מבחינת הפתיון זה חייב להיות רק בצק אלא כל הפיתיונות שקיימים- אם לזה התכוונת
Sent from my iPhone using Tapatalk
מומי, התכוונת לכתוב "
לא חייב להיות...",
ואתה צודק כפוף לתיקון...
לאחרונה אני מנסה לחשוב איך לשדרג את הדייג בבוס. זאת אומרת בד"כ אני דג עם זוגיה פשוטה ובצק ועניין אותי מאוד מה אתם חושבים על שדרוג הבוס לצורך הענין טרגוט של דגים מסוימים כמו בפתיונות או שזה לא כל כך שייך בבוס? לצורך הענין לפי עונות השנה או פתיונות שונים וכדומה.
השאלה לא ברורה.
אם כיוונת לפתיונות-
יש הרבה פתיונות אחרים שמיועדים לדגים שלא נתפסים או פחות נתפסים על בצק,
לסרגוסים למשל: הכי מומלץ לדעתי פילוטה (יש מאמרים על זה), אך גם גמברי, רדס (קפצנים) ותולעים-
יעשו את העבודה יותר טוב מבצק.
גמברי, רדס (קפצנים) ותולעים, גם רצועות דקות של קלמארי-
יביאו מנורי (כחילה), מרמיר, אג'אג' (דניס), טרחון/טרולוס, בננות - אם מצויים בסביבה.
אם יש שאלות ספציפיות- תפריד ותרווח שיובהר מה בדיוק השאלה.