תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
15/12/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:00-9:30 | פתיון בשרי אחר - שניצל | טלויזיה (סילגו נודד) | FULL HD !! | |
בסביבות 9 | פתיון בשרי אחר - שניצל | סולבי / שלבה (סלפית צהובת-פסים) | 1 | דבש ! |
בסביבות 8 | פתיון בשרי אחר - שניצל | סרגוס (סרגוס משורטט) | 4 | דבש !! |
בסביבות 9 | פתיון בשרי אחר - שניצל | מרמיר (שישן מסורטט) | 2 | דבש !!! |
בסביבות 8 | קלמארי - | טרכון ים תיכוני | 1 | קיבלתי על ידי דייג אחר |
הדו"ח:
לפני הכל הדו"ח מוקדש לחברי Arad שחבל שלא בא איתנו

וגם הקדשה לסקוויד שאמר לי להחזיק את החכה טוב כי לא יכולתי להוריד אותה לסטנד

[/quote]
לתפוס כ 30 דגים ולשחרר מתוכם עשרים זה כבוד גדול, ומניסיון, אני מבטיח לך שנפטון מתכנן לך תגמול הולם - אז שמור על הקלאץ פתוח ותחזיק את המקל היטב -!
תענוג
[/quote]
אז קמים ב5:15 בודק עם קר ולא ממש אז החליפה נשארת בבית גם היום (איזה מזל

יוצאים לאוטו ב5:40 אחרי נשנוש קטן וכוס קפה טובה נוסעים ומגיעים לפני הזריחה
מתחילים להתארגן ופותחים את החכות הקלות לאבא ואח שלי עם ריג פשוט
משקולת
סביבל
שתי קרסים באורך של 20 סנטים
מחמשים בשניצל וזורקים אני בינתיים פותח את הסט הגדול שם משקולת של 60 גרם עיגול עם אותו ריג בסיסי מחמש שניצל וזורק קרוב 40-50 מטר לתוך בור
ואחרי שנייה לא הספקתי אפילו לשים את החכה בסטנד אכילות מהדקה הזו ידעתי שהיום יהיה איכותי

נותן הוקסט קטן ומרגיש התנגדות קלה אמרתי לאבא שלי "יש דג אבל קטן .." ומטר מהחוף פתאום התעורר ורצה לחזור למים נכנס לגל והקפיץ את עצמו באוויר

אחרי זה מתקפה של טלויזיות לא הורדתי את המקל מהיד לשנייה (חוץ מלהוציא את הדגים מהקרס ולחמש ) באו גדולות ואחרי זה שעה של תפוס ושחרר של קטנים מרמירים סרגוסים וטלויזיות כולם חזרו לחיות חוץ מדג אחד חדש שלא חושב שראיתי בחיים

בסביבות 8 מגיע מישהו שהעלה לי תעצבים עמד מטר מאיתנו בלי בושה

אחרי זה שעה יובש אבא שלי ואח שלי מתחילים להתקפל ואני עושה זריקה אחרונה קצת רחוקה באזור סלעי חולי (האזור הקודם שזרקנו היה חולי 100%) ופעם ראשונה ואחרונה להיום שם את המקל בסטנד ופותח קלאצ' (הייתי רחוק ורציתי לשמוע כל אכילה)

וזהו עד הפעם הבאה !
ותמונות

והדג שלא ידעתי את שמו ניראה בתמונה הבאה בראש הערימה