פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   רטוב מאוד... אבל דווקא יבש |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: רטוב מאוד... אבל דווקא יבש (נקרא 5108 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 7/12/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:צוות חרטא נפגש לדיג עם שוך הסערה - בצפי - סרגוסים מתחילים בגזרה שבין הבננה ביץ לנהריה אבל שם סופגים הרבה גשם, זרמים מטורפים (משקולות 200 גר' נסחפו כמו קלקר....) ואצות. זריקה ראשונה והריג עם השוק לידר נשאר בבריכת אצות תת מימית  מנסים כמה נקודות בחוף אבל המצב זהה - זרם נכנס, זרם יוצא, בין לבין, עמוק או רדוד - יש רק אצות. מדלגים צפונה לסילקה שם מוצאים ים שקט יותר שהלך ועלה, עוד יותר גשם שפשוט לא פסק, אבל אין אצות (איזה כייף). קלמרי, תולעים, חתיכות בורי, בשר סרטנים... הכל נוסה והדגים אכלו בפה סגור ולא נתפסו. למרות הים החזק והפעיל, צורת האכילה ואי התפיסות הזכירו דווקא אכילות סרטנים. מה דעתכם? יש מצב שזה סרטנים בכזה ים?
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש מצב לסרטנים למרות שאצלנו נתפסו סרגוסים יפים.וכולם תפסו
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בים כזה אין מצב בכלל לסרטנים
זה כן יכול להיות סרגוסים אבל קטנים
|
-------------------------------
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
הצפון הרחוק (שבי ציון ועד ראש הנקרה )היה פעם שורץ בסרגוסים ושם לא ביקרתי מעל 10 שנים
מאז שנהיה נדיר למצוא אותם לא ניסיתי בכלל שם !!
השאלה סקויד באיזה קרקעית עבדתם?
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בים כזה אין מצב בכלל לסרטנים
זה כן יכול להיות סרגוסים אבל קטנים
יכול להיות סרטנים גם אחד החברה הוציא שייט כחול וגם גיטרן ויכול להיות שכן מדובר בסרגוסים קטנים
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אייל, בשביל לצאת במזג אוויר כזה לדיג פתיונות, צריך אומץ ונחישות. אני רואה שיש לצוות שלך את שני הדברים  אני הייתי מוותר ומחכה למזג אויר קצת יותר רגוע.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון - הקרקעית חולית - בזרימה הזו מטורף לנסות פתיונות באיזור סלעי כי הריג פשוט נגרר עד שאיזה סלע עוצר אותו. בנצי - לפני שנתיים באותה גזרה הוצאתי שייט כחול בגלים של מעל מטר וחצי, כך שכלום כבר לא יפתיע אותי. שרגא - אין ברירה, חייבים לבדוק ציוד חדש  .... יריב השתמש לראשונה במקל החדש שלו - Anyfish Anywhere 6&bait 14ft הימים הלא שיגרתיים והמאתגרים הללו הם הכי כייפיים גם אם אין ולו דג אחד. כל עוד אין ברקים ומטחי ברד מצידי לשבת בחוף כמה שיותר.
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
אותו דבר גם אני בדיוק! ירדנו אתמול אני וחבר, התחלנו בסילקה טרוף של זרמים היו שם, היו אכילות אבל לא נתפסו.. ניסתי גדלים שונים של קרסים ולא עזר עברנו לראש הנקרה וכמות האצות שהייתה שם לא נורמלית.. נסנו קצת בוס ופילוטה, שוב, האצות מייאשות אותנו, קיפלנו ציוד וחזרו הבייתה סקוויד יש מצב אתם הייתם בראש הנקרה אתמול? עם טנדר?
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 07, 2012, 13:44:25 PM על ידי liron89
|
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אותו דבר גם אני בדיוק! ירדנו אתמול אני וחבר, התחלנו בסילקה טרוף של זרמים היו שם, היו אכילות אבל לא נתפסו.. ניסתי גדלים שונים של קרסים ולא עזר עברנו לראש הנקרה וכמות האצות שהייתה שם לא נורמלית.. נסנו קצת בוס ופילוטה, שוב, האצות מייאשות אותנו, קיפלנו ציוד וחזרו הבייתה סקוויד יש מצב אתם הייתם בראש הנקרה אתמול? עם טנדר?
לא - לרוהנ"ק אנו מגיעים רק לקלמרי התחלנו בנהריה ועלינו צפונה עד סילקה.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אייל, בשביל לצאת במזג אוויר כזה לדיג פתיונות, צריך אומץ ונחישות. אני רואה שיש לצוות שלך את שני הדברים  אני הייתי מוותר ומחכה למזג אויר קצת יותר רגוע. עם הקור עוד אפשר להסתדר  אבל גשם זה סרט אחר  , לפחות לא צריך לשטוף ציוד  כל הכבוד לכם
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ממתי יריב בצוות חרטה  זה שהוא חרטולוג ידוע זה ידוע אבל צוות חרטה ?? הייתם צריכים לעבור לגיזרת חיפה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 +  +  = יציאת דיג? רק בלוגיקה של צוות חרטא... אצל כל האחרים, זה שווה 
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
 +  +  = יציאת דיג? רק בלוגיקה של צוות חרטא... אצל כל האחרים, זה שווה   +  +  = 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד לכם בגשם הזה בים זה לא נעים יש מצב לסרטנים וגם לדגים קטנים. יש גם מצב שהזרם החזק עם החול על הקרקעים פשוט עשו מין ניקוי חול לפתיון והוא התפורר מהר. איזה מעצבנות האצות מקווה שיעלמו מהר כי התחדשתי בציוד לאינטיאס ואני מקווה לצאת שבוע הבא לאיזה נסיון ראשון באזור אכזיב אבל עם כמיות האצות ישארו שם ננסה באזור חיפה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|