dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דו״ח ואיזה דגים wow אז זה אתה עם הדג והראש המרובע שהעלו כטיזר לפני כמה ימים.  הפלמודים הפלמידות והדוראדו מהסיר זה אחלה ,אבל מרגישים שבחוף נהנית פי כמה איזה פירוט ואיזה דג,וחשוב גם שחזרו המשקפיים,פעם הבאח שרוך אבטחה. עשית לי חשק לאינטיאסים מהחוף רק רכשתי ציוד היום נשאר רק חוט ולצאת. על איזה חוט היית ממליץ של 65LB? תודה ובהצלחה בבאות.
|
|
|
|
|
סירות זה נחמד אבל אין כמו הבקרים של אכזיב 
|
-------------------------------
|
|
|
|
yahoo:אין מלים לתאר את ההרגשה הזאת שהדג נתפס אני אומר שאתה המורה של החוף ואנו החנכים כל הכבוד מוריד לך כובע ומאחל לך הרבה הצלחה אשמח לפגוש אותך על החוף תמיד יש מקום לכולם  דוח מלמד ומהנה בהצלחה בבאות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ללא ספק שפע הרפתקאות, דוח מרתק כמו סיפור טוב בהמשכים... אין ספק בנצי, יש לך את הדרייב משכבר הימים לדיג החופי, ולפי כמות התפיסות נראה שהאינטיאסים זוכרים לך חסד נעורים ומגיעים לבקר בחכותיך... עשית תפיסה יפיפיה שפיצתה על הבריחות, וחייב לשאול: למה לא לקחת גאנץ' לחוף?! ניתן להכין מנרוסטה גאנץ' אופטימלי ולשים לשפיץ כיסוי הדוק מגומי קשיח עם חוט אבטחה- למה לא?! לגבי העדכון מהסירה, לא דוח אך בכל זאת עדכון- יפה לך ולעידו להמשיך לחגוג בסירה 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדהים  החלום שלי להוציא אנטיאס מהחוף... דו"ח מעולה סרטון ללא מילים שאפו על המקצעיות 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
וואי וואי וואי בנצי דוח מעלף!!! הקטע הזה עם הקרסים שפחדת שיתקע לך ביד הזכיר לי משהו  כבר היינו בסרט הזה  סוף טוב הכל טוב גם הוצאת את הדג גם נתת לאחרים להרגיש איך זה וגם קיבלת את המשקפיים בחזרה מברוק ושיהיו עוד הרבה כאלה 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אתה מנפץ את כל הסטטיסטיקות של ציידי האינטיאס  אנשים רודפים אחרי הדג הזה ימים ולילות ללא הצלחה ואילו אצלך תקיפות, בריחות, וכמובן תפיסות מוצלחות ומרשימות  פשוט אומנות המבוססת על ניסיון עצום. כיף לקרוא את הדו"ח המושקע  ואיך אפשר שלא להתענג על התמונות והסרטון שמשדרג את הדיווח לרמה אחרת  כל הכבוד ותודה רבה על ההשקעה והשיתוף 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דו״ח ואיזה דגים wow אז זה אתה עם הדג והראש המרובע שהעלו כטיזר לפני כמה ימים.  הפלמודים הפלמידות והדוראדו מהסיר זה אחלה ,אבל מרגישים שבחוף נהנית פי כמה איזה פירוט ואיזה דג,וחשוב גם שחזרו המשקפיים,פעם הבאח שרוך אבטחה. עשית לי חשק לאינטיאסים מהחוף רק רכשתי ציוד היום נשאר רק חוט ולצאת. על איזה חוט היית ממליץ של 65LB? תודה ובהצלחה בבאות. אני משתמש בחוט של פאוור פרו 80 ליברה בגלל הסלעים רוצה חוט עבה יותר
|
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
yahoo:אין מלים לתאר את ההרגשה הזאת שהדג נתפס אני אומר שאתה המורה של החוף ואנו החנכים כל הכבוד מוריד לך כובע ומאחל לך הרבה הצלחה אשמח לפגוש אותך על החוף תמיד יש מקום לכולם  דוח מלמד ומהנה בהצלחה בבאות תודה על הערכה והפרגון . נפגש בקרוב על הריפים .
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
תענוג לקרוא את הדוח המפורט והמלומד ולראות את התוצאות. איזו התמדה ועקשנות. כבוד על הדג וכפרות על הבריחות. יש פה בפורום כמה מקצוענים כנ"ל שכיף לקרוא כל דוח שלהם וללמוד. סחתיין מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
גיל או לא גיל אין ספק שאתה צעיר ברוחך
מאז ומתמיד הדוחות שלך מלאי סיפורת הממלאה אותנו הקוראים כאילו חווינו אותה אנחנו
חוץ מדייג נהדר ניחנת גם ברוח של סופר שיודע לעניין את הקורא
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נדמה לי אים אינני טועה 18.5
|
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואי וואי וואי בנצי דוח מעלף!!! הקטע הזה עם הקרסים שפחדת שיתקע לך ביד הזכיר לי משהו  כבר היינו בסרט הזה  סוף טוב הכל טוב גם הוצאת את הדג גם נתת לאחרים להרגיש איך זה וגם קיבלת את המשקפיים בחזרה מברוק ושיהיו עוד הרבה כאלה  אלון קבל תמונות מהימים היפים שבאותו יום אחרי קרס ביד מחוברת לפלמידה של 12 קילו המשכתי לדוג
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
וואי וואי וואי בנצי דוח מעלף!!! הקטע הזה עם הקרסים שפחדת שיתקע לך ביד הזכיר לי משהו  כבר היינו בסרט הזה  סוף טוב הכל טוב גם הוצאת את הדג גם נתת לאחרים להרגיש איך זה וגם קיבלת את המשקפיים בחזרה מברוק ושיהיו עוד הרבה כאלה  אלון קבל תמונות מהימים היפים שבאותו יום אחרי קרס ביד מחוברת לפלמידה של 12 קילו המשכתי לדוג את היום הזה אני לא אשכח זה היה יום שהתחיל לאט אבל צבר תאוצה בפלמידה הראשונה שהוצאתי התחלת לשגע אותי אמרתי לך תזרזר וזה כבר יגיע ואכן זה הגיע והרבה!!! רק הקטע עם הקרס ביד חשבתי שתפסיק ותלך לטפל בזה אבל אתה עם רעל בעיניים המשכת ונקמת את נקמתך בפלמידות אין מה להגיד זה היה יום מוצלח והתמונות מעידות על זה  ולכל אלה מחברת החשמל זה לא אני העליתי את התמונות!!!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|