gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הקבוצה ממוקמת בסקטור 5 שנמצא בחוף שקמים. בינתיים 2 קרפיונים של 3 קילו בערך ומיקום שני בתחרות נכון לרגע זה  פרטים ועדכונים בהמשך 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הקבוצה ממוקמת בסקטור 5 שנמצא בחוף שקמים. בינתיים 2 קרפיונים של 3 קילו בערך ומיקום שני בתחרות נכון לרגע זה  פרטים ועדכונים בהמשך  כל הכבוד 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי , כל הכבוד לכם ,ברור לי שאתם מספר 1
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
גינגי המרוקאית שיחררה אותך לשבוע ?  שיהיה לכם בהצלחה ודש חם לאסף (כריש הדיג ) ולאמיר ( טרולוס ) . יש מצב שנבוא לבקר אותכם .
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
noam
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בוקר טוב לאחר לילה ללא שינה - להקה של קרפיונים קטנים עשתה לנו לילה לבן קמנו בחמש וחצי כדי להאכיל את המקום נכון לרגע זה נתפסו כמות של 21 דגים שזאת כמות מכובדת ליום הראשון אנחנו אופטימיים
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
בוקר טוב לאחר לילה ללא שינה - להקה של קרפיונים קטנים עשתה לנו לילה לבן קמנו בחמש וחצי כדי להאכיל את המקום נכון לרגע זה נתפסו כמות של 21 דגים שזאת כמות מכובדת ליום הראשון אנחנו אופטימיים [/quote כל הכבוד, בהצלחה  סתם שאלה קרפיון זה דג של להקה?
|
|
|
|
noam
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קרפיון זה דג של להקה כאשר הגדולים יותר הססניים קצת תמונות
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מה הרף לשקילה? קילו או קילו וחצי? אם כול ה-21 קרפיונים עוברים את הרף, שימשיכו לבוא עד הגדול המיוחל  מה שבטוח זה שהם עושים המון רעש של אכילה וזה עושה לא פחות את העבודה מהריח במים  כדאי שתרשמו קצת נתונים בשביל הסיכום בסוף התחרות  וכמובן לא לשכוח לצלם  שיהיה בהצלחה בהמשך 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
מי זה בתמונה הראשונה חן מזרחי?  חחחחחחחחחחח  בהצלחה 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
עשו חייל
אתם יותר מחברים בתחרות הרבה חברים מחזיקים לכם אצבעות
וכל תפיסה שמדווחת עושה לנו מסיבה
כל הכבוד לכם העילית שבחבורה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נועם שהיה בהצלחה, אני מבין שבסוף אתה לא צריך את הדברים שביקשת ממני. אבל בכל זאת שהיה בהצלחה תתנו בראש מקווה שתפלו על סקטור טוב! השנה אני לא משתתף הספיק לי, גם הצוות שלי לא משתתף מסיבות אחרות. הפעם נצפה מהצד, אולי אני יצליח להגיע לבקר אתכם נהיה בקשר 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נכנסתי להתעדכן, וגיליתי כי התגובה שחשבתי ששיגרתי- לא שוגרה...  אז לפני הכל, אמיר, נועם ואסף, שיהיה המון המון הצלחה ומכל הלב... חוצמזה, מבחינתי אמיר ונועם - אתם נציגינו בתחרות  כדאי שתרשמו קצת נתונים בשביל הסיכום בסוף התחרות  וכמובן לא לשכוח לצלם  כמו שאני מכיר את אמיר, בתום התחרות נקבל כאן סקירה "ללקק את האצבעות".... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נכנסתי להתעדכן, וגיליתי כי התגובה שחשבתי ששיגרתי- לא שוגרה...  אז לפני הכל, אמיר, נועם ואסף, שיהיה המון המון הצלחה ומכל הלב... חוצמזה, מבחינתי אמיר ונועם - אתם נציגינו בתחרות  כדאי שתרשמו קצת נתונים בשביל הסיכום בסוף התחרות  וכמובן לא לשכוח לצלם  כמו שאני מכיר את אמיר, בתום התחרות נקבל כאן סקירה "ללקק את האצבעות"....  ולמי שרוצה להיזכר בסיכום של אמיר את התחרות מאשתקד- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2300.0
|
|
|
|
|
מצב התחרות נכון ל-20:21 בתאריך 20.12.12: 
|
|
|
|
צור.