|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אישתי קיבלה מאבא שלה מדיח- שלא היה בשימוש כמה חודשים, אך כשלעצמו איכותי. מזה זמן מה שהכלים יוצאים מהמדיח עם כתמים שנראים כמו כתמי סבון כלים/ סבון מדיח, לאחרונה יותר מידי כתמים- יש החמרה... למישהו יש מושג ממה זה ואיך פותרים את זה- לפני שאזמין טכנאי שיחרטט... תודה למומחים 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
מציע שתהיה "עסוק מאוד" אחרי ארוחת צהריים  לא מבין בזה כלום אחי 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
רפי אני היה לי את אותו הבעיה יכול להיות שחסר מלח במדיח
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
|
רפי בוקר טוב, קיימת כנראה בעיה בריכוך המים (חוסר מלח) ולכן המים "קשים" ומשאירים שאריות סידן ומינרלים אחרים. כמו כן תבדוק באם אתם משתמשים בטבליית הברקה (חשוב) ואפשר גם לנסות להחליף את הטבליות הנוכחיות ליצרן אחר. יותר סביר מחסור במלח או מערכת הריכוך תקולה שבוע נפלא לך נ.ב. תמיד תוכל לסייע לרעייתך בהדחה ידנית  דרי 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 16, 2012, 08:16:41 AM על ידי דרי לוי
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מלח ונוזל הברקה
|
|
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
היי רפי הבעיה בוודאות מלח למדיח. לקנות את הכי זול ופשוט של שופרסל(גם ככה כל המלחים בארץ מיוצרים ע"י חברת המלח) אין הבדל בין הזול והיקר של יעקובי או סנו או פיניש. נוזל מבריק אני קונה את הבקבוק הגדול לא משנה של איזה חברה-כולם עושים את העבודה. לכל מדיח יש שני פתחים (בהברגה) אחד למלח מתחת למגש כלים תחתון, ואחד בדרך כלל על הדלת לנוזל הברקה. ואם לא מצאת-יש לך את המספר שלי  בהצלחה
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
אישתי קיבלה מאבא שלה מדיח- שלא היה בשימוש כמה חודשים, אך כשלעצמו איכותי. מזה זמן מה שהכלים יוצאים מהמדיח עם כתמים שנראים כמו כתמי סבון כלים/ סבון מדיח, לאחרונה יותר מידי כתמים- יש החמרה... למישהו יש מושג ממה זה ואיך פותרים את זה- לפני שאזמין טכנאי שיחרטט... תודה למומחים  מתחתנים עם אחת כזו 
|
|
|
|
|
|
|
אישתי קיבלה מאבא שלה מדיח- שלא היה בשימוש כמה חודשים, אך כשלעצמו איכותי. מזה זמן מה שהכלים יוצאים מהמדיח עם כתמים שנראים כמו כתמי סבון כלים/ סבון מדיח, לאחרונה יותר מידי כתמים- יש החמרה... למישהו יש מושג ממה זה ואיך פותרים את זה- לפני שאזמין טכנאי שיחרטט... תודה למומחים  מתחתנים עם אחת כזו  שים לב למינוח: מדיח כלים בלשון זכר כאילו... מדיחולפעמים עדיף שכך והמבין יבין 
|
|
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
היי רפי אפשר תמונה של הכלים ? 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לעונים על התשובות המפורטות  עכשיו למדתי שיש דבר שנקרא מלח למדיח- מקובי אפילו למדתי איפה יש ברזים.... מלח למדיח וטבליות הברקה- הבנתי ויטופל  נ.ב. תמיד תוכל לסייע לרעייתך בהדחה ידנית  דרי היקר, יש לי פטור משטיפת כלים מאז הצבא- ואין לי כוונה לוותר עליו... 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
עכשיו הבנתי מדוע אני צמא כל הזמן.? חסר לי מלח
לגבי טבליות הברקה לא הבנתי מהאני עושה איתן
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
רפי, אני רק מקווה שזה לא השפכים של המפעלים והאוניות שוב !!! 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי, אני רק מקווה שזה לא השפכים של המפעלים והאוניות שוב !!!  אם אחרי המלח והטבליות זה לא יעלם- נגלה שהתחילו להזרים שפכים למערכת המים.... לך תדע...  אפשר, רק אחרי שתספר למה אתה רוצה לצפות בכתמים לבנים על הכלים....  ואביחי- זה לא מה שאתה חושב... 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
רפי אני שמח שסוף סוף הבנת . אני לא  אז הואל בבקשה להסביר . חסר מלח מבין מגרד בידיים וכ"ו אוקי יוצאים לים והכל מסתדר אבל תכשיר להברקה  איפו זה מתיישב על החכה 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|