MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
tica libra sa 3000
אני מחפש תמונה איפה שיושב השפולה
לפי דעתי הלך לי לעיבוד חלק ואני לא יודע מה
יש מצב מישהו יכול לצלם לי את החלקים שיש על המוט ?
תודה מוטי
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לפחות 3 דיסקיות וגלגל שיניים 1
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
לפחות 3 דיסקיות וגלגל שיניים 1
שלום מוטי  לי יש tica sportera sr 4500 דאבל קלצ' וזה מה יש על העמוד
|
|
|
|
|
אין , אין עליך יא אבי  אדם טופ באמת 
|
. !
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אין , אין עליך יא אבי  אדם טופ באמת  וגם אין עליך יא בראל חברי הווירטואלי ל-  אבל אל דאגה יום אחד אנחנו ניפגש ואז  סאתם אני חושב שזה יהיה יותר הגיוני
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אבי אחי תודה רבה לך באמת מכל הלב  אבל הרולר שיש לי הוא 10 לגרים יותר מסובך אבל דומה רק איפה שיש אצלך דיסקיות אצלי יש לגרים תודה 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אבי אחי תודה רבה לך באמת מכל הלב  אבל הרולר שיש לי הוא 10 לגרים יותר מסובך אבל דומה רק איפה שיש אצלך דיסקיות אצלי יש לגרים תודה  בבקשה מוטי  אין לך את הקופסה ? כי בדרך כלל יש על הקופסה שרטוט של החלקים ואופן ההרכבה\פירוק
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2011, 20:18:24 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
הבעיה היא שהחוט לא מסתדר נכון
מצד אחד נכנס יותר חוט,מלמעלה נכנס פחות חוט מלמטה
לפי דעתי חסר דיסקית ?
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
לפי דעתי חסר דיסקית ?
אם בחלק העליון חסר חוט יש יותר מדי דיסקיות או שהספולה גבוה מדי משום מה טעות בהרכבה  חלק אחד לא במקום ואז כל העסק התרומם במילימטר או שניים
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2011, 07:38:44 AM על ידי avig29
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לפי דעתי חסר דיסקית ?
אם בחלק העליון חסר חוט יש יותר מדי דיסקיות או שהספולה גבוה מדי משום מה טעות בהרכבה  חלק אחד לא במקום ואז כל העסק התרומם במילימטר או שניים אבי הבעיה זה בחלק העליון יש לי יותר חוט מ בתחתון ?
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ועוד דבר מוטי מקבלים בדרך כלל דסקיות ספר כי הקלצ' מתהדק עם הזמן (יש שקיעה ) והחוט נאסף בצורה לא שווה יותר חוט על החלק התחתון ואז הוספת דסקית או שניים "מישרת" את החוט וכך אתה חוזר למצב ההתחלתי
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ועוד דבר מוטי מקבלים בדרך כלל דסקיות ספר כי הקלצ' מתהדק עם הזמן (יש שקיעה ) והחוט נאסף בצורה לא שווה יותר חוט על החלק התחתון ואז הוספת דסקית או שניים "מישרת" את החוט וכך אתה חוזר למצב ההתחלתי יש מצב שהחלפתה ספולה ואז בספולה "הישנה" נדבקו הדסקיות  לספולה
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ועוד דבר מוטי מקבלים בדרך כלל דסקיות ספר כי הקלצ' מתהדק עם הזמן (יש שקיעה ) והחוט נאסף בצורה לא שווה יותר חוט על החלק התחתון ואז הוספת דסקית או שניים "מישרת" את החוט וכך אתה חוזר למצב ההתחלתי אבי אתה מתכוון ל דיסקיות שיש על הספולה או בתוך הרולר?
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ועוד דבר מוטי מקבלים בדרך כלל דסקיות ספר כי הקלצ' מתהדק עם הזמן (יש שקיעה ) והחוט נאסף בצורה לא שווה יותר חוט על החלק התחתון ואז הוספת דסקית או שניים "מישרת" את החוט וכך אתה חוזר למצב ההתחלתי אבי אתה מתכוון ל דיסקיות שיש על הספולה או בתוך הרולר? הכוונה לדסקיות שעל העמוד השקופות
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אבי אתה זמין בטלפון ?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »