פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כנרת 6-8,12,12 |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: כנרת 6-8,12,12 (נקרא 3780 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של סיפתח לזמזמים  נשמע שבסה"כ היה לכם אחלה אקשן למרות המיטרדים הסביבתיים... דגתם רק עם קפיצים ? פידור סטנדרטי של תערובת השריה וכדומה או תמציות ודיפים? הייר ריגים? בוייליס? טייגר נאטס? קיאק או זריקה מהחוף בלבד? אל תתקמצן על פרטים טכניים  שהזמזמים ימשיכו לזמזם  (תבדוק את התמונות, הן ענקיות ומפוקסלות רצח  ) השתמשנו בהייר ריג בוילס טייגר תירס בדיפים שונים ובלי קיאק מהחוף וכן פידור סטנדרתי ולגבי התמונות זאת הדרך היחידה שאני מצליח להעלות תמונות שלח לי במייל את התמונות ואני יקטין לך אותם abc1970@walla.com
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יפה מאוד, ובכלל המקום הזה ממש כיף, הבעיה שזה אחד מהמקומות היחידים שעדיין יש גישה חופשית אליו, ולכן הוא מלא ביום במתרחצים ובלילה בדייגים
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
יופי של סיפתח לזמזמים  נשמע שבסה"כ היה לכם אחלה אקשן למרות המיטרדים הסביבתיים... דגתם רק עם קפיצים ? פידור סטנדרטי של תערובת השריה וכדומה או תמציות ודיפים? הייר ריגים? בוייליס? טייגר נאטס? קיאק או זריקה מהחוף בלבד? אל תתקמצן על פרטים טכניים  שהזמזמים ימשיכו לזמזם  (תבדוק את התמונות, הן ענקיות ומפוקסלות רצח  ) השתמשנו בהייר ריג בוילס טייגר תירס בדיפים שונים ובלי קיאק מהחוף וכן פידור סטנדרתי ולגבי התמונות זאת הדרך היחידה שאני מצליח להעלות תמונות שלח לי במייל את התמונות ואני יקטין לך אותם abc1970@walla.comהבעיה שאני עכשיו בבסיס ואני יהיה בבית רק בעוד שבוע ואז זה כבר יהיה לא רלוונטי
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה ששום דבר לא עוצר אתכם... רוח וגשם זה רק סוג של תפאורה עבטרכם- בקיצור דייגים בנשמה  יציאה מוצלחת למסע דיג חורפי- עם תוצאות מכובדות מאוד  אנדריי, נראה שהקרפיונים עושים לך חם.... 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לזה קוראים יציאת דייג, לא כמו אצלי בחוף - שעתיים שלוש בקושי יש קפה ומתקפלים  נהנה כל פעם מהדוחות האלו, תודה טושקאן  קצת לקבל פרופורציות, שאתם אומרים פידור, באיזה כמות השתמשתם ? אנדריי , החורף הגיע  תשמור על עצמך 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דימה ואנדרי צוות מנצח ללא ספק כלל וכלל תותחים אתם ,דימה מזמן לא נפגשנו גשם רוח אני בבית תחת השמיכה, ואתה ואנדרי לא מוותרים, אין ים אז יש כינרת. אהבתי והדוחות שלכם כרגיל מהנים ומלאים בדגים וחוויות דייג מכל הסוגים. מה הכוונה זורקים עם הגב למים? איזה קורעים,איך קוראים להטלה כזאת ,הטלתחת? אנדרי שתהיה בריא אנחנו בדצמבר כבר קצת קריר לא ? לפחות שים גופיה 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני חושב שדימה כיסה כמעט הכול בדוח פחות או יותר. מבחינת הפירוט של אופן העבודה, לא עבדנו אם קפיצים אך ורק hair-rig הקפיצים שדימה רשמם בדוח אלו קפיצים שחברה שדגו שמה אבדו את הדגים איתם והם נתפסו אחרכך אצלנו אם הקפיצים  כמות פידור שלקחנו איתנו בערך 20 קילו מורכב מתערובות השרייה לעופות וחומרים יבשים כמו פירורי לחם עוגיות למינהם תירב מתוק קמח תירס קמח מצות ועוד... בפתיונות היה שימוש בטייגר נאטס + תירס בדיפים שונים שוקלד לבן, כרמל,אמינו דבש,mix48,שמן קנאביס ועוד כמו כן השתמשנו בבויילים חלקם מה שהכנתי בבית אך ללא הצלחה הפעם (פעם שעברה עבדו יותר טוב) חוץ ממושט אחד בגודל חצי כף יד חוצפן שהחליט לנגוס בבויל וישב שמה על הקרס לילה שלם כנראה. ולכל מי ששאל האם לא קר הקרפיון ביידים מחמם  לסיכום הייתה יציאה מהנה ביותר ,וקצת רטובה ביום האחרון במיוחד.
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 11, 2012, 04:10:09 AM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
ואנדרי שכך להוסיף את השילוב המנצח שמצאתי לפני כמה זמן זה טייגר רגיל שתי תריסים שוקולד לבן וטייגר mix48
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
אני חושב שדימה כיסה כמעט הכול בדוח פחות או יותר. מבחינת הפירוט של אופן העבודה, לא עבדנו אם קפיצים אך ורק hair-rig הקפיצים שדימה רשמם בדוח אלו קפיצים שחברה שדגו שמה אבדו את הדגים איתם והם נתפסו אחרכך אצלנו אם הקפיצים  כמות פידור שלקחנו איתנו בערך 20 קילו מורכב מתערובות השרייה לעופות וחומרים יבשים כמו פירורי לחם עוגיות למינהם תירב מתוק קמח תירס קמח מצות ועוד... בפתיונות היה שימוש בטייגר נאטס + תירס בדיפים שונים שוקלד לבן, כרמל,אמינו דבש,mix48,שמן קנאביס ועוד כמו כן השתמשנו בבויילים חלקם מה שהכנתי בבית אך ללא הצלחה הפעם (פעם שעברה עבדו יותר טוב) חוץ ממושט אחד בגודל חצי כף יד חוצפן שהחליט לנגוס בבויל וישב שמה על הקרס לילה שלם כנראה. ולכל מי ששאל האם לא קר הקרפיון ביידים מחמם  לסיכום הייתה יציאה מהנה ביותר ,וקצת רטובה ביום האחרון במיוחד. דוח מעולה חברים , אני כבר מת לעלות לכמה ימים אבל לא יוצא לנו  בעבר ראיתי (וגם הדגים ) שתירס גם טבעי וגם סיליקון טבול בדיפ אננס\תותים יעיל ביותר בחורף , בויילי משום מה פחות עובד . מה מרחק הזריקה מהחוף ? עומק משוער ? כמה מקלות זרקתם ? לדעתי תמיד עדיף לשלם על כניסה לחוף יש שם שולחן , מקום להטעין את הנייד וגם שקט מכל מיני נודניקים בעיקר בדייג כזה שצריך שקט .
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 |
|
|
אני חושב שדימה כיסה כמעט הכול בדוח פחות או יותר. מבחינת הפירוט של אופן העבודה, לא עבדנו אם קפיצים אך ורק hair-rig הקפיצים שדימה רשמם בדוח אלו קפיצים שחברה שדגו שמה אבדו את הדגים איתם והם נתפסו אחרכך אצלנו אם הקפיצים  כמות פידור שלקחנו איתנו בערך 20 קילו מורכב מתערובות השרייה לעופות וחומרים יבשים כמו פירורי לחם עוגיות למינהם תירב מתוק קמח תירס קמח מצות ועוד... בפתיונות היה שימוש בטייגר נאטס + תירס בדיפים שונים שוקלד לבן, כרמל,אמינו דבש,mix48,שמן קנאביס ועוד כמו כן השתמשנו בבויילים חלקם מה שהכנתי בבית אך ללא הצלחה הפעם (פעם שעברה עבדו יותר טוב) חוץ ממושט אחד בגודל חצי כף יד חוצפן שהחליט לנגוס בבויל וישב שמה על הקרס לילה שלם כנראה. ולכל מי ששאל האם לא קר הקרפיון ביידים מחמם  לסיכום הייתה יציאה מהנה ביותר ,וקצת רטובה ביום האחרון במיוחד. דוח מעולה חברים , אני כבר מת לעלות לכמה ימים אבל לא יוצא לנו  בעבר ראיתי (וגם הדגים ) שתירס גם טבעי וגם סיליקון טבול בדיפ אננס\תותים יעיל ביותר בחורף , בויילי משום מה פחות עובד . מה מרחק הזריקה מהחוף ? עומק משוער ? כמה מקלות זרקתם ? לדעתי תמיד עדיף לשלם על כניסה לחוף יש שם שולחן , מקום להטעין את הנייד וגם שקט מכל מיני נודניקים בעיקר בדייג כזה שצריך שקט . מרחק כ 80 מטר עומק כ4 5 מטר אולי יותר לא יצא לי לבדוק שם את העומק והיה לנו חמש חכות לי 2 ולאנדריי 3 וכמובן שחוף בתשלום יהיה יותר שקט פשות לפני שנתיים לא היה שם קמעת אנשים וחשבתי שזה יהיה אותו דבר גם עכשיו אבל לא ולגבי שולחן תמיד יש באוטו של אנדריי 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אני חושב שדימה כיסה כמעט הכול בדוח פחות או יותר. מבחינת הפירוט של אופן העבודה, לא עבדנו אם קפיצים אך ורק hair-rig הקפיצים שדימה רשמם בדוח אלו קפיצים שחברה שדגו שמה אבדו את הדגים איתם והם נתפסו אחרכך אצלנו אם הקפיצים  כמות פידור שלקחנו איתנו בערך 20 קילו מורכב מתערובות השרייה לעופות וחומרים יבשים כמו פירורי לחם עוגיות למינהם תירב מתוק קמח תירס קמח מצות ועוד... בפתיונות היה שימוש בטייגר נאטס + תירס בדיפים שונים שוקלד לבן, כרמל,אמינו דבש,mix48,שמן קנאביס ועוד כמו כן השתמשנו בבויילים חלקם מה שהכנתי בבית אך ללא הצלחה הפעם (פעם שעברה עבדו יותר טוב) חוץ ממושט אחד בגודל חצי כף יד חוצפן שהחליט לנגוס בבויל וישב שמה על הקרס לילה שלם כנראה. ולכל מי ששאל האם לא קר הקרפיון ביידים מחמם  לסיכום הייתה יציאה מהנה ביותר ,וקצת רטובה ביום האחרון במיוחד. דוח מעולה חברים , אני כבר מת לעלות לכמה ימים אבל לא יוצא לנו  בעבר ראיתי (וגם הדגים ) שתירס גם טבעי וגם סיליקון טבול בדיפ אננס\תותים יעיל ביותר בחורף , בויילי משום מה פחות עובד . מה מרחק הזריקה מהחוף ? עומק משוער ? כמה מקלות זרקתם ? לדעתי תמיד עדיף לשלם על כניסה לחוף יש שם שולחן , מקום להטעין את הנייד וגם שקט מכל מיני נודניקים בעיקר בדייג כזה שצריך שקט . יציאה אחת לפני דווקא הבוילים חריפים בגדלים גדולים מעל 20 מילמטר עבדו מצוין (נו לא כל יום חג). אכן בהתחלה רצינו לנסוע לכיוון שקמים אבל עצרנו לבדיקה של החוף הזה היה נראה נקודה טובה לא סלעית לא הרבה אנשים היה שמה בחור אחד שישב בצד הכי שמאלי בחוף לא מפריע לאף אחד. החלטנו להתיישב בנקודה אחרי כמה שעות הבאנו את הטעות או יותר נכון את חוסר השינה המתקרב לשלושה ימים הקרובים 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|