכשיו . איך אומרים : יחס גורר יחס .. משפט של ילדים לא ? 
|
Catch & Realse
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
גל מה יהיה ? למה כל שיחה איתך נגמרת בפיצוץ? תדע להבליג ולהמשיך הלאה . תשמע חמוד תפסתי איזה שני לברקים בחיי בגדלים נחמדים , לא זכור לי שיש להם הרבה עצמות . גל בבקשה תחשוב לפני כל אות שאתה מקליד כי סתם זה מעכיר אווירה. תשמע אני כמו שלמדת יכול להגיב בפצצות פה וחוץ מלמחוק לי את הדברים ( ומחקו לי הרבה ) אז כלום לא ישתיק אותי , בבקשה תרגיע את האווירה ...
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|