יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מחפש לקנות בובות סבידה של החברות המובילותyamashita "מעיל חם" 3.5 וגם מחפש לקנות חוט של berkley egi master braid לסבידות ןקלמר
|
|
עריכה אחרונה: יולי 23, 2011, 19:13:43 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מחפש לקנות בובות סבידה של החברות המובילותyamashita "מעיל חם" 3.5 וגם מחפש לקנות חוט של berkley egi master braid לסבידות ןקלמר
איזו יפיפיה  אני יכול להבין העדפה כזו או אחרת בבחירת הבובה (ואין לי מושג לגבי הבובה שבתמונה,אשמח לפרטים), אבל מה הסיפור של החוט? מה עושה אותו מתאים יותר לסבידות וקלאמרים?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הבובה שבתמונה היא של חברת yo-zyri ןנמכרת באשדוד בחנות של גיורא קפטן הוק הם עולים 3ב-100 לגבי החוט אני יכול רק להגיד לך שגם חוט ב-10 שקל יתפוס סבידה{כנ"ל לגבי בובות} אבל ישנם חוטים המיועדים אך ורק לדייג הנ"ל
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
שוקי, בהצלחה בחיפוש ובקנייה. אהבתי את התמונה 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הבובה שבתמונה היא של חברת yo-zyri ןנמכרת באשדוד בחנות של גיורא קפטן הוק הם עולים 3ב-100 לגבי החוט אני יכול רק להגיד לך שגם חוט ב-10 שקל יתפוס סבידה{כנ"ל לגבי בובות} אבל ישנם חוטים המיועדים אך ורק לדייג הנ"ל
תודה על התשובות ועוד כמה שאלות ברשותך:: 1. ממה עשויה הבובה? היא נראית כמו הלייב-בייט מעופרת מצופה בצורה הכללית... 2. האם היא זוהרת או רק חלקים מסויימים? 3. שוקלת פחות או יותר מבובה 3.5 אינץ' רגילה? 4. מה ההתרשמות שלך מבחינת תפיסות? יותר מבובות רגילות ?? קלאמרים וסבידות יצא לי כבר לתפוס עם חוטי ניילון מ-0.20 עד 0.60 וחוטי בד מ-0.15 ועד 0.40 מ"מ... בסופו של דבר התקבעתי על חוט ניילון 0.30 איכותי שמספיק חזק לפתוח את הקרסים אם הבובה נתקעת בסלע מבלי להיקרע אבל מצד שני מאפשר זריקות למרחקים סבירים פלוס... אם יש חוט ייעודי לדיג הראש-רגלים למיניהם שיש בו תכונות מעבר לאלו שציינתי,אשמח לשמוע עליו ולקבל הסבר לגבי התכונות הנ"ל... בקרוב הם אצלנו שוב פעם 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לגבי הבובה של חברת yo-zuri אז המשקל שלה 20 גרם בגודל 3.5 ישנם גם בובות שהם 3.5 אינץ אבל במשקל של 25 גרם המיועדים למים עמוקים והירידה שלהם למים מהירה יותר אשר גורמת לקלמר\סבידה להתפתות יותר מהר יש לו לגיורא עוד דגמים רבים מחברות וגדלים שונים הבובה הנ"ל עשויה מסילקון u/v ישנם גם בובות שעטופות בבד של קלמר וכאלו של חברת yamashita שאותם אני מבקש לקנות שנקראות "מעיל חם" ומווסטות את עצמם לטמפרטורת המים לגבי החוטים אני יכול רק להגיד את מה שאני יודע וקראתי מאתרים שונים מיפן אני יודע שלחוט יש תכנות רבות כמו אפשריות "נענוע " והשתקפות החוט במים כמו כן החוטים אלסטיים במיוחד עוד דבר שרציתי להוסיף הוא שגם בובות "פשוטות ולא מתוחכמות תופסות אבל המבחן שאני עשיתי היה דווקא בזמן שאין כמעט סבידות הבובות המתוכקמות "פיתן ומשכו"את תשומת הלב מספר פעמים רב מאשר בובות פשוטות
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לגבי הבובה של חברת yo-zuri אז המשקל שלה 20 גרם בגודל 3.5 ישנם גם בובות שהם 3.5 אינץ אבל במשקל של 25 גרם המיועדים למים עמוקים והירידה שלהם למים מהירה יותר אשר גורמת לקלמר\סבידה להתפתות יותר מהר יש לו לגיורא עוד דגמים רבים מחברות וגדלים שונים הבובה הנ"ל עשויה מסילקון u/v ישנם גם בובות שעטופות בבד של קלמר וכאלו של חברת yamashita שאותם אני מבקש לקנות שנקראות "מעיל חם" ומווסטות את עצמם לטמפרטורת המים לגבי החוטים אני יכול רק להגיד את מה שאני יודע וקראתי מאתרים שונים מיפן אני יודע שלחוט יש תכנות רבות כמו אפשריות "נענוע " והשתקפות החוט במים כמו כן החוטים אלסטיים במיוחד עוד דבר שרציתי להוסיף הוא שגם בובות "פשוטות ולא מתוחכמות תופסות אבל המבחן שאני עשיתי היה דווקא בזמן שאין כמעט סבידות הבובות המתוכקמות "פיתן ומשכו"את תשומת הלב מספר פעמים רב מאשר בובות פשוטות
תודה על ההסבר המפורט  בסוג שאתה מתאר עוד לא נתקלתי... וויסות טמפרטורה עצמי בבובות לקלאמרי?? לאן הגענו 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תודה על ההסבר המפורט  בסוג שאתה מתאר עוד לא נתקלתי... וויסות טמפרטורה עצמי בבובות לקלאמרי?? לאן הגענו  לאישתי עדיין אין את זה - כל היום חם לי, קר לי. אגב, מה נותן וויסות הטמפרטורה? והאם הבובה לא מגיעה לטמפרטורת המים בכל מקרה מעצם העובדה שהיא טבולה במים? לגבי החוט - אתה מדבר על חוט בד עם יכולת התמתחות כמו מונו? או שהוא פשוט לא מצופה ולכן מאוד גמיש?
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אספתי לך כמה תמונות מהאינטרנט של yamashita werm jacket
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אספתי לך כמה תמונות מהאינטרנט של yamashita werm jacket
מה שמדהים בעיני זה איך החוט נעלם במים ולא רואים אותו
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
תכנולוגיה 10000 מהנדסים ועוד .... וכול זה על מנת ליצר חיקוי עלוב ביותר של שרימפס . לאן נגיע כולה קלמרים \ סבידות שמחיר השוק שלהם לא מצדיק השקעה כזו .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תכנולוגיה 10000 מהנדסים ועוד .... וכול זה על מנת ליצר חיקוי עלוב ביותר של שרימפס . לאן נגיע כולה קלמרים \ סבידות שמחיר השוק שלהם לא מצדיק השקעה כזו .
סליחה? "כולה קלמרים \ סבידות שמחיר השוק שלהם לא מצדיק השקעה כזו "  אני לא יודע באיזה שוק אתה קונה אבל איפה שאני קונה המחיר לא יורד מ-30 ש"ח לקילו,בדר"כ קפוא וברוב המקרים גם אין טרי או שאין בכלל... אם בובה של 30 ש"ח יכולהלהחזיק מספר יציאות מבלי ללכת לאיבוד בסלעים ומביאה לי 5-6 קלאמרים גדולים,מבחינתי היא שווה כול שקל. גם שלי וגם של הפיתוח... אם אני צריך לשקול את המחיר לעומק ומחליט ללכת על בובות של 7-8 ש"ח ליחידה שגם הן תופסות ולפעמים עשרות במהלך מספר יציאות עד שהן אובדות,הרווח גדול פי כמה...
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עלוב או לא, הקלמרים מתים לשחק בבובות הללו. וזה הדבר היחיד שקובע.
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
אני מוכן לשלם 30 שקלים לכל סבידה חיה שיביאו לי. עד 10 חתיכות כל פעם.
אין פתיון טוב יותר בעולם מסבידה חיה ובועטת.
השם זה מאור והטלפון הוא 052-8967999
תודה
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|